Danerland - Danerland - blog
Sept
9
2017

DERFOR BLIVER DANSK FOLKEPARTI NU OGSÅ EN MAGTFAKTOR I KOMMUNALPOLITIK.

Dansk Folkeparti er nu fyldt 21 år og er dermed både voksen og følsom og ikke mindst myndig.
DF har været en magtfaktor i dansk landspolitik siden 2001, men på det kommunale område har det knebet, her er det Venstre og Socialdemokraterne der har domineret og sat sig i Borgmesterstolene. I mange byer har det været med DF, som Kongemager, enten har DF støttet V eller S og sådan tror V og S i mange kommuner, at det bliver igen.
Men det tror jeg ikke, for der er helt klart DEN TREDJE MULIGHED, som er helt logisk, DF sætter sig selv på Borgmesterposten og hvem vil så støtte den løsning V eller S ?
Der er stor forskel på landspolitik og kommunalpolitik, i Byrådet betyder det ikke så meget om man er rød eller blå, det handler om nærdemokratiet, velfærd, ældreplejen, skoler og børnehaver.

Status.jpg


Men med 600.000 muslimer i Danmark, så handler kommunalpolitik også om den muslimske invasion, som berører kommunerne på flere afgørende områder, fordi det giver kommunerne enorme udgifter. Det gælder først og fremmest det retskrav, som invasions muslimer har på en bolig og som sætter dem foran danske borgere i boligkøen, det er DF selvsagt imod. Men kommunerne bestemmer selv, hvad det skal være for en bolig, et telt, en container eller en million villa ? Det er nemlig kommunerne der skal betale ALLE udgifter, staten giver kun et refusionsbeløb på 2.100 Kr. pr. bolig.
Det er overraskende og stærkt kritisabelt, at min kommune Solrød Kommune, med 22.000 indbyggere bruger 16 millioner Kr. på den muslimske invasion. Vores nabo kommune Greve med 55.000 indbyggere bruger kun 14 millioner Kr. på den muslimske invasion. Begge kommuner har en Venstre Borgmester, men Greve har en DF viceborgmester Liselott Blixt.
Men Solrød køber huse til den muslimske invasion, hvor Greve lejer midlertidige boliger, den slags villa køb skal stoppes, Solrød har før købt villaer til over 2 millioner Kr. og indkvarteret muslimske kæmpefamilier, der har smadret huset totalt, de fik endda klippet hæk og slået græs af kommunens folk.
Den anden kæmpe udgift, som kommunerne hænger på er tolkebistand, nogle kommuner har brugt imellem 25 og 50.000 på tolke, til muslimer, som har levet på nas i både 5 og 10 år, den slags skal stoppes og det skal DF være en garant for.


T%25C3%25A6skeholdet%2B3.jpg


 I dansk landspolitik er det nye kraftcenter udenom VLAK regeringen Tulle og Mette, som sidder på 47,4% af stemmerne, det er jeg faktisk meget tryg ved, der kan simpelthen ikke vedtages noget i Folketinget UDEN, at de har nikket.
Socialdemokratiet har aldrig været Dansk Folkepartis fjende, det er de radikale egoister, som for enhver pris skal holdes udenfor indflydelse.
Da jeg var formand for en DF lokalforening fik vi rigtig mange nye medlemmer fra socialdemokraterne, de have fået nok af Nyrups rød / radikale indvandringspolitik, som var helt ude af kontrol.
Nu hører jeg så gamle socialdemokrater og mere højreorienterede medlemmer DF knurre over det nye tæskehold med Tulle og Mette, " Skal DF nu til, at være røde socialister ? " svaret er nemt, Nej, det skal DF ikke, men DF skal sørge for, at der ført så meget DF politik, som muligt.
Hvem har så flyttet sig mest hen imod DF ? ja, det har socialdemokraterne helt klart under Mette Frederiksen, deres indvandrings politik er i dag DF Light, de er nemlig blevet klogere og samarbejdsvillige.
Venstre har derimod fjernet sig fra DF, med undtagelse af Inger Støjberg og Marcus Knuth, men dem bruger Lars Løkke kun, som udstillingsgenstande, når nogen betvivler Venstres vilje til, at bekæmpe den muslimske invasion.
Venstre er stadig 100% EU Tosser og Lars Løkke render i røven på Frau Merkel, som en schnauzer, Lars Løkke nægter nemlig, at afskaffe de 70 år gamle tåbelige konventioner, som forhindrer, at Danmark kan udvise kriminelle muslimer og uønskede asyl muslimer.
Jeg forventer, at DF får imellem 3 og 5 Borgmesterposter efter kommunalvalget den 21 November 2017.
Det kommer helt an på de lokale DF bestyrelsers dygtighed på valgnatten, når der skal forhandles om hvem der skal være Borgmester.
Køge er skræk scenariet for DF og det er altså ikke vælgernes skyld, for Køge har altid været en solid DF bastion, ved det sidste Folketingsvalg fik DF 24,7% af stemmerne, 4% mere end Venstre, men i Byrådet går det ad helvede til, DF har nu kun et medlem og det er årsagen til al balladen, nemlig den nu 73 årige Dora Olsen. DF i Køge har været præget af intern uro og fnidder og det skyldes udelukkende, at Dora har kørt enegang overfor en svag bestyrelse.
Problemet er, at Dora har arbejdet i 14 år på Borgen for DF og kender alt og alle, det har betydet, at DF Hovedbestyrelsen har bakket Dora op helt kritikløst og det er helt tosset. 2 gange har DF haft mulighed for, at sætte sig på Borgmesterposten i 2007 og 2013, sidste gang betød det, at to DF medlemmer sagde nej til Doras enegang, men hun blev igen bakket op fra Borgen og det betød, at Søren og Rene blev ekskluderet og blev enegængere, men stemte for en borgerlig konstellation, hvor de 10 Venstre medlemmer ellers var isoleret, kom ind i varmen, men det blev en konservativ Borgmester med kun to mandater, de to DF folk har senere meldt sig ind i Venstre.
Dora havde sat sig selv, som spidskandidat igen, men er nu rykket ned, som nummer to, men det betyder, at den nye spidskandidat er helt ny og uerfaren, med kun 4 år i DF, bestyrelsen er også ny og stadig styret af Dora, de har ikke engang fået sat billeder på deres kandidater endnu.


DF%2BSvendborg.jpg


Derimod er Svendborg en af de byer, som kan få en DF Borgmester, her er Dorthe Lynge Ullemose spidskandidat, i Svendborg går snakken om Dorthe vil støtte S eller V, men jeg håber hun vælger den LOGISKE LØSNING og peger på sig selv, som Borgmester, så kan V og S gøre op med sig selv, om de vil have en viceborgmesterpost og nogle gode udvalgsposter, eller ej.

DF%2BSvendborg%2B2.jpg


Derfor er kommunalvalget nemt, hvis du vil have DF politik ude i kommunerne, så skal du stemme på en fornuftig DF kandidat.

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521194

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.097983121871948sekunder