Danerland - Danerland - blog
Nov
3
2011

HVORFOR IKKE EKSPORTERE BUREAUKRATER og SKATTESYSTEMER Hr. Skatteminister

 

 

 

Noget af det mest nytteløse og uproduktive

vi har i Danmark er djøf  bureaukrater.

 

Noget af det dyreste og løn tunge vi har i Danmark er djøf bureaukrater.

 4eb1fbe58162a03112011.jpg djøf studerende er grundige !

 

Men det fungerer, når man skal udplyndre den jævne befolkning og fattigrøvene og det er hvad de korrupte EU lande har brug for.

Grækenland og Italien har et " lystbetonet " skattesystem, hvor kun dem der har lyst,  betaler lidt i skat, derfor er disse landes økonomi totalt smadret.

 

Nu kommer FEDTSKATTEN til, hvor man sætter skat på basisvarer, som mælk, ost og smør, der i forvejen er belagt med moms.

I Danmark betaler man for tre biler, når man køber en og nu kommer der ekstra skat på tobak, vin og øl igen.

Det er naturligvis vanvittigt, men ellers ville Danmark ikke have en million offentligt ansatte, at føde på, Grækenland har kun 415.000 offentligt ansatte til deres 15 millioner indbyggere.

 

Det betyder, at grænsehandelen eksploderer igen og cigaretter bliver mål for indbrud, røverier og indsmugling og det bliver i den grove ende, som det er set i Sverige, fordi der passes godt på de dyre varer, det betyder rovmord på vagter og politi, Balkan, russiske og øst røvere, har allerede vist, at de er ligeglade med menneskeliv, nu inviterer Helle Thornings rød/radikale regering, til mord, røverier og grænsehandel.

 

I Danmark er det kun de  allerrigeste og de internationale kæmpe koncerner, der ikke betaler skat.

Det gør de rige ikke - fordi, de har råd til revisorer, med en moral, som radikale indvandreradvokater.

 

De internationale koncerner flytter deres pengekasser rundt til de mest korrupte EU lande, som Irland hvor Coca Cola placerede deres dyreste dokument " opskriften " 244 skattefrie milliarder dollars, ( 1.300 milliarder Kr. ) strømmede igennem her, det er så meget, at selv amerikanske advokater grinede af EU tumperne i TV udsendelsen 60 minutes.

Nu har Coca Cola flyttet pengekassen til Schweiz.

 

IKEA ejeren har via Holland, Luxembourg og de hollandske Antiller et skattecirkus, hvor han placerer 3% af al IKEA omsætning i hele verden, den fond er skattefri og indeholder omkring 400 milliarder svenske Kr.

 

Alt dette kan naturligvis kun lade sig gøre fordi EU systemet er plumråddent og korrupt og eliten blot lader står til, så længe millionerne også flyder ned i deres lommer.

 

Læs i øvrigt om skattely på politikerlede ==> http://www.politikerlede.com/skattefrihed.htm.

 

Finansministeriet i Brasilien har i 2010 placeret Danmark på listen over skattely, i København består der 4 advokatkontorer, der udelukkende tager sig af " gennemstrømmende " valuta, altså hvidvaskning af sorte penge.

 

Tax Justice Network lavede i 2011 en liste over firma skattely, her blev Danmark placeret, som nummer 49 efterfulgt af Botswana.

 

Men Thor Møger Petersen lader til, at være åben overfor nye ideer, så hvorfor ikke eksportere vores tæger, de nytteløse bureaukrater, der hænger på ryggen af enhver iværksætter, i det private erhvervsliv.

 

Det er på tide, at få disse djøf elementer sat i gang, med noget nyttigt og få stoppet deres adgang til, at udsuge den danske Statskasse, så meget, at det truer vores velfærd, fordi djøf bureaukrater er totalt over lønnet.

4eb1fc7e936d603112011.jpg

4eb1fe2110e2303112011.jpg

 

 

 

 

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1535583

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12901306152344sekunder