Danerland - Danerland - blog
Dec
31
2011

HELLE THORNINGS NYTHÅRS TALE AFSLØRET

 

 

Ved et tilfælde fik vores udsendte fra Holdningsløse Tidende fat i et manuskript til Helle Thornings Nythårstale.

 547cb770a451f01122014.jpg

 

Helles mange spindoktorer holdt " tumpekongres " på et lille listigt sted, hvor man stadig må ryge og blev lidt overrislet, så de glemte en stak kopier.

Derfor kan der forekomme enkelte rettelser, når den endelige oplæsning finder sted, fordi den skal godkendes af djøf Dronningen Margrethe Vestager ( MV har rettet i manuskriptet ) først.

 

Kære kammerater, parti kammerater, EU og danskere.

 

Så lykkedes det, den 15 September blev en mærkedag for Danmark, vi smed åget fra 10 års fremskridt væk og fik en rød regering, jeg kunne slå Løkke. (smil til kameraet - MV )

 

Vi har fået en ny ung regering, med knivskarpe Ministre fra vores venner i SF og de radikale har fundet hjem til rød stue og underlagt sig RØD politik ( du skal sige UNDERLAGT og du må ikke sige vi har taget røven på jer - MV ) og et kuld ny socialdemokrater.

 

Vi har åbnet Danmark op igen for alverdens bekvemmelighedsflygtninge og fjernet bommene til omverdenen, efter 10 sorte år med DF. ( du må ikke omtale den globale slavehær og de kriminelle Øst forbrydere - MV )

 

Vi har gjort det straffrit igen, at være indvandreforbryder under 15 år.

 

Vi vil have sunde danskere og har indført en FEDTSKAT, nu skal vi bare finde og straffe de forretninger, der profiterer fedt på FEDTSKATTEN og har tredoblet afgiften på 46.000 vare numre. ( sig bare, at jeg tabte 30 kg. - MV )            50ddbb871e0c428122012.jpg 

Vi vil forbyde rygning, det er kun tabere og arbejdere der ryger. ( du må ikke sige arbejdere, men lavere uddannede - MV ) Det vil forbedre sundheden hos de unge kommende generationer ( du må ikke sige, at ikke ryger loven har medført en stigning på 45% af ryge frit narkotika - MV )

 

Vi vil indføre en betalings ring, så det koster flere penge, at køre i bil på arbejde ( sig det ikke er en skat på arbejde - udenlandske nummerplader skal jo ikke betale - MV )

 

Vi forhøjer afgifterne på øl, sodavand, slik, vin og spiritus. ( Du må ikke tale om grænsehandel, det er alligevel kun tabere og lavere uddannede der drikker hjernen ud - MV )

 

Vi vil gøre noget ved arbejdsløsheden. ( er du vanvittig Helle ? vi har 114.000 unge imellem 15 og 29 år, der hverken er i arbejde eller uddannelse og vi har 100.000 Øst arbejdere, drop arbejdsløshed og ikke et ord om Schengen - MV )

 

Vi har allerede nu iværksat en grundig oprydning efter blå stue og har snart nedsat 30 UNDERSØGELSESKOMMISIONER, der skal afsløre blå stues forbrydelser.

 

Vi har fået en fantastisk Udenrigsminister i Villy, som er min gode ven og kammerat og lige så snart, han er færdig med, at prøve, at vælte Anders Fogh, sender jeg ham til Grækenland med 40 milliarder Kr. som en lille hilsen fra Danmark.

 

Den første Januar tiltræder jeg, som EU Kejserinde ( smil beskedent og pas på de ikke kan se dine rynker - MV )

Det er en STOR ære for Danmark, men også en udfordring og en stor opgave for mig, vi har afsat 340 millioner Kr. til modtagelse af gæster i perioden.

Min gode ven don Barroso, siger det kan vi sagtens klare ( du må ikke nævne EU udgifter, Schengen og den globale slavehær - MV )

 

Fremtiden byder på mange udfordringer og vi er stærkt på vej til, at vende skuden ( husk nu kurset - du skal sige, at du desværre IKKE har 90 mandater alene og det i øvrigt er Pia` s skyld alt sammen - MV )

 

Mine tanker går til dem, der har det svært ( du må ikke sige fattige, vi har 72.000 børn der lever under fattigdomsgrænsen - MV )

 

Mine varmeste hilsener går til Grønland og Færøerne ( husk søens folk og lad være med, at sige de er indere og philipinere alle sammen - MV ) og danskere der arbejder i udlandet ( husk nu Kongehuset og den anden Dronning og nævn ikke Zenia Stampe - MV )

 

                                          GODT NYTÅR

           4efe429a588ff31122011.jpg

                                  satire kan forekomme

 

SIDSTE NYE - Breaking News.

 

Det forlyder nu fra aldeles upålidelig kilde på Ekstra Bladet, at Helle Thorning måske alligevel kan slå Anders Fogh Rasmussen !

 

Anders blev aldrig Ekstra Bladets Nytårstorsk,

men Helle er nu i semifinalen, imod kuglehovedet Joachim og SF`s tyrkiske Özlem Cekic

4efea5658fdad31122011.jpg

Det lykkedes, Helle har fået sin første sejr siden valget.

 

EB læserne kårede Helle til Årets Nytårstorsk med en jordskreds sejr, hun fik mere end hver tredje stemme.

 

De største landsdækkende aviser har fra 15. september og syv uger frem omtalt løftebrud fra regeringens side ikke færre end 439 gange

 

 

.................

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Mon. d. 9. Sep.

Sammenslutningen af bevist anderledes tænkende individer(sabati) ønsker dig alt godt.Fortsætbliv ved.

skrevet: Sun. d. 16. Dec.

Tak skal du have Finn. Du kan jo sætte et link ind i " foreningen " ,

skrevet: Sun. d. 16. Dec.

Det var en ordentlig smøre Danerland og et spark i r..... til "damen". Er ikke holdt op med at grine det varer nok til på torsdag. Inde på "Træd-ned-fra-podiet-siden" har jeg foreslået alle aktive deltagere at de hver for sig skriver en "nytårstale" som de ville have holdt hvis de var statsminister. Bliver interessant. Skal nok holde dig orienteret du "landsforviste".

skrevet: Sun. d. 1. Jan.

Talen blev endnu mere radikal end det socialdemokratiske bagland havde frygtet. En ny løgn blev tilføjet nemlig omkring børnehaver hvor Helle lovede flere arbejdspladser men sandheden er at forældre nu skal forberede sig på 30 lukkedage om året. En kvalmende " falsk " hilsen til de danske soldater hvor sandheden er at man nedsætter UNERSØGELSKOMMISSIONER EN MASSE omkring den forrige krig i Irak og Villy Søvndal sviner Anders Fogh til omkring NATO. Et nyt løftebrud var der også plads til. Før valget sagde Helle at man ikke kan spare sig til velfærd. Nu lover Helle nye besparelser ? En sandhed kom også frem men det var i TV avisen før talen. Helle / Margrethe regeringen vil kriminalisere over 100.000 i transport erhvervene med tårnhøje nye bøder omkring færdselsloven. Dertil kan man lægge skatten på arbejde omkring BETALINGS RINGEN. Så helt som forventet. Helle sagde et FØR valget men gør noget helt andet. Jeg gider ikke engang kommentere lovprisningen af det korrupte EU. Naturligvis kom der ikke et eneste ord omkring Schengen og de 100.000 Øst arbejdere. Velbekomme til dit ÆDEFLIP hos Dronningen Helle ! ,

Fra Gorm

skrevet: Sun. d. 1. Jan.

God humor og glæder mig til at følge din blog i 2012 :-) Godt Nytår !

skrevet: Sat. d. 31. Dec.

Der bæres stadig øl ind!

skrevet: Sat. d. 31. Dec.

Fin humor - måske tættere på sandheden en mange tror. Husk din pille Stig W.

skrevet: Sat. d. 31. Dec.

Stig W. Petersen. Det syntes jeg selvsagt heller ikke.*S* Men det er jo heller ikke mig der har stemt på dem det er DIG !

skrevet: Sat. d. 31. Dec.

humor på højt plan !!!! jeg er slet ikke færdig med at grine ... :-D !!!! kanon godt !!!! GGGG

skrevet: Sat. d. 31. Dec.

Jeg synes ikke det er særligt morsomt eller begavet.

 
Panel title
Antal besøg: 1535602

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10816121101379sekunder