Danerland - Danerland - blog
Nov
11
2011

TV2 og BOXER PLATTER SEERNE.

 

 

TV2 bliver betalingskanal fra 11 Januar 2012.

 

Dengang Folketinget vedtog den plan, blev der talt om 15 Kr. pr. Måned, hvilket jo lyder meget rimeligt, men naturligvis holder det ikke, alt for mange, skal have profit ud af den aftale. Public service funktionen er åbenbart bortfaldet ?

 

Nu kan man jo overveje om man overhovedet gider betale for TV2, at se genudsendelser med " gulerods hatten " Anders Breinholt og Bubber er ligesom lige meget, men der er jo også Nyhederne og fodbold landskampe ud i fremtiden.

 

Hvis man kikker efter et sted, hvor man få TV2 for 15 Kr. om Måneden kikker man forgæves, bare gebyrerne koster 4 - 5 gange mere og det er rent plat.

 

En Viasat løsning, koster imellem 4 og 5.000 Kr. om året, det er helt ude i hampen.

 

TDC har også alt for dyre løsninger, med en masse andet, man skal købe samtidig og et gebyr på 49 Kr. for, at få lov, at FORUDBETALE regningen.

 

Boxer reklamerer med en MINI løsning til 49 Kr. om Måneden - AHA, det er kun tre gange mere end den oprindelige pris.

 

Men, ak, når man nærlæser, har Boxer opfundet et KORT GEBYR ??? på 389 Kr. pr. halvår, hvilket er 65 Kr. om Måneden, altså mere end den reklamerede pris ?'Det er PLAT, så det vil noget.

 

Det vil sige, at Boxer IKKE kan levere til 49 Kr. om Måneden, det koster nemlig 114 Kr. om Måneden ?

 

Det kalder jeg PLAT og SVINDEL.

4ebc80eb2a30511112011.jpg

 

Hvor længe skal vi vente på den amerikanske løsning, hvor alt kører over nettet og koster 60 Dollars for 990 TV kanaler, ubegrænsede radiokanaler, masser af film kanaler og sportskanaler, man kan vælge selv, når udsendelsen skal starte.

 

Priserne i Danmark er vanvittige og når TDC sidder på kobberet og EL selskaberne ikke kan finde ud af, at få fiber net ned i pris, så må det skyldes manglende vilje og for lidt konkurrence.

 

Det er helt grotesk, at danske skatteborgere pålægges, så mange ekstra AFGIFTER i en krisetid.

 

TV2 Morgen TV er med til, at sprede falske oplysninger, imod bedre vidende. Glatnakken Mikkel Beha Erichsen, der er så ivrig for, at overdøve andre, at han glemmer, at trække vejret, påstod, at TV2 KUN kostede 12,50 Kr. Det er jo løgn og du ved det Glatnakke!

 

Fedtskat blev pris sat til 40 til 100 Kr. om Måneden, men kommer til, at koste en familie 4 til 6.000 Kr. om året. ( før skat )

 

 

TV2 skulle koste 15 Kr. om Måneden, Boxer siger 49 Kr. men tager 114 Kr.

De øvrige tager op til 6.000 Kr. om året.

 

Betalingsringen ? skat på arbejde, ender regningen på 20.000 Kr om året ?

 

Hvor meget skal du tjene brutto, før du har 32.000  NETTO Kr. ?

 

 

......

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Mon. d. 2. Jan.

" Stop whining " ? Der er noget du har misforstået. Det er ikke amerikanske UDSENDELSER det er systemet altså SIGNAL LEVERANDØREN ( som TDC Boxer mv. ) Signalet leveres via kabel og prisen er f.eks 70 Dollars om året så får du 900 TV stationer og 2.000 radio stationer og kan selv vælge reklamefri HBO eller kommercielle stationer. Desuden er der frit valg så kan du se udsendelserne når det passer dig.

skrevet: Mon. d. 2. Jan.

Det er jo fuldstændigt huld i hovedet at sige at vi skal ændre systemet til det amerikanske. Det amerikanske system lever langt mere af reklamer og har også større potentiale til det end danske. I USA er der reklamer hver gang der er gået ca. 8-10 minutter og der er det altid 5 minutters reklame så det kan få en film til at tage meget lang tid. Den nuværende økonomi betyder jo at virksomhederne ikke har nær så mange penge og derfor er deres reklamer nok ikke så meget værd. Der er ikke noget at sige til at tv-stationerne har det svært i disse tider. Og det kan kun den danske befolkning rette op på og det er ved at øge forbruget. Ved højere forbrug stiger pengene der er i omløb hvilket får virksomheder til at vokse hvilket skaber nye arbejdspladser hvilket giver flere penge til køberne. @gebyrer grunden til at supermarkedernes priser er så høje er jo pga. staten der påstår at de ikke vil sætte skatterne op men i stedet "bare" sætter flere afgifter på diverse produkter hvilket dybest set giver de samme penge til staten der ikke gør den danske situation bedre. Så det den nye er regering gør er det samme som at skyde sig selv i foden.

skrevet: Mon. d. 21. Nov.

Det vare nok ikke længe før man i supermarkeder og andre forretninger også her skal betale for at betale. En gennemskuelig pris på varen er ikke til at finde. Hvis supermarkederne piver over at de ikke kan få det til at løbe rundt må der være noget galt for vi har de absolut højeste priser i Europa. bedst vil være færre supermarkeder med lavere priser til følge

skrevet: Sat. d. 12. Nov.

Nu lader det til at forbruger styrelsen vil gribe ind. Se artikel ===> http://www.dinepenge.dk/bolig/styrelse-der-skal-gribes-ind-mod-tv-pakker,

 
Panel title
Antal besøg: 1251540

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14753389358521sekunder