Danerland - Danerland - blog
Jan
5
2012

HELLE STOLER IKKE PÅ SINE EU KUMPANER

 

 

Der foregår mystiske ting i den EU begejstrede regering.

 

Helle og djøf Margrethe har for længst erklæret deres ubetingede kærlighed til den korrupte EU Union.

4f05f865d150005012012.jpg

 

27 landes borgere er blevet afskåret fra at søge visum for at komme ind over de danske grænser, fordi det danske visumsamarbejde med Finland, Tyskland og Frankrig er brudt sammen. Det skriver Politiken.

 

Turister og forretningsfolk fra lande, som er af økonomisk interesse for Danmark, har nu ikke mulighed for at søge visum i deres hjemland. Det skader danske muligheder, mener en højtstående embedsmand i Udenrigsministeriet.

 

Det drejer sig blandt andet om verdens tredje rigeste land, Qatar, som har syv flyafgange til København ugentligt og om de velhavende oliestater Bahrain og Libyen, som er økonomisk interessante for Danmark.

 

Fordi Danmark ikke har ambassader eller generalkonsulater i alle lande, som kan håndtere visumansøgninger, gøres det normalt igennem såkaldte repræsentationsaftaler med andre Schengen lande, som på danske vegne behandler ansøgningerne.

Men aftalerne med Tyskland og Finland blev suspenderet i september af det daværende Integrationsministerium. Og på grund af administrative problemer, der trækker den danske proces ud, har Frankrig opsagt samarbejdet, men Sarkozy gider jo heller ikke høre på Helle Thorning.

 

Det er et ærgerligt sammenfald med den danske overtagelse af EU formandskabet, mener en professor ved Københavns Universitet.

 

Den manglende tillid til de europæiske partnere er et uheldigt signal at sende som EU-formand. Basalt set handler det om at have tillid til, at andre Schengen lande kan håndtere visumsagerne, men det har man ikke. Regeringen bør hurtigst muligt få bragt sagen ud af verden, så man ikke risikerer, at flere lande opsiger aftalen, siger Marlene Wind der ellers er kendt, som EKSPERT støtte for de EU begejstrede.

 

Man kunne forstå, hvis det handlede om " slyngel stater " som Rumænien, Bulgarien, Somalia, Estland, Litauen, Letland, Rusland, Mexico, Serbien, Chile osv. der var sat under skærpet overvågning, men det er ikke tilfældet ?

 

Hvad har Helle og djøf Margrethe gang i ?


Jo, de har gang i, at få Rumænien og Bulgarien ind, som fuldgyldige medlemmer af Schengen, så endnu flere " slavearbejdere " kan overtage danske arbejdspladser. Men heldigvis nedlagde Holland og Finland VETO.


De vil også arbejde for, at få Serbien ind i EU ?


Serberne er kendt for den rigtige grove kriminalitet, med base i Sverige, det gælder den hårde narko  og våben, men også serbisk involvering i alle de store pengetransport røverier i Sverige og Danmark.

Det er de tusindvis af soldater, fra Balkan krigen, der har fundet nyt " arbejdsområde "


Der er masser af omrejsende serbiske gangstere, der rejser rundt i EU og begår røverier, især hos guldsmede og serberne nægter, at udlevere eftersøgte gangstere til EU.


Så er der naturligvis også alle sigøjner familierne, der lever af social bedrageri og skjuler formuerne i Serbien.


HELLES BESYNDERLIGE SMAG FOR NYE EU LANDE ?   4ff9fb2b8711408072012.jpg

 

 

......

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1535593

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1239070892334sekunder