Danerland - Danerland - blog
Nov
15
2012

KUSSE TYVE, KVINDER og AGTVÆRDIGE HERRER.Anne Linnet er glad for penge, det er Ritt Bjerregaard også, men Anne har nogle flere talenter, hun kan skrive musik og score damer, det har hun nu skrevet en bog om, sikkert også på høje tide, både aldersmæssigt og pengemæssigt.

50a4e80f6060715112012.jpg Anne på trusse jagt.

 

Hvis Anne Linnet skal nedlægge nogen i dag, skal hun nok have et jagt gevær med.

Skal man tro bogen har Anne scoret 1.000 damer og det er jo meget godt klaret i et begrænset marked.

 

Under alle omstændigheder har hun haft god smag, selvom det nok er dem, der slap væk fra Annes kløer, der er mest stil over, Susse Wold, Susanne Breuning og Ann - Mari Max Hansen, husker jeg, som nogle sild.

 

Lige siden jeg i 1962 købte min første Rolling Stones EP plade, har jeg været begejstret for deres musik, nu har jeg så lyttet til dem i 50 år og de er stadig de største, selvom jeg stadig syntes 60`erne var deres Guldalder med de aller fedeste numre.

 

Naturligvis er der masser af gode historier om Mick Jagger & Co. Den første om dengang de forsøgte, at få deres første pladekontrakt og de spillede for en plade direktør, der godt kunne lide god gammel Rhytm og Blues rock. Han sagde til Charlie Watts, at de spillede godt og hvis de skiftede ham sangeren, med den brede mund ud, ville han genoverveje.

 

At Mick Jagger er en kusse tyv, er næppe nogen hemmelighed, heller ikke for hans koner igennem tiden, jeg husker en TV dokumentar udsendelse om Stones, hvor Mick Jagger var på hans franske slot, sammen med familien.

Da Mick skulle gå, sagde en af hans døtre, at nu skulle han ikke komme hjem med noget der var yngre end hende og hun var 21 år dengang.

 

Nu er der så kommet en biografi om Mick Jagger og damerne, skrevet af Chris Andersen.

Ifølge den har Mick scoret mere end 4.000 damer, det er godt nok et anseeligt antal, faktisk er det en ny hver eneste dag i 11 år ! og eftersom man må antage, at der har været tale om et vist genbrug, så giver det " Little Red Rooster " en helt ny betydning.


  50a4e41a2679f15112012.jpg

Bill og Mick til VM fodbold i Sydafrika, hvad de hygge snakker om ved jeg ikke, men det kunne jo selvfølgelig også være fodbold ?


 

Bill Clinton kan også godt lide den kvindelige halvdel af jordens befolkning og det kan jeg ærlig talt ikke blive forarget over, han har jo gjort det godt, med det politiske også og det lader til, at kvinderne også godt kan lide ham.

     50a4e4963381715112012.jpg

 

Jeg kan huske en af de gange han var i København og Nyrup var Statsminister og Bill hilste på den relativt nygifte Statsminister Frue Lone Dybkjær, jeg har aldrig set et bredere smil, som hun slet ikke kunne tørre af igen, det kunne jo tyde på, at selvom hun er radikal, så fungerer hun normalt på visse områder, selvom hun lignede den bredmundede frø, mere end Kim Larsen.

 

Robbie Williams var med hos Skavlan i går i svensk TV1, han har stadig problemer med damer, familie, narko osv.

 

Det må være noget af et luksus problem, jeg er ikke den store Robbie fan, men han kan noget, som jeg kunne have tænkt mig, at prøve bare en eneste gang.

 

Når han fyrer Angels af, overfor 80.000 vilde, men tamme og venligsindede damer, så sker der altså noget, de synger alle sammen med, musikken er fed og Robbie drengen kan godt synge. Når han går ned imellem publikum, er han i livsfare for, at blive revet i småstykker og de få heldige piger, der får en krammer er ved, at falde i svime.


Robbie Williams Angels live at Knebworth

 

Hvad er lige problemet Robbie ?

 


 

At man bliver ældre, kan man jo erfare, når der ikke er så mange der ved, at Sophia Loren var en verdens smukkeste kvinder.

 

Men når de unge og smukke går i forfald, så bliver jeg trist.

 

Hvad er det lige der sker med Renee Toft Simonsen ? engang Danmarks smukkeste pige, med katte øjne, der kunne få en garvet hunde mand til, at overveje en kat.

           50a4e4dcededa15112012.jpg

                    Nu ligner hun noget katten har trukket ind ?

 

Ved hun slet ikke, at den kvindelige halvdel af befolkningen er ret så venligsindet overfor den lille Thomas ?

 

Nu har jeg lige haft et næsten gratis tilbud fra TDC, hvor jeg kunne se TV2 og en masse andre kanaler, jeg kommer ikke til, at savne TV2 og deres radikale nyheder.

 

Faktisk var det på TV Zulu, at der lå to serier, som jeg gad se, nemlig Boston Legal, som er en fantastisk humoristisk serie om advokater, med tekster, der lige så gode, dom dengang " Venner " var kørende.

 

Den anden er Californicacation med Hank ( David Duchovny ) og hans helt vidunderlige fra skilte kone, som ikke gider hans mange eskapader.


  50a4e7582e7f115112012.jpg50a4e7e1e6e9215112012.jpg

 

Hun hedder Natascha McEphone og er en engelsk skuespiller, men hun er gudesmuk og det nærmeste man kan komme på, at have en rød Ferrari og en sølvfarvet Aston Martin i soveværelset.

 

Så er hun faktisk ældre end Renee Toft Simonsen, tag lige den Renee.

 

 

 ...............

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1230381

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14789199829102sekunder