Danerland - Danerland - blog
June
1
2012

HAR VÆLGERNE SVIGTET SOCIALDEMOKRATIET ? - NEJ, HELLE HAR SVIGTET SINE VÆLGERE

 

 

KATASTROFE HELLE - KAN HELLE VIRKELIG IKKE STAVE TIL EU ?

 

 

Helle Thorning og hendes beton socialdemokrater forstår ikke, at deres vælgere svigter dem.

 

Men det gør de heller ikke, for det er Helle Thorning der svigter sine vælgere, hun nægter konsekvent, at tale om EU og ikke mindst den dødssyge Schengen aftale, der har sendt 150.000 danskere ud i arbejdsløshed, fordi der nu er 150.000 Øst arbejdere, fra " Den Globale Slavehær " der arbejder til underbetaling helt ned til 30 til 60 Kr. i timen.

 

Bortset fra, at en stor procent del af dem er kriminelle, så giver Schengen dem lov til, at opholde sig og arbejde i Danmark.
Men de kører ulovligt rundt på udenlandske nummerplader i flere år og når Told & Skat endelig laver razzia, så viser det sig, at 90% af agenterne og firmaerne slet ikke eksisterer, men de har falske ID EU kort og derfor får de sendt børnecheck hjem til Litauen og Polen, hvor de også afregner skat, fordi de her kan få kørsels fradrag på imellem 75 og 180.000 Kr.

 

Det ved SF og S vælgerne udmærket, derfor " protest " stemmer de på Enhedslisten og til dels Dansk Folkeparti, fordi hverken S eller SF vil opstille kandidater, der er EU skeptiske og modstandere af Euro og Schengen og det er 60% af S og SF vælgerne nu.

 

Jeg har længe skrevet om " DET MANGLENDE PARTI " fordi ½ million S og SF vælgere, slet ikke er repræsenteret i Folketinget, men de kan ikke blive ved med BARE, at protestere hos meningsmålings institutterne, for Helle er og bliver BLÅ med STJERNER på, men det er hendes vælgere ikke.

 

Læs her ==> DET MANGLENDE PARTI - SOFT SOCIALISTERNE ==> http://www.tinyurl.dk/30881
 

 

Med den nyeste meningsmåling fra Megafon og Politiken, står Helle og Villy meget svagere, end jeg havde turdet håbe på, noget tyder på, at de ganske almindelige lønmodtagere er ved, at vågne op fra deres sløvheds apati og vil se handling, som gavner lønmodtagerne, inden de bliver helt udsultet af arbejdsgivere, der er totalt ligeglade med hvad pas, deres arbejdere har, bare de er billige, som kinesere og Litauere.

 

 

 

LO og 3F har kun PAMPERIET tilbage, de forsvarer ikke længere lønmodtagerne, de er EU og Schengen tilhængere, i hvert fald officielt og diverse fag bosser, men de har ingen opbakning hos deres tilbageværende medlemmer og baglandet af lokale formænd, som har fingeren på pulsen ude i samfundet, er bestemt ikke Schengen tilhængere.

 

Derfor tror jeg, at både SF og socialdemokratiet bliver splittet op og der bliver dannet et nyt parti, af utilfredse medlemmer i begge partier, som er EU skeptiske og modstandere af både Euro og Schengen samarbejdet.

( indsat 5/1 -2015 ) Det tror jeg så ikke mere, tiden er forpasset og de personer, som KUNNE have startet et nyt parti, har valgt " nødhavn " hos socialdemokratiet, det gælder alle pendler politikerne fra SF og EL.

Hos socialdemokratiets bagland, har der længe været utilfredshed med Helle Thornings ledelses stil, flere anonyme S folketingmedlemmer fortæller, at de slet ikke blev orienteret eller taget med på råd af S ledelsen.

 

I det nuværende Folketing har EU modstanderne / skeptikerne 19 % bestående af DF og Enhedslisten.

I Megafon målingen står de to partier nu til 29,5 % af stemmerne.

 

 

  54aa795eb97ea05012015.jpg

 

Et helt nyt parti ( Soft Socialisterne ) med basis af afhopper S og SF medlemmer vil meget nemt kunne opnå 20% af stemmerne, måske mere, fordi de også vil trække stemmer fra konservative, radikale, venstre, DF og enhedslisten.

 

Så er der altså ikke ret langt ikke ret langt op til de 51% og et helt nyt Folketing, som virkelig går ind over midten og som vil være meget EU skeptiske og modstandere af Schengen og Euro.

 

Det betyder, at Danmark melder sig ud af Schengen og genopretter en moderat grænsekontrol og tager kontrol over det sorte arbejdsmarked og kan hjemsende Øst arbejderne og deres biler på udenlandske nummer plader og få sat en stopper for en masse kriminalitet og mindst få skabt plads til de 150.000 danske arbejdsløse på arbejdsmarkedet.

 

Selvfølgelig er det ligeså meget tankespind, som " Jordskredsvalget " i 1973, hvor Fremskridtspartiet og Centrumdemokraterne kom ind med 23,7%, hvem havde forudset det ?

 

Men hvad syntes du om sådan en sammensætning af det nye Folketing ?

 

Tør du kalde det urealistisk ? -

 
Personerne tør jeg slet ikke gætte på, for der vil givet være en masse ukendte imellem, fra de bagerste rækker i S og SF, samt helt nye politikere, der pludselig vil finde politik spændende igen.

 

Jeg har indtil nu gættet på, at Pernille Rosenkrantz - Theil, ville være en af stifterne af  " Det Manglende Parti "

 

Men hun er desværre trådt i karakter, som FRUESTØRRELSE socialdemokrat og kælekanin for Helle Thorning, det er der nok mange der er skuffet over.

 

Den kommende mand for socialdemokratiet Peter Hummelgaard Thomsen, der lige er trådt tilbage, som DSU formand og er blevet opstillet, som Folketingskandidat på Amager, er afgjort et nyt håb og talent.  Men han er ikke trådt i karakter omkring Schengen, Euro og Øst arbejdere, så jeg ved ikke hvor EU skadet han er og om han tør gamble, med sin politiske fremtid, eller bare falder til patten og bliver S systemets mand ?

 

 

       4fc80d9bc5b4f01062012.jpg

Det nye S håb Peter Hummelgaard Thomsen - tøsedreng eller ægte fighter ?

 

 

 

Eller han bliver en ny levebrødspolitiker af den kendte pamperagtige socialdemokratiske slags " Lev let og behageligt "

 


 

--------------------

 

 

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1535587

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10938215255737sekunder