Danerland - Danerland - blog
Jan
23
2012

DØDS STRAF - FOR eller IMOD ?

 

 

Ca. hver femte dansker går ind for dødsstraf, viser et gennemsnit af undersøgelser, igennem de sidste 10 år.

En aktuel undersøgelse i JP viser, at 50% er for døds straf, men det er en net undersøgelse.

 

Nu er det ikke sådan, at jeg tror Danmark indfører dødsstraf igen, men det interessante er, at denne gang handler debatten ikke om moral / humanisme, men om økonomi og det rent praktiske, altså igen finanskrisen.

 

Det koster ca. 840.000 Kr. om året, at holde en morder indespærret, denne pris stiger drastisk, hvis morderen anses for, at være ekstra farlig og eksploderer, når man begynder, at give udgang, med bevæbnede vagter.

 

 

Det mærkelige er, at vurderingen af dødsstraf, følger den politiske opfattelse ?

Størst modstand er der hos de egoistiske radikale bløddyr, hvor KUN 2,5% går ind for dødsstraf, det kan ikke undre, med den holdning de radikale egoister har, de tænker mere på, at beskytte terrorister og mordere, end ofrene.

Derefter kommer SF, Enhedslisten.

Flest tilhængere er der hos de borgerlige vælgere, som toppes af DF, med 25,8%

 

En undersøgelse fra Chicago er kommet frem til, at en henrettelse redder imellem 3 og 18 liv !

Jeg har skiftet holdning fra at være imod dødsstraf til at tænke, at hvis dødsstraffen har en tilstrækkelig præventiv effekt, så er den formentlig berettiget, siger Cass R. Sunstein, der er juraprofessor på University of Chicago og en kendt liberal samfundsdebattør, til New York Times.

 

I Danmark er der en tendens til, at straffene udvandes og livstid betyder kun 12 år.

 

Her er dem, jeg mener burde være " totalt nulstillet " altså henrettet af samfundet.

4f1dce801f4d623012012.jpg4f1dceb59b75523012012.jpg

 

Politi morderen Palle Sørensen havde inden det fire dobbelte politimord, siddet 11 år i ungdomsfængsel og psykopat forvaring, han var søn af en politibetjent og 38 år, da han henrettede de fire politifolk, to forskellige steder på Amager, med i alt 15 skud, de to med afsluttende nakke skud altså efter genladning af pistolen.

                4f1fa9112237225012012.jpg

Lørdag den 18 September 1965 kl. 03.50 blev Palle Sørensen og Norman Lee Bune stoppet på Amager Strandvej ud for Kastrupfortet.

Palle Sørensen henrettede de to politifolk og kørte videre. Norman Bue flygtede fra stedet.

         4f1fa8ebaacf925012012.jpg

6 minutter senere blev Palle Sørensen igen stoppet af politiet, dennegang på Vermlandsgade, hvor han igen skød og dræbte to betjente.

 

 

Han hygger sig nu i sin lejlighed i Valby, som 80 årig pensionist.

 

Batman røveren Steen Viktor Christensen, havde 15 års fængsel på kontoen for gidseltagning, kidnapning, flere voldtægter, narkohandel og røverier da han 15 September 1997 fik U ledsaget udgang fra Vridsløse og flygtede til Finland. Her begik han røveri på et Hotel og blev overrasket af to ubevæbnede politimænd, dem henrettede han begge med nakkeskud.

4f1dcf45c100523012012.jpg4f1dcf52b1df623012012.jpg

Han blev idømt livsvarigt fængsel i Finland, men blev allerede 23 November 1998 overført til Danmark i Anstalten ved Herstedvester. Her sad han i isolation indtil 3 August 2000, hvorefter han omgående sagsøgte Danmark for tortur ? via rocker advokaten Peter Hjørne.

 

Amagermanden Marcel Lychau Hansen har i mere end 30 år været psykopatisk kriminel, med et dobbeltliv.

4f1dc74b8fbd323012012.jpg

Startede som ungdoms forbryder, hvor han overhældte en kammerat med benzin efter, at have indpakket ham i papir og satte ild til ham. Igennem 24 år har han begået " mindst " 2 mord og 7 grove voldtægter, deriblandt et mindreårigt tvillingepar.

 

Elisabeth Wæver blev i idømt livsvarigt fængsel for tre dobbelt mordbrand i Rønne på Bornholm den 28 August 1995. EW bedøvede hustruen til sin elsker og bandt hende til en stol i stuen, derefter satte hun ild til huset, hvor der også sov to mindre drenge. Den ene dreng overlevede ½ år på en brandsårs afdeling, under frygtelige pinsler, inden han døde.

4f1dc7607d43523012012.jpg

Denne forbrydelse anses, som en af de mest brutale og kyniske i dansk retshistorie.

 

Der er jo ikke tale om en eller anden analfabet, der tror han får 72 jomfruer for, at myrde, men en højt uddannet læge, der vidste hvad hun gjorde, det sætter hendes ugerning i relief.

Den radikale " ynke " sagfører Bjørn Elmquist forsøgte, at få sagen genoptaget i år 2000, fordi EW hævdede sig uskyldig, det blev nægtet af Klageretten fordi beviserne var overvældende.

Elisabeth Wæver blev løsladt på prøve fra Anstalten ved Herstedvester i 2006 og flyttede ind i sin lejlighed på Frederiksberg, som hun hele tiden har haft råd til, at beholde i de 11 år, hun sad inde.

Hun er nu endelig løsladt, har skiftet navn og er flyttet til en sønderjysk by og er tilknyttet et jysk fængsel, som læge. Familien til de myrdede er rystet over hendes benådning, det er jeg også.

 

Peter Lundin, stjernepsykopat og 4 dobbelt morder.

4f1dc77f7603923012012.jpg

Myrdede først sin egen mor i USA, flyttede til Danmark og myrdede sin samboer og hendes to børn, hakkede dem i små stykker, så grundigt, at deres lig eller bare stykker heraf, aldrig er blevet fundet.

 

Pavel Przenioslo polsk statsborger, myrdede i 1997 i Brøndby sin kammerat med skud igennem øjet, efter uenighed om et røveri udbytte. Derefter skød han kammeratens 18 årige danske gravide forlovede og skød hende to gange i hovedet, hun overlevede, men mistede sit foster og er svært hjerneskadet.

Derefter gik han ind og myrdede hendes far Dan Allan Borgaard, 44 år, med to skud i hovedet.

4f1dc7969350d23012012.jpg

 

I 2010 blev han løsladt og udvist for bestandigt til Polen, men Pavel flyttede til Malmø, det kan han gøre fordi Polen er med i EU og Schengen, der ikke er grænsekontrol imellem Schengen lande. I August 2011 kørte han til København, det tager 30 minutter og opsøgte en tidligere kæreste, som han har et barn med.

Han blev anholdt og indsat i Vridløse, fordi anklageren ville have ham genindsat til fortsat afsoning af sin livstidsdom, det lykkedes ikke, han blev blot udvist til Sverige.

I Vridsløse overfaldt han en fangevogter med en jernstang og han deltog i et fangeoprør, hvor han tog et gidsel, det var i August 2011 ?

 

Anklageren Kjeld Johansen siger det er den værste sag han har haft og han er overrasket over, at Pavel allerede er løsladt, men det har Folketinget jo besluttet ?

 

I det hele taget syntes jeg, at straffeloven er blevet alt for udvandet, der tænkes mere på forbryderne end ofrene.

Man stopper dem simpelthen ikke i tide, de griner af dansk lovgivning, de ville aldrig turde lave disse forbrydelser i deres hjemlande, hvor de ville blive låst inde og nøglen smidt væk.

 

Her er bare to eksempler på " pladder humanisme "

 

En arabisk familie i Odense, med en far og tre sønner, der alle var dybt kriminelle, blev mandsopdækket ( på fri fod ), det koster samfundet 6 millioner Kr. om året !

De har begået mordforsøg, flere knivstikkerier, røverier, afpresning, narko, vold osv. 

 

En sigøjner familie på 28 kriminelle, har ifølge Ekstra Bladet kostet Danmark 70 millioner Kr. igennem årene, hvad gør Københavns Overborgmester Frank Jensen ?

Jo, de jagter personale på Rådhuset, der har syntes, det er for groft og har lækket historien til EB !

 

Frank er ikke blevet klogere med årene, i stedet for, at arbejde for udvisning, forsøger han, at begrave sin uduelighed i hemmelighedskræmmeri.

 

Hvad mener du ?

 

 

 

 

NÅR en 4 DOBBELT POLITIMORDER får en NY CHANCE

==> http://www.tinyurl.dk/33792

 

 

 

.......

 

 

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Tue. d. 4. Nov.

For dødsstraf

 
Panel title
Antal besøg: 1521008

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10827708244324sekunder