Danerland - Danerland - blog
Nov
25
2011

EN STJERNE ER FØDT - PERNILLE VALLENTIN BRANDT.

 

 

 

Nogen gange får man en sjov oplevelse, når TV programmerne bliver aflyst.

 

DR1 sendte Hit med Sangen i stedet for et aflyst program, det er åbenbart et man har haft liggende " på dåse ", men Ditte Hansen var med, så jeg blev hængende.

 

Men så dukkende en lille lyshåret pige op, jeg ved jeg har set hende før, for hun har nogle meget markante øjne, men jeg kendte ikke hendes navn.

4ecff35d6245c25112011.jpg

 

Men så sang hun pludselig Kim Larsens " This is my life " og det gjorde hun, så mine nakkehår rejste sig og jeg fik STÅPELS ned af ryggen og jeg er i al beskedenhed god til, at høre når der er talent bag.

 

Så jeg fandt ud af, at den lille lyshårede pige hedder Pernille Vallentin Brandt og er skuespiller og sangerinde.

 

Men okay, det var This is my life, der gav stjerneglans og så kan Pernille også teksterne på Elvis og Stones og det giver point hos mig.

 

Der er noget Rosemarys Baby over Pernilles øjne.

 

Så nu ved jeg hvad Pernille skal, hun skal til Sverige og se, at komme med i Skavlans TV show, så hun bliver opdaget i Sverige.

Så skal hun med i en svensk krimi, som morderske, der snitter den ene stakkels mand efter den anden ned, i medens hun synger This is my Life.

 

Dem der har set Stieg Larssons Millennium serie, ikke mindst Mænd der hader kvinder, ved hvor jeg vil hen, Pernille kunne sagtens være en " Lisbeth Salander " i en svensk krimi.

4ecfeff0d42cf25112011.jpg

 

Svenskerne kan noget ingen andre kan, de kan lave spændings film og TV serier, som ingen andre.

At man laver en amerikansk udgave er helt til grin, hvis de kan matche den svenske udgave bliver jeg overrasket.

 

Bech serien er fremragende, Wallander serien det samme og naturligvis Millennium serien.

En dag så jeg der kom Wallander, men øv, så var det en engelsk udgave, men den svenske stemning kan de bare ikke ramme, selvom de englændere godt kan lave krimier.

4ecff023860bc25112011.jpg

 

Når Krister Henrikson står og kigger ud over vandet ved " fucking " Ystad, som Wallander, så er der magi i luften, så er vi i hjertet af Skåne og den svenske sjæl, det er genialt.

 

Så kære Pernille - se, at komme af sted til Sverige.

 

 

Pernille synger i Meyerheim Show ===>

http://www.youtube.com/watch?v=w33S4CCvL38

   

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Fri. d. 25. Nov.

Hej Jytte. Det er sgu`da `også rigtigt nu kan jeg huske det. Jeg syntes hun lignede Hovsa i de reklamer og vi drillede Hovsa med det. Men Pernille er jo blot en " lille " pige *gg* men sikke en udstråling hun har. Så afsted til Sverige med hende. Jeg må ikke være på 24.dk *S* så derfor lavede jeg min egen blog.

skrevet: Fri. d. 25. Nov.

Jamen Allan Det er jo hende der reklamerer for brobish Håber du har det godt jeg ser dig ikke på 24 timer hvor er du ? udover der

 
Panel title
Antal besøg: 1520996

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.091754913330078sekunder