Danerland - Danerland - blog
April
24
2015

HVAD HAR DE FRELSTE PLADDERHUMANISTER TILFÆLLES ?Der var engang hvor Landsbyerne blev styret af Herremanden, Købmanden, Præsten og skolelæreren, det er nok et par hundrede år siden.

I dagens Danmark er Herremanden, blevet Svinebaron, med gårde i 5 Østlande og opkøbte gårde i Danmark.
Købmanden ejer en kæde af Supermarkeder, dynebutikker, eller er blevet skibsreder.

Præsten er gået i stå og har ikke bevæget sig ud af stedet i 200 år, men er sprechstallmeister om Søndagen, eller vi skal holde fest og have et barn døbt, konfirmeret, datteren skal have sit flotte Bryllup, eller vi skal begraves.
Skolelæreren er blevet embedsmand i djøf Mafiaen og har måske valgt, at gå i det korrupte EU `s tjeneste, som ekspert i flygtningekonventioner, som er fra før EF blev opfundet, det er fast høj løn og fede skattefiduser og absolut ingen risiko, uanset hvor tåbelig man er.


  5539d7171120724042015.jpg

Svinebaronen kunne hedde Jørgen L. Tørnæs, han vil hellere have sugerøret i EU landbrugskassen og billige slavearbejdere fra Østeuropa, som er lovligt takket være den tåbelige Schengen aftale end han vil være politiker, der er heller ikke så mange Venstre bønder mere, så det er blevet kone arbejde og det tager Fruen Ulla Tørnæs sig af, så kan hun sørge for, at Jørgen får søgt de EU tilskud han kan rage til sig og Ulla scorer da `også en fed million hyre, til nedsat EU skat.

Købmanden kunne hedde Lars Larsen og han ville få knopper af embedsmænd, præster og politikere, så han vil hellere tjene penge og har knoklet hele sit liv med det.

  5539d985b17e024042015.jpg

  

Præsten kunne hedde Leif Bork Hansen, en nu pensioneret tidligere straffet præst, der har to domme for, at skjule illegale flygtninge, der var udvist, det fik han 20 dages betinget fængsel for og senere en bøde på 100.000 Kr. for, at ignorere den lov der gælder alle danskere.


  5539d6d68810124042015.jpg

 

Skolelæreren kunne hedde Marlene Wind, være fra bibelbæltet omkring Skive og være datter af en præst, så hun skulle naturligvis til Hovedstaden og blive til noget. Det er hun så også blevet og har fundet ud af, at der er penge i det korrupte EU og der har hun sugerøret dybt placeret, imod - at hun taler pænt om det korrupte EU.
Men den 12 Juni 2011 fik hun det gule kort, som EU ekspert, fordi hun udtalte til TV 2, at den aftale, som VK regeringen og Dansk Folkeparti, havde lavet dagen før om grænsekontrol - appellerer til den laveste fællesnævner og den indre svinehund ?
Det medførte en voldsom debat om mediernes brug af " eksperter " og Marlene røg helt ud over reservebænken.
Derfor var Marlene lykkelig, da Helle Thorning på trods af et valgnederlag, blev Statsminister i 2011 imod, at de radikale egoister med djøf Margrethe i spidsen fik den reelle magt og så fejrede EU Tosserne deres kup med, at afskaffe grænsekontrollen, så forbryderne frit kunne køre ind og ud af Danmark, ligesom man rullede 14 åres reglen tilbage, så volds psykopater under 15 år fik frit jagttegn igen og ikke kan straffes, det betød, at politiet måtte opgive 1.206 sager.

Nu har vi så de sidste par dage haft en debat om de flygtninge, der betaler kyniske menneskesmuglere for, at komme til Europa og nogle af dem er druknet, så mener nogle " eksperter ", at der skal fordeles et ansvar, for det er jo utænkeligt, at det er deres eget ansvar ?

Fællesnævneren for pladderhumanisterne er, at de har aldrig haft et rigtigt arbejde, de søger ind til kommune og stat, som offentligt ansatte bureaukrater, ingen risiko og fast høj løn, hvis man får sugerøret ned de rigtige steder og så er det skatteborgernes pligt, at forsørge disse eksistenser.
Ud af den lille million offentligt ansatte er der ca. 400.000 nyttige med et meningsfyldt arbejde, det er de bløde hænder i syge og plejesektoren, sygehus personale, politi og en del af undervisnings sektoren og sikkert nogle enkelte, som ikke er nævnt her.

Men jeg undrer mig over, at medierne i denne debat syntes, at det er vigtigt, at høre de sidste to mærkelige eksistensers mening ? men det skyldes måske, at mediefolket for 72 % vedkommende, stemmer på de rød / radikale.

Når jeg ser Leif Bork Hansen på skærmen er jeg først målløs, sagde han virkelig det og mener han det ?
Ja, det gør han åbenbart og jeg tænker, er der mon nogen der tager ham seriøst ?
Med sin nasale pive stemme, minder han om en tam svensker, der har mistet sine seler i Nyhavn, eller en Goebbles, der vil forføre befolkningen til, at tro på utopier, at Danmark sagtens kan redde hele verden.

Marlene Wind taler kun om, at Danmark er forpligtiget af Flygtninge konventionen, det er hendes argument ? selvom mange af de konventioner er håbløst forældede igennem 70 år.
Det sjove er så, at hun også syntes Leif Bork er en tosse, men de har dog et fælles mål nemlig, at danske skatteborgere skal til lommerne igen - igen.
Ingen af de to drabanter på evig forsørgelse havde nogen løsning og ordet muslimer og børnebegrænsning blev slet ikke nævnt, det er nok ikke stuerent.

Da jeg gik i skole i halvtredserne, samlede vi også ind til fattige afrikanere, dengang var der kun 316 millioner afrikanere, nu er der 1,2 milliarder afrikanere, som ikke kan få en af verdens mest frugtbare verdensdele, som er fyldt med råstoffer, fra olie, guld, diamanter, kul, metaller osv. til, at fungere og hvide, som kunne, smider man ud, eller slagter.

Muslimer kendte vi slet ikke til, det nærmeste vi kom var Aladdins lampe, 1001 Nats eventyr, Sindbad Søfareren og Ali Baba og de fyrretyve røvere, eventyrerne har ikke nogen kendt forfatter, men er oversat fra arabisk første gang 1704.
Det er altså fortolkninger, ligesom muslimernes koran, som den enkelte muslim altid kan tilpasse til sin aktuelle forbrydelse, uanset om det er mord på vantro, de skal jo bare udryddes, eller tyveri og løgn, det må man gerne, hvis man er muslim og lyver eller stjæler fra hvide civiliserede mennesker i demokratiske lande.

Men havde jeg vidst, hvad jeg ved i dag om muslimer, så har muslimerne også for 300 år siden haft en syg livsopfattelse.
1001 Nats eventyr, handler om en muslimsk sultan, der havde den besynderlige vane, at halshugge sine koner efter bryllupsnatten.
Men han gifter sig med snarrådige  Scheherazade og hun har ikke lyst til, at blive halshugget, så hun begynder et nyt eventyr hver nat og selv muslimske sultaner elsker eventyr, så hun overlevede fordi han var nød til, at lade hende leve for, at høre resten af historien.

   5539d76a9ccca24042015.jpg

Det siger jo ikke så lidt om skolelærere, at ingen af dem, har analyseret sig frem til, at muslimer ganske enkelt har knald i turbanen.
Tegneren Albert Robida ville nok også få nedkaldt en shawarma over sit syndige hoved af himmelnissens besynderlige tilhængere, for sine 300 år gamle tegninger, der er nu 1,6 milliarder muslimer i verden, som ihærdigt prøver, at udrydde alle ikke - muslimer fra samme bande

Snip, snap, snude, så er historien ude.


------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521164

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15549612045288sekunder