Danerland - Danerland - blog
Nov
21
2012

DF STÅR FOR 50% af DOBBELT MANDATERNE i FOLKETINGET

Dansk Folkeparti er lige fyldt 17 år og ved, at blive voksen.

 

DF har også lige fået en ny formand og står stærkt i meningsmålingerne 15,6%, det betyder, at man nu kan tiltrække en ny vælgergruppe.

 

Det er først og fremmest lønmodtagere fra S og SF, der ikke mere vil finde sig i de to partiers ensidige EU og især Schengen tilbedelse, der betyder, at 140.000 Øst slave arbejdere lovligt har kunnet overtage 140.000 danskeres arbejde til under betaling.

 

At de røde pamperfagforeninger tilmed bakker de to partiers tåbelige Schengen politik op, betyder, at danske lønmodtagere nu bliver totalt røvrendt af dem, der skulle og burde varetage deres interesser.

 

Dansk Folkeparti skal gøre plads til de nye vælgere og det betyder, at man skal fjerne de børnesygdomme, som DF har lidt af i 17 år.

 

1. Debat klimaet. 

Dansk Folkeparti er det mest lukkede parti i Danmark.

 

DF har fået deres egen profil på facebook, det samme har Pia Kjærsgaard og Kristian Thulesen Dahl, men ingen af dem, kan man starte en debat på. 
( Tilføjet, det blev rettet i 2014 )

Det er simpelthen for tåbeligt, når man kan skrive på Statsministerens profil, både hende af navn og hende af gavn djøf Margrethe.

Det samme kan man på SF og Enhedslistens, så stop det pjat og få et par voksne mennesker til, at moderere siderne.

Faktisk er det kun de radikale egoister, som Zenia Stampe, der kører med lukkede profiler, så det er kun rygklapperne, der kommer til orde.

 

2. Afskaf dobbeltmandaterne.

 

I Folketinget er der 26 fra ALLE partiers medlemmer, der har et dobbeltmandat, dvs. de sidder både i Folketinget og i Byrådet og / eller Regions rådet. 

Men 13 af dem kommer fra Dansk Folkeparti !!!!!

Det vil sige, at DF står for 50% af dobbelt mandaterne, det kan enhver, bortset fra de 13 DF` er. se er ganske grotesk og tåbeligt.

 

Det er det, fordi det ødelægger fødekæden af nye politiske talenter, som gerne vil deltage i kampen om, at blive valgt.

Det er vigtigt, især nu, hvor der vil komme nye medlemmer også nogle med ambitioner og dem skal man IKKE være bange for, dem skal man give plads til.

Jeg ved godt, at jeg nu bliver uvenner med de 13, som straks vil komme med de argumenter om, at det er klogt, at kunne se lovene virke ude i kommunerne, det er en fis i en hornlygte, det handler om egoisme og penge. 

Ingen er uundværlige og så store er pengene altså heller ikke i byrådene, det svinger imellem 100 og 200.000 Kr., men de opvejes af deres Folketings gage, som er imellem 700 og 950.000 Kr. alt efter hvor de bor i landet.


                      51649eff79fbd10042013.jpg

          På tide, at DF Folketings medlemmerne kigger sig selv kritisk i øjnene.

 

Dobbeltmandaterne er en " tung " arv fra dengang vi startede i 1995, der havde vi ikke engang egne regler eller vedtagne forenings love, vi havde nogle foto kopier af Fremskridtpartiers love, oven i købet i flere udgaver, så det var ret kaotisk.

Problemet med dobbelt mandaterne er, at fødekæden er ødelagt, der er simpelthen for få Minister emner i Folketingsgruppen, ved Folketingsvalget i 2011 var der kun 4 til 5 egnede, det er i 2014 vokset til 5 til 7, fordi Liselott Blixt og Rene Christensen er vokset med opgaverne.

Alene af den grund er regeringsdeltagelse ikke tillokkende også med tanke på, at de nye DF kandidater, som kommer i Folketinget, vil være helt grønne, dog har mange af dem nu en kommunal politisk baggrund.

Så er der også jokeren i spillet Morten Messerschmidt, der gerne vil have været hjem fra EU for, at komme i Folketinget, det fik han dog ikke lov til af Pia og Tulle, hvilket var sund fornuft, for ingen andre kunne have fået den kæmpe EU valgsejr hjem

Men når han kommer hjem, så ændres hierarkiet i Folketingsgruppen, for M.M. har ambitioner og bliver en klar nummer to og hvis Tulle og M.M. ikke kan enes, så er han en konkurrent

 

I 1998 blev vores lokale formand M.A, der også medlem af Byrådet og Amtsrådet, valgt ind i Folketinget, han var fornuftig nok til, at afgive Byrådspladsen til P.K. 

M.A blev ekskluderet i den " store udrensning " i Juli 2000 og blev løsgænger.

 

I 2001 havde vi det tre dobbelte valg, hvor der var både Folketingsvalg, Byrådsvalg og Amtsrådsvalg og vi fik et fremragende valg, P.K. blev meget overraskende valgt til Folketinget, selvom hun havde den lille Lejre kreds og vi fik også en valgt til Byrådet, hvor P.K. var topkandidat og vi fik to valgt til Roskilde Amtsråd.

 

Jeg var blevet valgt til formand i 2000 og vi havde fået en række gode kandidater til Byråd og Amtsråd og jeg havde en aftale med P.K om, at hvis hun skulle blive valgt til Folketinget, hvad ingen forventede, skulle hun afgive sin plads i Byrådet til den med næst flest stemmer.

Det overraskende skete og P.K. blev valgt til Folketinget, men ville pludselig ikke afgive sin plads, jeg tror nu ikke det var hende, men hendes mand der stod bag fornægtelsen af den aftale.

 

Men jeg kunne intet stille op, for DF organisationen bakkede deres FT medlem op og så var det ord imod ord, TOP styringen sejrede. Men det betød, at klimaet i den lille lokal forening med 53 medlemmer blev ødelagt, to af de opstillede kandidater meldte sig ud og meldte sig ind hos venstre, hvor den ene sider i Byrådet i dag og P.K, meldte sig ud af lokal bestyrelsen.

Mit råd til lokal bestyrelser er LAV KUN SKRIFTLIGE AFTALER og insister på, at de skal være skriftlige, inden valglisten bliver lavet.

 

Man skal huske på, at de valgte medlemmer, altid vil være de stærke i lokal foreningerne, medlemmerne møder kun op en gang om året til Generalforsamlingen og deltagelsen er kun 10 til 25 %.

Bestyrelsen mødes jævnligt, som regel 4 gange om året og langt flere når det er valgår, men det er bestyrelsen der bestemmer, hvem der skal opstilles, det er vigtigt, at man i bestyrelsen laver et kandidat udvalg og behandler det seriøst.

 

En ophævelse af retten til dobbeltmandater vil ikke komme fra hverken Folketingsgruppen, eller de allerede valgte Byrådskandidater, den skal komme nedefra, fra de menige medlemmer, men især bestyrelserne.

 

Skal man absolut have dobbeltmandater, så bør det kun være ordføreren for kommuner og regioner.

 

DF skal være mere åbent, TOP styring har vist sig, at være et godt værktøj i den tid der er gået, men den skal IKKE fortsætte ned igennem rækkerne, så kvæler man partiet og fornyelsen udebliver.


DF kan godt gå hen og blive større end socialdemokratiet og med en ny formand, er tidspunktet kommet til, at gøre DF til et moderne demokratisk parti. Kristian Thulesen Dahl skal gøre op med børnesygdommene og stille skarpt på de problemer, som S ikke tør tage op.

 

1. Kampen imod Schengen og de 140.000 Øst arbejdere, skal skærpes.

 

2. Opgøret med den magtfulde djøf Mafia, som styrer landet, skal frem i lyset, de andre partier tør ikke " genere " de dyreste offentligt ansatte.

 

3. Hovedfjenden er ikke socialdemokraterne, det er de radikale egoister og djøf Margrethe, der henter sine stemmer hos djøf Mafiaens offentligt ansatte overklasse.

 

4. Kampen imod den ukontrollerede indvandring, er ikke vundet endnu, men viser helt klart, at Dansk Folkeparti har handlet rigtigt, eftersom næsten alle øvrige partier, har taget store dele af DF indvandringspolitikken til sig.

 

Kritik kan også være positivt og det er den måde, dette indlæg skal opfattes på.


LÆS OGSÅ =>  Dansk Folkeparti og dobbeltmandaterne 2

 ..............

Tags : test

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1535601

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14848685264587sekunder