Danerland - Danerland - blog
Feb
21
2012

DANMARK kan lære OFFER PLEJE af TYSKLAND

 

 

Marlene Duus gribende kronik i Politiken, har gjort stort indtryk på alle mennesker og skabt stor debat.

      4f43f8861102121022012.jpg

 

Ofrene svigtes og volds psykopaterne plejes og forkæles, det er grotesk.

 

Hvad kan samfundet og dermed politikerne gøre for, at retfærdiggøre ofrenes retsstilling ?

 

Man kan i første omgang lære af Tyskland, hvor offeret får en advokat, der fungerer, som en slags side anklager.

 

Hans opgave i sagen imod voldspsykopaten ville være, at  fremføre Marlene Duus interesser og forsvare hendes sikkerhed, han ville kunne kæmpe for, at franskmanden blev udvist og alternativt ikke allerede efter kun to år, kunne bevæge sig frit rundt og overtræde tilholdet imod, at nærme sig Marlene Duus, men skulle afsone den de fulde 6 år.

4f43f91ab3b5f21022012.jpg Frank Saksik.

 

 

Den franske statsborger Frank Saksik brød en tidlig morgen ind i Marlene Duus lejlighed på tredje sal og angreb hende med et jernrør og smadrede både hendes ansigt og krop og smed hende derefter ud af et vindue, så hun faldt ned på fortovet 3 etager nede og var i yderste livsfare i 1½ Måned.

 

       4f43f951f3e7c21022012.jpg

 

 

De to Hadsund søstre Line Sofie og Marlene Marie blev bedøvet og brændt levende af deres Far Peter - Thue Rudgaard i hans bil, i en skov i Tyskland.

      4f43f97779dea21022012.jpg

I tysk justits kan pårørende til ofre stille med en advokat ved siden af anklageren, der har en officiel rolle i retssalen på lige fod med anklager og forsvarer.

 

Advokaten fungerer som en slags sideanklager. I dette tilfælde repræsenterer advokaten moren til de to børn.

- Moren ser frem til og ønsker, at manden kommer i fængsel på livstid. Der er absolut ingen forståelse for hans motiver, siger Matthias Schöneburg, bistandsadvokat og sideanklager, til ekstrabladet.dk.

 

Jeg syntes det er forkert, at angribe Claus Meyer fordi, han gør noget for, at hjælpe kriminelle i gang, med en normal tilværelse.

 

 

Men i dette tilfælde har Claus Meyer været et arrogant lallehoved, der svæver over vandene og udtaler, at han ikke spørger de kriminelle om hvad de har lavet ?

 

 

Der må være en grænse for hvor frankofilt feinschmecker, man kan være.

 

 

Mon Meyer sætter en IT svindler til, at lave sine regnskaber, eller overlader nøglerne til hans utallige virksomheder til en indbrudstyv og hæler ? Jeg tvivler.

 

 

Ingen tvivl om, at Meyer får en over snuden i denne sag, men han er medievant og skal nok få denne sag, vendt til egen fordel.

 

 

Det må snart gå op for befolkningen, at den rød / radikale pladderhumanisme, ikke er vejen frem.

 

 

Den socialdemokratiske ledede Tårnby Kommune, har brugt 180.000 Kr. om Måneden på, at sejle 3 kriminelle drenge rundt i Caribien på skonnerten Victoria, der et sejlende socialpædagogisk  projekt for unge, der kommet på kant med loven.

          4f43f9d3c2a9f21022012.jpg

Den ene forbryder på 15 år, der tidligere er dømt for vold, men nu får straffen annulleret fordi 12 minutter regeringen igen har gjort det straffrit, at begå forbrydelser, hvis man er under 15 år, overfaldt Kaptajnen på skibet og blev sendt hjem.

 

Projektleder Tommy Schaffrath, der ejer skonnerten blev sendt til Caribien for, at hente drengen hjem, som nu er varetægtsfængslet i 24 dage på ungdomsinstitutionen Sønderbro, på Amager. Drengen har været på " ferietur " i Caribien siden August 2011.

 

Tårnby kommune har ikke villet kommenteret sagen, men viceborgmester Elise Andersen, siger hun ikke kender til sagen ?

 

7 Måneder af 180.000 Kr. = 1.260.000 Kr. plus 3 dyre flybilletter.

 

En arbejdslejr på Saltholm, ville kunne etableres for 5.000 Kr. Men pengene sidder åbenbart løst hos Tårnby Kommune.

 

...................

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Tue. d. 6. Mar.

Claus Meyer har da kun ansat han for egen vindings skyld Ellers havde han vel ikke lavet den vidio på yotupe Kun for at få PR Og hvad mon har har fået i tilskud for at tage ham som kokke elev Han skulle være den bedst kvalifiserede men af hvem de kriminelle han kan få tilskud til eller af almindelige arbejdsløse Så Claus Meyer er slet ikke så uskyldig han fortjener i høj grad den dårlige omtale Jeg sætter aldrig mine ben hos ham og håbe heller ikke ander gør det

 
Panel title
Antal besøg: 1535596

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.20132112503052sekunder