Danerland - Danerland - blog
Nov
25
2012

ABSOLUT KUN FOR DJØF MAFIAEN - INDEKS over FIDUSER og lidt afsløringer.DJØF er egentlig et fagforbund for jurister og økonomer, men har 120.000 medlemmer.

( KORREKTION 2014 ) Det skal siges, at djøf Mafiaen på alle deres papirer og hjemmesider, har rettet det oprindelige medlemstal fra 120.000 til ca. 80.000 ?
Hvorfor det er sket og hvor de 40.000 er flyttet hen, har jeg ikke kunnet få opklaret ?

 

DJØF Mafiaen er de 70.000 dyreste bureaukrater i Danmark, som hovedsageligt er offentligt ansatte i Stat og Kommuner.

 

Finansministeriet er rugekasse for DJØF Mafiaen, det er her kontakterne skabes og rækker ud til alle steder, hvor der er indflydelse, det gælder politikere, medie folk, bureaukrater og alt hvad der er offentligt bureaukrati og til DONG og TV2.

 

Når en kommunal direktør kan opnå en årlig løn på 2,5 million Kr. gyldne håndtryk, hvis han / hun er uduelig, som regel 2 års løn, så skyldes det, at DJØF forhandler med sig selv, der sidder en djøf`er på begge sider af forhandlingsbordet.

 

Derfor tjener en kommunal direktør dobbelt så meget, som en Statsminister.

En Departement chef tjener mere end en Minister.

En kontorchef tjener mere end et Folketingsmedlem.

 

DJØF Mafiaen fik forhandlet ( med sig selv ) en pensionsordning på imellem 17,3 og 18,2 % af årsindkomsten og måtte presse på for, at få en del af pensionsbeløbet forvandlet til kontanter, fordi et stort flertal af DJØF Mafiaen stødte på fradragsloftet, der dengang var på 100.000 Kr. årligt, det er senere blevet nedsat.

 

DJØF har masser af lokums aftaler, med alt fra forsikrings selskaber, benzin selskaber, rejse arrangører og indkøbs foreninger, de har tilmed deres egen bank ( Lån & Spar bank ) hvor de får 5% på deres lønkonto.

 

DJØF Mafiaen er Danmarks mest magtfulde fagforening og den eneste, der har en politisk direktør, hun hedder Pia Gjellerup og er fhv. Finansmister. Pia Gjellerup var socialdemokratisk Folketingsmedlem fra 1987 til 2007, hvor hun blev direktør for DJØF Mafiaens korps af spind doktorer.

 

DJØF og politisk nepotisme, hører tæt sammen, 37% af det nuværende folketings medlemmer er relateret til DJØF, derfor hører man aldrig protester over de vanvittige DJØF million lønninger i Folketings salen.

Pia Gjellerup er ikke ubekendt med skandaler, i 1993 måtte hun trække sig, som Justitsminister efter blot to Måneder på posten, efter uregelmæssigheder i penge kassen for UNG BO / DSU Kursus centret Solhavegården.

Derfor skiftede Pia Gjellerup stillingsbetegnelse, fra politisk direktør til chef konsulent, da hun blev medlem af DONG bestyrelsen og skulle være med til, at fyre DONG direktør Anders Eldrup, som også var DJØF medlem og havde belønnet direktionen i DONG, som naturligvis også  var DJØF medlemmer, med lønninger op til 20 millioner Kr.

Anders Eldrup er gift med DJØF medlem Merete Eldrup, som er TV2 direktør, som kørte kampagner i TV2 for djøf Margrethe op til valget 15 September 2011, hvor djøf Margrethe var på TV2 skærmen morgen, middag og aften, hver eneste dag i det sidste halve år.

 

Pia Gjellerup har aldrig været gift, måske fordi hendes sex udstråling minder om Marianne Jelveds og hun var mest kendt for et skrækkeligt hårspænde og hendes hobby er traveture iført militær støvler i de norske fjelde, sammen med søsteren.

 

Pia Gjellerup boede sammen med sin søster og sin Mor i en kæmpe Frederiksberg patricier villa på Dalgas Boulevard, det var her Poul Nyrups første regering blev skabt i Januar 1993. Det hed sig, at forhandlingerne skete på en hemmelig adresse, men den var vi en del der kendte.

 

Marianne Jelved kom futtende i sin lille lyseblå Polo fra Jyllinge, hvor hun boede dengang, Niels Helveg kom cyklende, han bor tæt på. Mimi Jakobsen fra CD og Arne Melchior deltog også. Poul Nyrup, Mogens Lykketoft og Svend Auken deltog fra socialdemokratiet og så blev der brug for Kristeligt Folkepartis Jan Sjursen, inden man kunne danne Nyrups firkløver regering, den 25 Januar 1993, med S, R, CD og KD.

 

Det var fuldstændig kaotisk, for Danmark havde formandskabet i EU i første halvår i 1993, hvor Schlüter og Uffemanden havde startet formands skabet og så måtte lade sig afløse af Nyrup regeringen.

 

Helt komisk blev det ved Dronningens taffel for regeringen på Christiansborg, der blev holdt lige efter regerings dannelsen.

 

De stakkels Minister chauffører anede ikke hvem, der var hvem, heller ikke ceremoni mesteren vidste, at Mimi Jakobsen der jo var vice Statsminister, havde fået en nyopfundet titel af Samordningsminister. Der blev kaldt i mindst ti minutter på Samordningsministerens ministerbil, men ingen meldte sig.

 

Regeringer forgår, men djøf Mafiaen består.


   768276914.jpg

 

Pia Gjellerup blev kaldt Danmarks kedeligste politiker, med pagehår og side skilning, bundet op med et kæmpe hår spænde, men magt fuld det er hun altså, for det har været umuligt, at finde et foto med Pia Gjellerups hårspænde, dem har hun fået fjernet fra Google, det er ganske imponerende, for dem var der mange af.

 

Men Pia Gjellerup holdt på den forkerte hest, nemlig Frank Jensen da Helle Thorning blev formand og så var det ud af kapellet............

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Ons. d. 7. maj.

Bare se på billede af PIA GJELLRUP her på siden så ser man hvad for en person man har med at gøre og det er ikke en person man skal komme på tvært af stakkels dem de gør det de har ikke en chance her i livet. Og jeg vil ikke vide hvad PIA GJELLERUP har gjort eller lavet for at fjerne alle de billeder efter det at dømme så er det mere end nogen anden har gjort her i DANMARK. DJØF ER FARLIGT MEGET FARLIGT. Så de må stoppest vis ikke så med magt de er farlige for DANMARK.

skrevet: Man. d. 5. maj.

om ikke så lang tid er der en hemmelig punkt register her i DK. For a udrydde alt det pak der går rundt og dræner landskassen her i DK for pengene der skulle gå til de gamle så de gamle skulle leve et godt liv deres sidste dage men nu skal torturere hver eneste dag resten af deres dage de har her på jorden. For at nogle skrubeløse umenneskelige skabninger uden følelser i kroppen skovler penge ind i lommen FY FO FAN for et DK siger jeg håber de brænder op et vist sted når deres tid engang er kommet når de bliver rykket ud af den Verden.

skrevet: Tor. d. 17. okt.

Peter Petersen. Det er rigtigt at andre også kan blive kunder men de har ikke særaftaler og får ikke 5% på deres lønkonto som djøf medlemmer får.

skrevet: Tir. d. 8. okt.

En udmærket og provokerende artikel. Dog er bemærkningen om Lån & Spar Bank misvisende. Man behøver IKKE være akademiker for at være kunde i Lån & Spar Bank. Medlemmer af en lang række fagforeninger (f.eks FTF og andre) kan også være kunder.

 
Panel title
Antal besøg: 1052062

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69825887680054sekunder