Danerland - Danerland - blog
March
1
2012

EN HELT NATURLIG UDVIKLING, at EU MODSTANDERNE DF og ENHL arbejder sammen.

 

 

 

 

 

BT har de store overskrifter fremme.

 

" Enhedslisten i historisk samarbejde med Dansk Folkeparti "

 

" ÆRKEFJENDER " indgår politisk forlig.

 

Men den slags overskrifter skyldes kun, at BT journalisterne ved alt for lidt om de to partiers program og substans.

 

DF har altid været et resultatorienteret part, der har fulgt John F. Kennedys ord, der lettere omskrevet lyder " Der er ikke nogen, der er så ringe, at vi ikke vil gå i dialog med dem "

          4f4ff27b4a96c01032012.jpg

DF og SF socialpolitikken har i mange år lignet hinanden, men SF har fået berøringsangst overfor DF, de har simpelthen slugt for mange kameler og måtte indse, at DF havde ret, især omkring indvandringspolitikken.

 

SF har også opgivet det EU skeptiske og modstanden imod Schengen, det straffer deres vælgere for SF er på vej ned imod konservativ tilslutning, det sker når man svigter sine vælgere og EU modstanden i SF er ( var ) omkring 39 til 44%, men en meget stor del af de tidligere SF vælgere, er søgt over i Enhedslisten.

 

SF er simpelthen meldt ud af kampen.

 

Kristian Thulesen Dahl er en af de tre skarpeste politikere på Borgen, han kan både spille Stratego og Skak.

 

Der blæser nye vinde i dansk politik og de unge generationer er ikke kræsne, de er mere eller mindre historieløse og aner ikke hvor meget råddenskab, der gemmer sig i Enhedslisten og er i øvrigt ligeglade.

 

Derfor har en meget stor del, især unge kvinder, som jeg tillader mig, at kalde politisk naive, stemt på Enhedslisten, det vil sige de har FLOK stemt på Johanne Schmidt - Nielsen, hun er jo så " sød " ? *gg*

 

Sådan fungerer demokratiet nu engang og det har Tulle taget til efterretning, selvom han naturligvis har sin mening om Enhedslisten og især deres bagland, af gammel kommunister og mere ekstreme grupper, på den yderste venstrefløj.

 

Noget helt andet er, at både DF og Enhedslisten frygter, at de mere " tonedøve og vanevælgere " , som er EU skeptiske og Schengen modstandere omsider tager sig sammen og indser, at hverken S eller SF er vejen frem.

 

Den gruppe er på ½ million stemmer og det svarer til imellem 28 og 35 mandater, som S og SF har til låns.

 

Men i mere end ti år, har hverken S eller SF opstillet EU skeptiske kandidater, den ½ million vælgere er simpelthen ikke repræsenteret på Christiansborg og det er ikke holdbart.

 

Pernille Rosenkrantz - Theil er den eneste undtagelse og det er kun fordi hun er stemmemagnet og totalt har solgt ud, af sine principper og personlige værdighed, hun tier simpelthen om socialdemokratiets EU begejstring, det måtte hun love, ellers ville hun ikke blive opstillet og dermed er hun blot en ny " blankpoleret " socialdemokrat uden egen mening.

 

Hvis det manglende parti blev dannet, ville både DF og Enhedslisten miste stemmer, især Enhedslisten ville miste mange stemmer, DF vil ikke blive så hårdt ramt, fordi de stadig er det eneste parti, der har en IKKE KONFLIKTSKY indvandringspolitik.

 

Men SF vil blive næsten udslettet og S vil miste pladsen, som Danmarks næst største parti,

den vil blive overtaget af DET MANGLENDE PARTI - Soft socialisterne.

 

--------------

 

LÆS OM DET MANGLENDE PARTI HER.

 

DET MANGLENDE PARTI - SOFT SOCIALISTERNE

 

==> http://www.tinyurl.dk/30881

 

 

 

 

 

 

-----------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1535594

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.123291015625sekunder