Danerland - Danerland - blog
Sept
22
2011

MICHAEL LAUDRUP eller Celibidache, som fodbold LANDSTRÆNER ?

 

 

 

 

 

Mange fodboldfans vil gerne have Michael Laudrup, som dansk fodboldlandstræner.

 

Det bunder nok mere i følelser, end fornuft.

4e7b559a3d78122092011.jpg

 

Ingen tvivl om, at Michael er den bedste fodboldspiller Danmark nogensinde har haft, han er nok mere en fodboldkunstner, der spillede fodbold skak.

Michael Laudrup er en pragtfuld fyr, den bedste Ambassadør Danmark nogensinde har haft, han har stil, han er uselvisk og stadig helt nede på jorden, hvilket er usædvanligt, med den position og respekt, han har gjort sig fortjent til.

Lige meget hvor man er rejst hen i Verden, kunne man sige Laudrup og Schmeichel, så var der kontakt, når man skulle forklare, man var fra Danmark.

 

Men Danmark har altså ikke et fodbold landshold, der kan spille " Laudrupsk " , vi har et landshold, der er solide håndværkere, som nu rangerer i Landsholdenes 2 division.

 

Selvom der var store fremskridt imod Norge, så er der altså lang vej, meget lang vej, til 80`er holdet Laudrup, Elkjær, Schmeichel, Arnesen, Lerby og Ivan den Grusomme.

Man kunne også nævne Europamestrene fra 1992, som hvis vi skal være ærlige, nok er en smule overvurderet, men stadig langt bedre end dagens Landshold.

 

Michael er IKKE modgangs træner, han er fodbold kunstner, han vil få fiasko med det nuværende Landshold, for spillerne vil hverken kunne følge hans instrukser, eller forstå dem og slet ikke kunne udføre dem.

 

I det hele taget er Michael Laudrup ikke skabt til, at være fodboldtræner, hvis han skal have succes, som træner kræver det Barcelona eller Chelsea, altså et sted hvor der er en mand med en Uudtømmelig pengepung, en eller anden russisk røver baron, med masser af olie dollars og så er der masser af andre trænere, med det rigtige pas i spil.

 

Michael er alt for uselvisk til, at få succes, som fodboldtræner eller forretningsmand, han er ikke egoist nok og det er IKKE kritik, det er ros.

 

At sætte Michael til, at være fodbold landstræner, med det nuværende hold, vil svare til, at bede Sergiu Celibidache om, at dirigere Enhedslistens Børs Aktie Klubs Jernbane kor, når de afsynger " Hail to the Chief "

4e7b51d720c3c22092011.jpg4e7b52099c94c22092011.jpg

 

Michael skal være TV ekspert og kommentator, han vil kunne få enhver højrøvet Ronaldo i tale, fordi han er så respekteret.

Eler han skal være Sportdirektør a la Frank Arnesen, fordi han har det internationale overblik.

 

Danmarks bedste landstræner nogensinde hedder Joseph Piontek, han var der på det rigtige tidspunkt.

 

Når Morten Olsen trækker sig tilbage i 2012, skal vi være realistiske, vi skal bruge nogle solide modgangs trænere, der kan deres håndværk og har bevist, at de kan.

---------------------


Tilføjet 12 - 12 - 2013

 

Når Olsen går af i 2012 skrev jeg i September 2011 ?

 

Nu står vi der så igen, DBU har forlænget med Morten Olsen indtil 2016, hvad skal man mene om det, for jeg kan godt lide Morten Olsen.
DBU udskifter ledelsen og nye kræfter kommer til, det er tiltrængt, så er Morten og Bonde de eneste der kender systemet indefra.

Men man kan altså ikke udskifte fodboldspillerne, de er bare ikke gode nok, nu er de på vej ned i international fodbolds tredje division. Vi havde en Super årgang i 80`erne og gode fodboldspillere i  90`erne, som tilmed blev Europamestre.

Siden er det gået ned af bakke, tilskuerne svigter og det er ikke fordi interessen for fodbold er væk, det er fordi DBU solgte TV rettighederne til tyske TV købmænd, så ganske almindelige mennesker ikke kan følge kampene på TV. De kan nemlig kun ses på forskellige små TV stationers betalingskanaler, som ingen normale mennesker gider betale for. Det advarede jeg imod, dengang DBU solgte rettighederne og selvfølgelig skete det, for man kan ikke fastholde en interesse, når folk ikke kender spillerne.

 

Derfor er det forholdsvis ligegyldigt, at Morten Olsen fik forlænget, man kunne have fået en middel tysker, eller en solid svensker for de samme penge, men de næste 4 - 5 år er der intet der tyder på, at spillere eller TV rettighederne bliver bedre.

Drømmen om Michael Laudrup er utopi, han er i mellemtiden kommet til Swansea og gør det godt og hvis han får succes og kommer til en af de store klubber, så ryger han op i en klasse for trænere, som DBU slet ikke kan betale.
Jeg er ikke i tvivl om, at Michael Laudrup på et tidspunkt gerne vil være landstræner, også for en mindre løn, end han ellers kunne tjene, men det bliver ikke de første mange år, for materialet er simpelthen ikke godt nok til, at Michael syntes det kunne være sjovt.

Michael er en klog fyr og han er altså ikke typen, der kører Fiat Berlingo, når han lige nu kan køre i Mercedes og måske ende i en Aston Martin.


------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Tue. d. 27. Sep.

svar til Knud Petersen. Jeg går ud fra at det er Morten Olsen du mener ? Nej han er ikke med dels fordi han selv vil stoppe og dels fordi en ny generation skal til. Når jeg foreslår DBU at man kommer ned på jorden og ser bort fra " kændisser " og prominente navne så er det fordi jeg mener træneren skal passe til spillerne og deres niveau.

skrevet: Tue. d. 27. Sep.

Dybtegående analyse. Især hvorfor Lars Olsen skal være landstræner. Morten og Peter har også kendt hinanden i lang tid de har god kemi især morten vil vinde og de har dyrket sport sammen på det falske sted. Er de også med i din pulje af lysende landstræner emner.

skrevet: Tue. d. 27. Sep.

Hej Kurt. Fortolkning er det muliges kunst og din er ret underholdende. Med den linje ville du kunne få koranen til at være et fredsbudskab til Buddister og alle os vantro. Men nu får vi jo se hvad der sker når Michael har sagt op.

skrevet: Tue. d. 27. Sep.

Så læser man side op og ned for at komme til at Lars Olsen fyret i ob fordi han ikke havde styr på en skid skal være landstræner. Begrundelse... Han spiller indendørsfodbold med Peter Bonde og gør sig godt blandt bonderøve.....

skrevet: Tue. d. 27. Sep.

Hej Filip. Tak skal du have.

skrevet: Mon. d. 26. Sep.

Super god kommentar du kommer med der og på et i den grad aktuelt emne! Gode tanker godt skrevet -> Godt Håndværk!

 
Panel title
Antal besøg: 1535589

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15082502365112sekunder