Danerland - Danerland - blog
April
20
2013

DANMARKS NYE LANDSBYTOSSER - LIBERAL ALLIANCE, KØBT og BETALT af SAXO BANK


Kan man købe sig til politisk indflydelse ?  517233ff3306c20042013.jpg


Det mener direktøren for Saxo Bank, Lars Seier Christensen åbenbart, for han poster hvert år mange millioner Kroner i sine forskellige interesser og hans legetøj svinger lige fra Bjarne Riis cykelholdet Saxo Bank, som han sponsorerer, sammen med en anden russisk bank milliardær.

        517234549ab0720042013.jpg

Lars Seiers kone Yvonne, har skam også fået sit eget legetøj, hun har fået sit eget firma Club Supercar, hvor man kan leje en Lamborghini eller en Ferrari. Medlemskab koster 250.000 Kr. om året.


Lars  Seier Christensen sponsorerer også LA ( Liberal Alliance ), den liberale tænketank Cepos, der kalder sig uafhængig ? og ikke modtager offentlig støtte, men finansieres af " private sponsorer " og Netavisen 180 grader, der bestyrers af nok en LA " stik i rend dreng " Ole Birk Olesen.

De er alle Ultraliberale og relaterer til LA Saxo Bank og går ind for lavere skatter for rigmænd og private virksomheder, den korte version er, når rigmændene syntes de har tjent nok skattefrie milliarder Kr., så vil de sikkert skabe nogle arbejdspladser i Danmark, men det kræver, at fagforeninger afskaffes og danske lønmodtagere er kommet til" FORNUFT " ? og arbejder for kinesiske og polske lønninger.

                      5172360486aab20042013.jpg

Liberal Alliance er GURU styret, Naser Khader kørte det næsten i sænk, da han ikke kunne svare på et spørgsmål fra en husmor i Kalundborg om 40% flad skat, 7 minutter stod han og vævede, indtil Pia Kjærsgaard reddede ham fordi hun syntes det var synd for ham.

                  5172359c2c57720042013.jpg

Det var nemlig Lars Kolind, der blev multi millionær på Høreapparat fabrikken Oticon, der kom med det sjove forslag om 40% flad skat, men kun på Fyn, han blev grinet ud og forsvandt hurtigt ud af politik, men " Kugle Olsen " havde ikke helt fanget den, for han fremkom med et bedre forslag, nemlig 30% flad skat og to koner til alle.


Men rigmændene havde fanget, at her var en flok naive politikere, der var billigt til salg, de skulle bare lige skoles lidt udi det Ultraliberale. 


GURU styret var født !

5172363e5640520042013.jpg Guru   51723ba35e8e420042013.jpg Discipel.


Så Lars Seier Christensen, Saxo Bank trådte til med pengene og Asger Aamund, der kun er " Kvartals Milliardær " en gang imellem, trådte til med lidt kreative ideer, men ville ikke selv stå frem hos de lidt for " sjove politikere " giv Anders Samuelsen en brun kittel og han ligner ufravigeligt en førstemand i en gammel land Brugsforening.


Men det er svært, at sælge en ultra liberal politik, som kun højrefløjen i Venstre tænder på og der var mange vildskud.


1. LA vil afskaffe sommerhusreglen, så rige tyskere og hollændere kan købe danske sommerhuse. Mange af LA rigmændene ligger nemlig inde med sommerhuse, som de ikke kan få solgt med den ønskede profit.


2. Liberal Alliance vil blandt andet afskaffe registreringsafgiften, NOx-afgiften, fedtskatten, arveafgiften, særskatten på pensioner og skat af fri telefon. Desuden skal selskabsskatten halveres fra 25 til 12,5 procent. Når vi sænker skatten, skaber vi de forudsætninger for økonomisk vækst, som er nødvendige for velstand og dermed velfærd.


3. Mindre alvorlige førstegangsforseelser bør i højere grad pålægges alternative straffe – for eksempel vinduespudsning, hvis man udøver hærværk ved at smadre vinduer.


4. Liberal Alliance vil fjerne registreringsafgiften, så danskerne billigere kan erstatte den gamle bil med en ny til gavn for både miljøet og trafiksikkerheden. - U finansieret ?


5. LA vil gøre det lettere for dygtige udlændinge at komme til Danmark for at arbejde. ? For Guruerne behøver billig arbejdskraft.


6. Liberal Alliance ønsker også at afskaffe avisstøtten. Men skriver et andet sted, at de vil forstærke ytringsfriheden ?


7. Lur lidt på denne ? Kontanthjælpsloftet skal genindføres, og reguleringen af overførselsindkomsterne skal - med undtagelse af folkepensionen - tage udgangspunkt i inflationen. citat slut.

-----------------

Så begyndte " Kugle Olsen " og lille Simon Emil, at hetze imod alenemødre, de skulle bare finde et arbejde, skulle de.

 

517237984d4bf20042013.jpg Hr & Fru Simon Emil    517237e25aa5b20042013.jpg

Men intet er mere ubehageligt end, at se en lille fimset bøssekarl hetze imod en alene Mor, der forsøger, at få det til, at løbe rundt med fire børn og på kontanthjælp.

 

Det blev for meget for de to GURUER, Lars Seier vil ikke sammenlignes med den slags pøbel politikere og Asger Aamund er jo damernes mand og har en kone, der nok ikke vil finde sig i den slags ubegavede fremturen af et par politiske klovne, desuden er den slags usælgelig.

 

Så Lars Seier trak sig, som formand for den " hemmelig " visionsgruppe og man skulle finde en mere kynisk reklame gadedreng, der kunne sælge, de slemme budskaber, pænt pakket ind, så alle de unge " wanna bees " der nærer en næsegrus beundring for de to rige Guruer uden, at stille alt for mange spørgsmål.


        5172384ed80e520042013.jpg517238871466320042013.jpg

Det blev Søren Kenner ( Gerald Søren Kenner ) der blev ny formand for LA Visionsgruppen, som er en hemmelig gruppe af erhvervsfolk, hvor kun formandens navn er kendt. Søren Kenner er ikke en af de rigtig skrappe reklamedrenge, men han startede med, at skrive tekster til Anders And, da han var dreng, sammen med sin Far. Han var del ejer af Hello Group og scorede nogle millioner på salget af Medialog til McCann-Erickson. Søren tog imod tjansen og Lars Seier fodrede ham med reklame opgaver for Saxo Bank.

 

Søren Kenners udgangspunkt er, at Venstre og konservative er nogle usle socialdemokrater og Dansk Folkeparti er den rene socialisme, så der skulle skrappe midler til.

 

Vi havde i virkeligheden ikke noget valg’, siger Søren Kenner om Liberal Alliances kommunikationsstrategi. Vi måtte skabe vores egen omtale.

 

Det oprindelige Ny Alliance havde udviklet sig til et landsbytosse-parti uden noget iøjnefaldende politisk program. Da vi i Liberal Alliance havde fået styr på sagerne og synspunkterne, var vi simpelt hen som lille parti nødt til at kommunikere benhårdt for overhovedet at gøre opmærksom på os selv.


Partiets ømmeste tå.

 

Imaget som den politiske gren af kasinokapitalismens hovedkontor, Saxo Bank. De fleste af annoncerne er illustreret af et lille portrætfoto af spidskandidaten, Anders Samuelsen. Elendigt lavet. Manden ligner en fanatiker, og billedæstetikken noget, der er trukket i nærmeste pasfotoautomat.

 

Det hemmelige budskab - Jo klogere, man er, jo flere ord bruger man til at kommunikere. Vi er landets klogeste parti, påstod Søren Kenner *gg*


Dogme-kommunikation: Helt gammeldags virkemidler som avisannoncer og læserbreve i provinspressen har hjulpet Liberal Alliance til et gennembrud hos vælgerne. Partiets strategi er helt bevidst: vi gør det modsatte af konkurrenterne.

 

Reklamer i USA til spotpris.


Den ansvarlige for Liberal Alliances annoncekampagne på amerikanske internetsider, Søren Kenner, er " overrasket " over, at man kan finde partiets reklamer på ulovlige piratsider. *S*

Partiets mediabureau har via et amerikansk annoncenetværk købt reklamebannere på titusindvis af amerikanske hjemmesider til spotpris. Liberal Alliance kan få annoncerne billigt, fordi hjemmesidernes amerikanske annoncører ikke vil betale, når det er en danskregistreret computer, der klikker ind på hjemmesiden. Og netværket har ikke opbygget et europæisk marked.

»Derfor kan vi købe trafikken fra danske IP - adresser (computerens identitetsnummer, red.) og betale en tyvendedel af den almindelige pris for at få vores reklamer på«, siger han.


Det er ikke smart, at være oversmart, når man bliver opdaget, så nu har Søren Kenner kastet sig over facebook.Jeg blev også venner med Søren Kenner, men fik omgående en over snuden, for Søren vil ikke andres meninger på " SIN VÆG " og det er jo ikke så godt, når man har med mig, at gøre *S*


Søren har fået mange " venner " som beundrer de to Guruer og de syntes selv de er MEGET Internationale, når de beskriver England, men de har ikke rigtigt opdaget de nye lande Indien, Brasilien, hvor man kan lave hurtige penge og Singapore, så de " smarte wanna bees " virker lidt provinsielle, men de er lydige og protesterer ikke over Sørens skriverier.

Søren bruger også sin facebook side til, at sælge og udleje sommerhuse i Sydfrankrig og det skal jo nok vække jubel på plejehjemmene ?


Man kan jo undre sig over, at Anders Samuelsen, som den mest fremtrædende ubetydelighed i Liberal Alliance, er så usynlig i debatten,

Men måske er han gået på politisk " REHAB " ?

Men nu holder Saxo Banks politiske team, jo landsmøde og der skal såmænd nok blive klapsalver til bestyrer Samuelsen, med de forbavsende øjne, så store, som The kopper.

-------------

    517238f9810d020042013.jpg

Lars Seier solgte sin villa i Holte til sig selv for 60 millioner Kr. og flyttede til Schweiz.


                517239cab955820042013.jpg 

                Hvad har Thyra Frank og Lars Seier til fælles ?


        ABSOLUT INTET, derfor er LA en dødsejler.

En hjertevarm plejehjemsleder er bare havnet i det forkerte parti.

----------------------

Sidste nye " forslag " fra Anders Samuelsen første kommis hos " LA / Saxo Bank." 


1. De vil sænke selskabsskatten fra 25 til 12,5 % -                     pris  22 milliarder Kr.

2. De vil give alle lønmodtagere et bundfradrag på 10.000 Kr. - pris  27 milliarder Kr.

3. De vil skære 70 milliarder Kr. af det offentlige budget             pris  70 milliarder Kr.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er i alt                                                                                          119 milliarder Kr.

 

Hvordan vil i finansiere de 119 milliarder Kr. Anders ?

 

Øhhhhh .... Nu holder vi jo sommerferie og Lars Seier er jo til Tour de France, så den tager vi en anden dag.

 

Hvordan i alverden kan nogen, tage den mand alvorligt ?


---------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Tue. d. 8. Apr.

Peter ( Anonym ) ? Du er en ynkelig skvatrøv der ikke tør lægge navn til dine udgydelser. Som de andre naive sjæle kan du ikke engang kende jeres eget program alle tal er hentet fra jeres eget LA materieale.

Fra Peter

skrevet: Mon. d. 7. Apr.

Skulle du ikke lære at regne før du går igang med så komplicerede regnestykker? At skære 70 milliarder kr. koster ikke 70 milliarder kr. det FRIGIVER 70 milliarder kr.! Når det er rettet så er du oppe på 5. klasse-niveau. Skal du videre så prøv at finde nogle kildehenvisninger for alle de påstande du kommer med.

skrevet: Sat. d. 20. Apr.

Så skal du nok først blive kunde hos Fru Yvonne og Club Supercar *S* For Saxo Bank klonerne er jo ikke til fals for pebernødder.

skrevet: Sat. d. 20. Apr.

Ja ja Dan vogt dig nu for partiskifter for hvis jeg nu kan overtale LA til også at afskaffe parkeringsbøder så skifter jeg parti. Jeg fik nemlig to med to timers mellemrum i sidste uge. GGG

 
Panel title
Antal besøg: 1520986

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10479497909546sekunder