Danerland - Danerland - blog
March
20
2013

GÆT EN OFFENTLIGT ANSAT fra DJØF MAFIAEN MÅNEDS LØN


Hvem tror du får 8.843 Kr. om DAGEN i løn ?

Der er tale om en offentligt ansat bureaukrats Månedsløn, der får 83.404 Kr. i grundløn - PLUS - 67.637 Kr. i automatisk FAST tillæg - PLUS - 10.044 Kr. i " andre " TILLÆG - PLUS - 24.675 Kr. i pensions bidrag  = i alt 185.760 Kr. om MÅNEDEN

 

Dertil  har han fri Taxi kørsel og når han er på tjeneste rejse, er der udover gratis rejse og ophold på et luksus Hotel et " UDE TILLÆG " på ca. 2.200 Kr. om dagen til fortæring, for det er jo dyrt, at spise på lukses restauranter i udlandet.


 5149a308843dd20032013.jpg5149a3be94e4820032013.jpg


En eksportchauffør får ca. 300 Kr. om dagen i " UDE TILLÆG " MEN, det er inkl. fortæring, for han kan jo sove i lastbilen og varme en dåse spaghetti ovenpå dieseltanken, det kan en Departementschef ikke !


 5149a45b9342820032013.jpg


Der er stor job sikkerhed, når man hører til DJØF Mafiaen, hvis man er komplet Uduelig, bliver man forfremmet til et andet job i det offentlige, kun en er blevet fyret, han havde lækket fortrolige oplysninger, men han blev sendt på lønnet orlov, indtil sagen var afgjort, så fik han et nyt job i det offentlige, til samme løn.


 5149a4898304f20032013.jpg

 

Hvorfor stopper politikerne ikke vanviddet, med de totalt overlønnede fra DJØF Mafiaen ?

En departementschef scorer mere end en Statsminister !
En kontorchef i det offentlige tjener mere end en Minister!
En ordinær kontormand tjener mere end et Folketingsmedlem !


Det gør de ikke fordi 37% af det nuværende Folketing er relateret til DJØF, som styrer alt fra medier, politikere og Ministerier. 


Finansministeriet er UDKLÆKNINGSREDE for DJØF embedsmænd.  

De studerer ? indtil de er 30 år, så får de en START fuldmægtig stilling i Finansministeriet, det gjorde DJØF Margrethe, som nu er formand for de radikale egoister og styrer Danmark.


Det gjorde Merete Eldrup også, hun er nu direktør for TV2, som sørgede for, at DJØF Margrethe var på skærmen mindst 3 gange dagligt i det sidste halve år op til valget, både i nyheder, morgen og aften TV, samt underholdnings og køkken programmer.

 Måske er det derfor, at TV2 har mistet 330.000 seere og TV2 Nyhederne kaldes for radikale nyheder ?


   54a3cc4b2500931122014.jpg

HER HVILER DANMARKS fhv. VELFÆRDS SAMFUND. - DET STORE DJØF RØVERI

 

Danmark kunne spare 20 milliarder Kr. om året, blot ved, at NORMALISERE lønningerne for de 70.000 dyreste offentligt DJØF ansatte.


---------------


     
Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Fri. d. 2. May.

Hvem skal have efter syn de skal den menige mand jeg stiller mig gerne til rådighed

skrevet: Fri. d. 2. May.

De er bare det frækkeste jeg har hørt og læst jeg troede at det der skete i EN KONGELIG AFFÆRE var en skrøne og det var så galt i Danmark FY FO FAN for et kurput umenneskelig udyr af mængesker der gør sådan noget de gamle skal pines deres sidste tid på jorden bare for at sådan noget pak jeg siger pak skal stoppe sø mange penge i lommen om måneden at alle menesker her i danmark kunne få en extra løn om året og så ville det ikke ses på det beløb de DJØF UHYRER skovler in i lommen jeg siger bare et hvis der ikke bliver lavet om på denne politik i har her i danmark så går folk på barakederne så er for sent skam jer DJØF giv pengene til bage og få jer et arbejde som alle andre

skrevet: Thu. d. 8. Aug.

Torben S. Hansen. Det er jo offentligt tilgængelige oplysninger og statistikker som jeg har kopieret. Man kan jo undre sig over at diverse partier ikke gør noget ved det. Se iøvrigt det nyeste indlæg SIG NAVNET - TULLE.

skrevet: Thu. d. 1. Aug.

Hvis det er sandt at DJØF'erne er så grove som i disse eksempler burde denne information udbredes langt mere! Eksempelvis kunne der skrives artikler til 180 grader snaphanen og den korte avis - og sikkert også mange andre hjemmesider og aviser. Faktisk er emnet "tværpolitisk" da folk på både "blå" og "rød" side burde fatte interesse for denne lønfest i gigastørrelse - eksempelvis murer M. Tesfaye. Men i hvert fald: mange tak for oplysningen. Bliv endelig ved med at grave. Man soll sich nicht verblüffen lassen!

skrevet: Sun. d. 14. Apr.

Poul Funk. Ja det er jo Finansministerens bord og hans ansvar ! Problemet er blot at DJØF Mafiaen styrer samfundet både medier og politikere som ikke tør sige dem imod selvom det er soleklart at det er der pengene kan hentes. Men når DJØF forhandler løn med Finansministeriet så sidder der djøf`fer på begge sider af bordet. Når den slags sker i U Lande så kalder vi det korruption og nepotisme. Men her i Danmark kalder vi det ikke noget ? 37% af Folketinget er djøf relateret og ingen politiker tør åbenbart stå op imod den magtfulde Mafia. Staten kunne spare 11 til 20 milliarder Kr. årligt ved at normalisere lønnen de 70.000 dyreste djøf Mafia medlemmer.

skrevet: Sun. d. 14. Apr.

Spændede læsning men ikke så sært at riget fattes penge det vil da være rimeligt at foretage eftersyn og justeringer men hvem skal tage initativet

 
Panel title
Antal besøg: 1522372

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11774492263794sekunder