Danerland - Danerland - blog
Nov
30
2012

DF og DOBBELTMANDATERNE 2 - KENDER DU ANNA ROSBACK ?
Ved valget til Europa Parlamentet den 7 Juni 2009 fik Dansk Folkeparti 15,3% af stemmerne, det skyldes udelukkende Morten Messerschmidt fik et kanonvalg med  284.500  personlige stemmer. Det medførte, at DF fik et ekstra mandat, som MM trak med ned i EU Parlamentet.

 

Mortens flotte valg medførte også, at de radikale egoister IKKE fik valgt et EU medlem.

 

Men " fødekæden " var ikke tilpasset og de øvrige kandidater bestod af mere eller mindre tilfældige DF kandidater, det endte med, at blive Anna Rosback Andersen der var tidligere lokal formand for DF i Hundested.

 

Anna Rosback er også indvalgt, som DF medlem i Region Hovedstaden og var derudover Folketingskandidat i Aarhus.

 

Men allerede 8 Marts 2011, sprang Anna Rosback fra Dansk Folkeparti og blev løsgænger, både i EU og i Region Hovedstaden.


                  5164a07e87b5310042013.jpg 

      Anna Rosback blev løsgænger, men var valgt på Mortens stemmer.Det er en skandale, som man ikke kan gardere sig imod, men det ligger helt fast, at Anna Rosback blev valgt til EU på Mortens stemmer og burde have trukket sig, men det gjorde hun altså ikke, hun blev løsgænger for, at bevare sin million løn.

 

Det er i den slags kedelige sager, at Dansk Folkepartis mange dobbeltmandater, bliver et problem for partiet.

 

EU jobbet er et særdeles fedt job og ekstra ordinært vellønnet, derfor burde ledelsen i DF have prioriteret EU valget højere og have sørget for et 100% loyalt medlem, der KUN koncentrerede sig om den ene opgave, det burde ikke være et problem, med den løn.

 

Men det er et problem, når DF har 50% af dobbeltmandaterne i Folketinget, der er 26 totalt, men de 13 kommer fra Dansk Folkeparti, den trafik bør DF stoppe og lige nu bliver der opstillet Folketings kandidater i alle DF lokal afdelingerne.

 

Det er en opgave, som lokal bestyrelserne, skal tage op til debat og det gælder især lokalformændene, som bør lave et valg udvalg i den enkelte lokal afdeling, ellers bliver de " kørt over " af Byrådsmedlemmer og Folketings medlemmer, som altid er de " stærke " i lokal afdelingerne og de er IKKE interesserede i, at stoppe dobbelt mandaterne.

 

Det er Hovedbestyrelsen heller ikke og det er et kæmpe problem, hvis DF skal blive et større parti, der måske kan overhale socialdemokratiet, dem der følger med i meningsmålingerne kan se, at Venstre og DF har ligget på imellem 47 og 49% af stemmerne.

 

Derfor må Kristian Thulesen Dahl gøre op med dobbeltmandaterne, det er simpelthen ikke nok med 4 TOP politikere i et moderne parti, der skal gøre op med de radikale egoister. 

Der skal gøres plads til de nye medlemmer, som DF givet vil få både fra S og SF og V og K, som har gennemskuet de fire partiers Schengen politik, som er årsag til den store unødvendige arbejdsløshed, der er ca. 140.000 Øst slave arbejdere i Danmark, som har sendt 140.000 danskere ud i arbejdsløshed.

 

EU valget i 2009, hvor Morten fik 284.500 stemmer, viste med al tydelighed, at der også findes mange EU skeptikere og Schengen modstandere i V og K og de gerne stemmer på DF, når der er en kvalificeret kandidat og det er Morten i allerhøjeste grad.

 

Han har ydet en gigantisk indsats for DF i EU og i sine mange blog indlæg i JP, gjort opmærksom på de uhyrlige og korrupte tilstande i EU.

 

Jeg tror ikke på, at de konservative klarer spærregrænsen ved det næste Folketingsvalg og hvis de gør, kan deres stemmer ikke bruges til noget fornuftigt.

 

Derfor må DF opruste kvalitetsmæssigt, når det gælder kandidater til Byråd, Regioner, EU og Folketing, det er IKKE MERE et firemands job, at køre DF.

 

DF er simpelthen nød til, at tage debatten om dobbeltmandaterne, DF er i vokse alderen, men lømmel alderen bør være slut.

 

Læs også indlægget - ==> 

DANSK FOLKEPARTI STÅR FOR 50% AF DOBBELT MANDATERNE

 

Dette indlæg er et kritisk, men positivt ment debat oplæg.

 

DF er nød til, at blive meget mere åbent i den politiske debat............

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1333158

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.13802814483643sekunder