Danerland - Danerland - blog
Dec
13
2011

KIRKENS KORSHÆR PÅ AFVEJE.
Plattenslageren April Chris er nu på banen igen og spiller forarget på facebook. 

               5166315649b9611042013.jpg     

               April Chris er lidt for primitiv til, at være Mata Hari.        

-------------------  

            

Kirkens Korshær og tre andre hjælpeorganisationer, vil nu gøre politikerne ansvarlige for hjemløse zigøjnere og rumæneres ophold i København.

 

Helle Christiansen der er chef i KK ( Kirkens Korshær ) kræver flere Herberger, adgang til læger og mad, samt kurser så de LANGSIGTET, kan indpasse sig i det danske arbejdsmarked ?

 

En anden gademedarbejder mente, at de hjemløse IKKE var på ulovligt ophold, fordi de var beskyttet af Schengen ?

Hvis politikerne skal bruge tid på noget, så er det, at få os ud af Schengen og få udvist, alle de kriminelle " hjemløse ".

De ville aldrig kunne komme ind i USA, Canada, Australien eller England og Danmark skal ikke være " fødekæde " for dem.

               
552fa52f15b6116042015.jpg

                 

                 Helle Christiansen chef i Kirkens Korshær.

 

 

Det er en fuldstændig vanvittig tanke Helle Christiansen har fået, det er skandalen med April Chris og " Den Varme Seng " om igen.

Svindel og bedrageri, konkurs, personalet fik ikke løn, manglende regnskaber og fusk i millionklassen, tyve koster og hæler varer, var stablet op i " nød herbergerne ". April Chris stak af fra det hele og efterlod et million underskud, som uvægerligt havner hos skatteyderne.

 

Men det kan KK ikke og jeg er dybt forundret over, at en chef i KK Helle C. kan være så naiv ? måske er hun administrativ medarbejder.

 

Jeg har altid haft stor sympati for Kirkens Korshærs arbejde og har støttet det jeg kunne, det har jeg gjort fordi 5.000 frivillige medarbejdere, mest ældre damer, yder et kæmpe arbejde og administrations udgifterne altid har været holdt nede.

Man har ikke brugt marketingsfirmaer, hvor strømlinede reklamefolk scorer 60% af de indsamlede beløb.

 

I Sverige har man undersøgt metoderne og i visse tilfælde scorer reklamefolkene 80% af de indsamlede beløb.

I Danmark er det dyreværns org. WSPA, der er den værste, de kører  i perioder ren FØLELSESPORNO i TV2, 10 blokke om dagen, til en pris af ikke under 150.000 Kr. formodentligt langt mere ? Men det virker, når små piger ser et haltende æsel, eller en nødlidende hund, er de parat til, at tømme deres mobil med samme og sende dyre SMS, det er forkasteligt og ulækkert.

 

Kirkens Korshær kan ikke klare sig uden frivillige og befolkningens opbakning, den sætter de ganske over styr, hvis de begynder, at hjælpe forbrydere til ophold i Danmark.

 

Helle Christiansen kører KK, ned på et niveau, hvor de ikke hører hjemme, det minder alt for meget om de " hysteriske klimatorie makreller " i IKKE - RYGER bevægelsen, som Inge Haunstrup Clemmesen og Bente Klarlund Pedersen, der godt nok blev rodet ind i noget fusk omkring Penkowa.

 

Jeg mener Kirkens Korshær er på vej ind i noget snavs, men hvad mener du ?

----------------


Tilføjet den 11 April 2013.

    516622167e09b11042013.jpg 516622d6811e111042013.jpg

Pigen der kalder sig April Chris prøvede også på Fyn, efter platnummeret på Nørrebro og forsøger nu, at skabe sig en " kændis " karriere på den røde løber.Tilføjet den 11 April 2013.

Plattenslageren April Chris stikker nu snuden frem igen og skriver på Uwe Max Jensens indlæg om Blachmann.

---------------------

April Chris Sikke en grim tone der er i denne her tråd?? 
Er det den standart i vælger at præsentere jer selv med, jeg tænker.. det er så dejligt nemt at svine andre mennesker til, specielt hvis man ikke selv har noget særligt at byde ind med.. 

Jeg er chokket ..   citat slut


Jeg foragter den slags " oversmarte " plattenslagere, som April Chris er, hun fik et tilskud på 1,8 millioner Kr. af skatteborgernes penge og hun snød Roskilde Festivalen for 600.000 Kr.

25.000 mennesker arbejder hvert år frivilligt på Roskilde Festivalen for, at skaffe penge til idrætten for unge i Roskilde Kommune ( jeg var selv med i 8 år ) 


April Chris snød Roskilde Fonden for 600.000 Kr. og stak af fra sine egne platnumre og jagtes nu af kreditorer, men har for længst erklæret sig insolvent, så det er skatteborgerne, der må betale for hendes plat.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1644354.ece


April Chris, fallent - BT 9/2- 2014

Jannis veninde. Stiftede i 2010 nødherberget ’En varm seng’, der gik konkurs på grund af pengemangel. Da April Chris ikke kunne fremvise bilag for udgifterne, krævede Socialministeriet 1,8 mio. kr. tilbage fra April Chris. Pengene er endnu ikke betalt, og kurator er stadig ved at opgøre boet. April Chris har siden forsøgt sig som festarrangør og er presserådgiver for plattenslageren Mads Dinesen.

--------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1296684

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11870503425598sekunder