Danerland - Danerland - blog
Aug
7
2012

EN GIGANT TRAPPER NED - Pia Kjærsgaard.
Pia Kjærsgaard var en af de mest undervurderede politikere, men kun af politiske modstandere.

 

Men DF vælgerne elsker hende og for dem er hun Mor Danmark.

 

I dag er Pia Kjærsgaard højt respekteret også af de politiske modstandere, for hun er en fighter og hun er ærlig, ikke et spor konfliktsky, men siger tingene lige ud, hun har simpelthen " de største nosser " i Folketinget.


    5791203b9c46c21072016.jpg

 

Pressen har mishandlet Pia Kjærsgaard, siden hun var med til, at starte DF  i 1995, de har forsøgt med alt for, at nedgøre Pia, lige fra nazi beskyldninger til, mislykkede forsøg på, at gøre hende til grin, som leder af " landsby tosserne ".

 

Den mere " fisefornemme og akademiske " del af pressen, forsøger konstant, at nedgøre DF vælgerne, som dårligt uddannede små racister, der dyrker Dannebrog og Madam Blå i kolonihaven. Det er helt samme stil, som de radikale egoister forsøger sig med.

 

Men det ligger helt fast, at uden Pia & Co. indsats, især i tiåret  2001 til 2011, så havde Danmark været endnu mere oversvømmet af ukontrolleret indvandring, især af muslimer, den indsats er 12 minutter regeringen så ved, at smadre igen, med de radikale og Enhedslistens ønsker om fri indvandring.

 

Kongerækken i DF har ligget helt fast, i hvert fald for dem, der kender DF, Kristian Thulesen Dahl har hele tiden været Kronprins, han er ubetinget den skarpeste kniv i skuffen, han er en af de mest vidende og skarpeste politiske debattører på Christiansborg, der er ingen, der kan måle sig med ham, når det gælder EU og Finanspolitik.

 

Peter Skaarup er den lidt mere jordnære og det er måske ham, der nu bliver den folkelige del af DF.

 

Jeg har kendt Pia Kjærsgaard siden 1996 og mødt hende mange gange, hun er en herlig varm og glad pige, især når hun føler sig tryg og er iblandt venner.

 

Pressen fremstillede hende, som en sur gimpe og de ledsagende fotos var altid, med citron mund og det var der god grund til, for pressen var ondskabsfuld, de politiske modstandere var perfide, bare tænk på Poul Nyrups udtalelse " Dansk Folkeparti bliver aldrig stue rene ".

Ligesom Marianne Jelveds arrogante og konstante nedrakning af DF.


Enhedslistens BZ brigader, har altid brugt Pia, som hade objekt og de stod også bag overfaldet på Nørrebro, siden den tid blev det nødvendigt, at Pia Kjærsgaard fik egne bodyguards og 24/7 beskyttelse af PET og det er særdeles belastende for en politiker.

 

Første gang jeg oplevede det, var ved et DF møde i Roskilde Amt i 2001, hvor jeg var formand for en lokal afdeling og medlem af Amts bestyrelsen, det gjorde stort indtryk på os.

 

Ved Årsmødet i Vejle i 2001, var der også enkelte forkølede sortklædte personager, der kredsede rundt om Vejle Centeret, men de turde alligevel ikke komme tæt på.

 

For tre år siden skrev jeg, at Pia Kjærsgaard, sikkert ville gå af når hun fyldte 66 eller 67 år og Kristian Thulesen Dahl så ville overtage formands posten, så det er helt efter bogen.

 

Jeg kan godt forstå, at Pia vil træde lidt i baggrunden og nyde sit otium, hvis man talte arbejdstimer, så ville Pia være 90 år i dag, det samme gælder Kristian Thulesen Dahl ( i perioder ) op til valgene, men han har forstået, at trække sig i perioder, hvor han kunne slappe af.

For det er benhårdt, at føre landsdækkende valgkamp, fra kl. 6 om morgene og til kl. 23 om natten, det har de to gjort masser af gange og i Månedsvis, så det er ikke timelønnen der driver værket.

 

Ingen skal være i tvivl om, at det er " Tulle " der står bag den politiske strategi og taktik, han er om nogen " tal drengen " der kan finansloven på fingrene.

 

Der er ingen tvivl om, at DF nu bliver forandret, for Tulle er ingen Pia og det skal han heller ikke være.

 

Pia kan vitterligt ikke fordrage de radikale egoister og hun foragter Villy Søvndal, hvordan Tulle vil gribe det an, ved jeg ikke, for Tulle dyrker ikke politisk had / kærlighed, han er pragmatiker og går efter resultater.

 

Men hvis Tulle kommer for tæt på de radikale egoister, så vil det koste DF stemmer, hvorimod et samarbejde med socialdemokraterne, vil møde langt større forståelse.

 

Pressen kan heller ikke mere " tale ned " til DF, for så bliver de afklapset, der er ingen nuværende journalister, der kan jorde Tulle i en politisk diskussion.

 

Rent internt i DF kan der blive " knas " i rækkefølgen, fordi Morten Messerschmidt vil hjem til Folketinget og om han bliver næstformand eller gruppe formand, kan måske give knaster, hvis han stiller op til de poster ved Årsmødet.

 

Søren Espersen og Peter Skaarup, kan blive dem, der vil føle sig forbigået.

 

En stor Tak til Pia Kjærsgaard for hendes store indsats for Danmark.

 

Held og lykke til Tulle, nu er det slut med, at sidde på Strøget og spise shawarma gamle dreng *gg*

------------

 

Den mest ordholdende politiker, jeg har arbejdet sammen med. citat Claus Hjort Frederiksen om Pia Kjærsgaard......

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Thu. d. 5. Dec.

jeg kan ikke huske hvorfor vi ikke må kunne lide Pia Kjærsgård/DF som er det eneste parti der trodser Islamister som de røde inviterer til ødelæggelse af Danmark - ja vi har brug for DF selvom jeg ikke synes om at de vil ØDELÆGGE den vidundelige Sydhavnstippe med en fjollet øvegolfbane der kan være alle andre steder

skrevet: Sat. d. 15. Sep.

Fedt udtryk Lene- Kristianitter *gg* Den havde jeg ikke lige set så den vil låne og bruge. Tak for den.

skrevet: Fri. d. 14. Sep.

Pia og DF har ydet et uvurderligt bidrag til dansk politik. Og jeg tror at Kristian er et rigtig godt valg. Selvom det kan bekymre mig at vi nu skal konvertere fra pianister til kristianitter.

 
Panel title
Antal besøg: 1250546

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12683200836182sekunder