Danerland - Danerland - blog
Sept
24
2011

LEVEBRØDSHUMANISTEN STIG WINTHER PETERSEN genoptager hetz.

 
Stig Winther Petersen, der lever af, at behandle flygtninge, på statens regning, til imellem 600 og 1.2oo Kr. i timen, har genoptaget sine manipulerende skriverier i BT efter, at have fået slettet og blokeret sine kritikere.
 
 

SWP lavede ellers et stort anlagt stunt - efter han blev afsløret, som en del af en organiseret hetz imod DF, hvor to mand, havde 6 profiler, med samme indhold, en ensidig propaganda hetz imod DF, hvor de roste hinanden, men især kunne fylde hele debat forsiden med anti DF indlæg, af meget grov og krænkende art.

       54c92684107fb28012015.jpg

 

Farvel til BT.debatten skrev SWP, han var holdt op med, at svare sine kritikere efter, at det blev pinligt tydeligt, at de samme tre personer, stod bag snesevis af anti DF indlæg, i organiseret form.

 

 

Men så klagede SWP til BT og sørme om ikke BT fulgte manipulatorens ønske og fjernede mine indlæg, det må også have overrasket ham, at BT er så lette, at manipulere med, for han holdt lav profil i en uge.

 

Men nu er han dukket op igen og det er ufrivilligt morsomt, når han skriver i sit indlæg - FRISK PUST OVER LANDET.

 

 

Jeg har aldrig set et eneste forslag til forbedring af samfundet i BT-debatten. I hvert fald er et sådant aldrig blevet diskuteret, så vidt jeg ved.

 

 

BT- debatten er et af samfundets bedste eksempler på spildproduktion.

 

Det kan man da kalde en tilståelses sag, som Stig erkender.

 

 

Her er nogle af Stig Winther Petersens øvrige " guldkorn i citat "

 

 

Man kunne næsten ønske sig, at den radikale Marianne Jelved kunne bliver flygtningeminister, så der kunne blive ryddet grundigt op i "røverhulen". Men hun vil vist ikke længere sidde i regering.

 

 

Jeg allerede for år tilbage skrevet indlæg om Dansk Folkepartis særlige ansvar, når det drejer sig om at modarbejde ekstreme højrenationalister, og jeg gjorde det igen for et par måneder FØR nyfascisten i Norge - med had mod muslimer som drivkraft og skyldpålæggelse til socialister som retfærdiggørelse - myrdede løs.

der gik op for D.F toppen, som der fremragende beskrives i tråden: "Hver 5 D.F´er er facist", ville de umiddelbart falde ind i gruppen facisme. ( Det fremragende indlæg, der henvises til er skrevet af manden selv *gg*)

 

 

Spørgsmålet er hvor meget topledelsen i DF har været involveret i den netop afslørede hemmeligt arbejdende gruppe "Org", som gennem en del år har til formål at arbejde for et Danmark helt uden indvandrere.

 

 

Gruppen består af bl.a. en del erhvervsfolk og politikere, som har deltaget i kultiske ritualer med brændende kors á la Ku Klux Klan. Gruppen kalder ligesom Breivik indvandrervenlige personer for forrædere.

-------------------------------------

Stig Winther Petersen

 

Nu hører DF vælgerne vel ikke ligefrem til Sofisterne så DFs vælgere kan forføres, at DF vælgere er mindre uddannet er også velkendt, men er DFernes børn tykkere end andre børn ?

Skidt hvis mor og far ikke er højtuddannede:
Børn af lavtuddannede er de tykkeste.

------------------------

 

 

Hende Blixt (DF) er ikke så interesseret i at børnenes forældre bliver klogere (så stemmer de ikke DF) men i at sundhedplejersken skal køre forgæves eller tale for døve øren, det er det der sker.

 

 

Dette indlæg " DF har sovet i timen " har fået 15 kommentarer, de 13 er skrevet af de samme to personer, det er helt grotesk.

 

 

Stig Winther Petersen har finjusteret og rendyrket Goebles infatile og ondskabsfulde ANTYDENDE stil.

 

 

Han skriver f.eks konstant " Hvorfor kommer man til, at tænke på nazister, når man ser navnet Dansk Folkeparti ? "

 

 

Ligesom han igen og igen sammenkæder Anders Breivik, SIAD, Org. (?) og fascisme med Dansk Folkeparti.

 

 

Når SWP vil dokumentere noget, henviser han med et link, i dette tilfælde TRE gange !!!

 

http://avisen.dk/blogs/s.v.petersen/kom-den-ulovlige-ordre-fra-bertel-haarder_29352.aspx

Denne s.v.petersen er altså Stig Winther Petersen selv !

 

 

........

Share on Facebook Back to the blogComments:


Fra Gorm

skrevet: Tue. d. 27. Dec.

Denne Stig W er da inhabil i debatter om asylansøgere. Så vidt jeg er orienteret så bliver asylansøgere og andre påstået traumatiserede væsner henvist fra kommunen med et rekv.nr. som SWP kan fakturere kommunen. Derfor er SWP inhabil men forsøger at gøre reklame for sin forretning på B.T. Jeg vender tilbage til dig med flere skandale historier fra B.T. debatten som lovet. Godt Nytår Gorm

skrevet: Thu. d. 20. Oct.

STIG WINTHER PETERSEN & RØDFASCISTERNE. citat ( Intelligente psykopater som Goebbels er den farligste slags mennesker. Her er ganske vist sans for logik men med et koldt hjerte. Anders B. Breivik er en sådan type.)citat slut. Det citat må jeg give Stig ret i men jeg anser også Stig Winther Petersen som en meget farlig mand på grund af ovenstående. Når man skimmer dette indlæg har Stig samlet 8 af sine proselyttere ihvertfald 8 navne men kun 3 eller måske 4 personer. Så mangler der endda mindst to navne for at samle SSL nemlig Elmer og Søren H. Kristensen så har man den rødfascistiske celle SSL ( Stigs syge Loge ) Den meget omtalte blog Uriasposten ihvertfald imellem rødfascister har jeg været inde og kigge på og den er tæt på at runde 10 MILLIONER besøg det er imponerende. Mon det så er 99 millioner rødfascister og 100.000 højresnoede ? det er sgu`en griner. Men jeg kan da konstatere at rødfascisterne stadig kun skriver for hinanden og jubler rød front et noget hult budskab når djøf Margrete er BOSS for den ynkelige regeringsklud Kan det mon være sådan at SWP har komplekser overfor Goebbles der i Tyskland måtte kalde sig doktor ? Det må SWP ikke i Aarhus selvom de er/var i samme branche men udnytter det på hver sin utiltalende måde.

skrevet: Thu. d. 20. Oct.

Stig Winther Petersen fortsætter selv efter valget sin hadefulde hetz imod Dansk Fokeparti uagtet - at de næppe kan stilles til ansvar for Helle/ Margretehe regeringen. Borgerlige lovbrud mod børn skriver SWP. Nu vil have SWP have flere uledsagede flygtningebørn til landet. SWP er psykolog og har i 25 år levet fedt af at behandle flygtninge på Statens regning. En kommentar i BT. STIG WINTHER PETERSEN LEVEBRØDS HUMANIST. Jeg syntes det er utroligt usmageligt at du bruger debatsiden til at reklamere for din forretning at behandle flygtinge på Statens regning som du har levet fedt af i 25 år. Nu kan du så se et NYT MARKED i uledsagede børn ! Ved du hvad en bræk spand er ? Dine mange og usmagelige angreb på DF har en rød tråd og det er at fjerne enhver der står i vejen for dine kunders adgang til Danmark så længe Staten betaler ihvertfald.

 
Panel title
Antal besøg: 1535585

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14027905464172sekunder