Danerland - Danerland - blog
Jan
1
2015

HVEM SKAL EFTERFØLGE HELLE THORNING, som formand for socialdemokratiet.Så har uret slået 2015 og et nyt politisk år starter.


 54a4f58c1de0b01012015.jpg

Denne gang med visheden om, at vi SKAL have et Folketingsvalg og for hver dag der går, mister Helle Thorning muligheden for, at påvirke situationen og jo længere hun trækker det i langdrag, jo mere pinlig bliver hun.
Det ville være naturligt, at have skrevet STYRINGEN, men Helle har aldrig haft styring på noget, som helst og RORSMANDEN Margrethe Vestager ( djøf Margrethe ) er flygtet fra ansvaret, selvom det kun blev muligt takket være socialdemokratiske stemmer, for de radikale egoister fik nemlig ikke engang stemmer nok til et mandat til EP valget, Morten Helveg fik kun 6,5 % og et mandat kostede 8 %, kun takket være valgforbundet med S og SF, kom Morten Helveg til  Bruxelles, at djøf Margrethe så fik den EU kommissær post, som tilhørte socialdemokratiets, er helt grotesk og det er ufatteligt, at partiets bagland finder sig i det.

    54a4f9dfa16bb01012015.jpg


Det kan kun skyldes, at spidskandidaten Jeppe Kofod er en skvat røv, som er sendt på aftægt og de øvrige var endnu mere talentløse.
Men det viser også et parti uden struktur på de indre linjer, baglandet er nosse løse og tør ikke protestere, det kan ses af, at en tilløber fra SF Jesper Petersen sidder på den vigtige Finansordfører post, ligesom Pernille Rosenkrantz - Theil har placeret sig solidt, selvom hun var ( og er ) inderlig EU og Schengen modstander, fra sin tid i Enhedslisten.
Men Pernille havde et kanonvalg med 17.000 personlige stemmer på Fyn, men hun måtte alligevel love, at glemme alt om sin modstand imod det korrupte EU og den tåbelige Schengen aftale for, at blive optaget, som levebrødspolitiker hos socialdemokraterne, for hverken socialdemokratiet eller SF vil opstille EU skeptikere eller Schengen modstandere, selvom over halvdelen af deres vælgere var netop det, derfor har sivningen til Dansk Folkeparti nu passeret de 100.000 og er støt stigende.
Men netop her ligger nøglen for den næste S formand.

Danerland blog plejer, at være forud for den politiske agenda, så jeg kan ligeså godt åbne ballet på det nye års første dag,

" HVEM SKAL EFTERFØLGE HELLE THORNING " som S formand. ?
Det spørgsmål vil de øvrige medier også stille i løbet af de tre kommende Måneder.

Socialdemokraterne står til, at miste ca. 30 % af sine nuværende Folketingsmedlemmer, det er i tal imellem 11 og 15 fra den nuværende gruppe og så kommer der vel også et par nye ind, som slår de gamle af pinden, det gælder Mattias Tesfaye og Peter Hummelgaard Thomsen, som jeg anser, som sikre kort.
Det betyder, at panikken vil brede sig i S Folketingsgruppen, hvor mange af de anonyme eksistenser vil føle sig truet på deres levebrød og så kan " Borgfreden " ikke mere bevares, parti disciplin eller ej, så vil pressen blive fodret med gode historier og balladen vil brede sig.

Dermed ryger Helle Thornings sidste chance for, at lave et mirakel, hendes eneste chance var, at den interne ballade i Venstre, ville skabe så meget splid, at Venstre ville gå tilbage. Der er fire løsgående missiler hos Venstre, der udsender radikale signaler, det er Jens Rohde, Birthe Rønn Hornbech, Eyvind Vesselbo og Kaare Traberg Smidt, som burde melde sig ind hos de radikale egoister.
Senest har Venstres Menneskerettighedsordfører den ukendte Jan E. Jørgensen, været ude med en melding om, at Venstre var for hård ved de 64 dybt kriminelle muslimer og krigsforbrydere, som er på tålt ophold ?
Det er jo ganske enkelt sort snak og helt vanvittigt, men det viser også, at Lars Løkke ikke har styr på sine tropper, for det var aldrig sket under Anders Fogh Rasmussen, men to af de bløde bananer opstiller ikke igen ( Hornbech og Vesselbo ) og det er tvivlsomt om flygtningeadvokaten Kaare Traberg Smidt kan opnå valg.

HVEM BLIVER S FORMAND ?

De fleste vil nok pege på Mette Frederiksen, men Kronprinser har det med, at blive slidt og det gælder også Mette der er godt og grundigt fedtet ind i S systemet også med EU og hun sidder nu på en farlig og udsat post, som Justitsminister nummer ? under Helle.


Derfor tror jeg ikke på Mette Frederiksen, men tror på, at det ellers tavse bagland vil kræve fornyelse, det kan ikke mere være en hemmelighed, at socialdemokratiets helt skæve EU politik i forhold til deres vælgere, ikke mere holder vand, der er ingen fremtid i, at holde EU skeptikere ude fra, at opstille.

Det vil sige, at man skal ud og finde en helt uplettet kandidat og dem er der ikke mange af og talentmassen hos socialdemokratiet er stærkt begrænset, selv en fremtidens mand, som Peter Hummelgaard Thomsen har allerede dummet sig og det inden han er valgt til Folketinget.
Han startede stærkt med, at forlange rigtig arbejder politik, men er allerede fuset ud fordi han ikke tør tage opgøret med det korrupte EU og den tåbelige Schengen aftale.

Derfor er mit bud Magnus Heunicke, han er en af de få Ministre der har gjort det fremragende, han er hårdt arbejdende og har den fornødne pondus og han er charmerende og ved hvordan han skal behandle pressen og promovere sig selv.
På trods af sin charme tror jeg ikke, at Magnus, som formand vil være duks i " flinkeskolen " får han den fornødne opbakning og bliver valgt, som formand for socialdemokratiet, så tror jeg, at vil vokse med opgaven og der kommer helt andre boller på suppen, så socialdemokratiet igen bliver et parti, man er nød til, at regne med i opgøret om magten.

Tilsyneladende er Magnus ikke særlig tæt på Thorning, for så var han blevet Minister for længst, med det antal Ministre, som Helle har forbrugt.
Han er heller ikke fedtet ind i det korrupte EU system ( endnu ) det vil dem, der har fulgt hans facebook profil vide.
Men kan og vil han holde distancen ?
Hvis han kan, så har han alle muligheder for, at lave en " Schlüter " og komme fra de bagerste rækker og blive en yderst populær Statsmand.

Det vil også åbne helt nye muligheder for et samarbejde imellem Dansk Folkeparti og socialdemokraterne, men først skal vi så grueligt meget igennem med ruinerne fra Helle / djøf Margrethe Regimet, så det bliver først en gang omkring 2019.

   54a4fa47ecd1301012015.jpg

INFO og CV.

Magnus Johannes Heunicke, født den 28 Januar 1975 og søn af den mangeårige og populære tidligere Borgmester i Næstved igennem 23 år Henning Jensen og Inger Heunicke. Han er uddannet journalist, men har også haft mange forskellige slags RIGTIGT arbejde i BIO Næstved og Bilka i Næstved Storcenter og i 6 år lavede han radio og TV for DR P4 Regionalen.
Han er gift med Nina Groes med hvem han har en datter.


----------------


Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1369450

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1122190952301sekunder