Danerland - Danerland - blog
Oct
25
2016

FACEBOOK VIL SE PÅ TÅBELIGE CENSUR RETNINGSLINJER.


Facebook er utvivlsomt verdens største og vigtigste medie, men kun på grund af sin størrelse og udbredelse.

Facebook er ganske enkelt en ret primitiv pengemaskine for Mark Zuckerberg og hans aktionærer, de ville aldrig kunne drive en spændende og opsøgende nyhedsavis, som Washington Post, fordi de kreative og dygtigste journalister for længst ville være skredet.

Watergate skandalen ville aldrig være blevet afsløret, hvis facebook var det eneste medie.

581091ab08d2526102016.jpg


 

Kreative og opsøgende journalister ville aldrig finde sig i, at blive censureret og få slettet deres artikler af en bumset 18 årig knægt, der sidder i et fjernt land og betjener slette knappen for 30 Kr. i timen og måske ikke engang forstår det sprog, som artiklen er skrevet på.
For Facebook Danmarks vedkommende, sker censuren i Irland, fordi det skattemæssigt er billigst for facebook, når jeg så skriver en kritisk artikel om muslimer og den muslimske invasion, så har både de radikale egoister og ekstreme muslimske organisationer, en bred vifte af organiserede læsere, som følger muslim kritikere, som mig, herefter spammer de organiserede klager til facebook i massevis, så den 18 årige knægt men censur knappen, bliver overvældet og sletter mit indlæg, det udløser igen en udelukkelse, der i mit tilfælde nu er på 30 dage hver gang, i de sidste 5 Måneder har jeg været blokeret i 4 Måneder.

 

Censuren foregår på den måde, at første gang bliver du udelukket i 24 timer, næste gang i 3 dage og næste gang igen i 8 dage, derefter bliver det 30 dage hver gang, det er naturligvis frustrerende for en aktiv facebook bruger, som mig, man kan ikke få udgivet sine artikler på den måde.
Der er ingen nedsættelse af straffen, så man starter forfra, det er 30 dage hver gang, heller ingen nedsættelse for god opførsel, det er naturligvis ikke holdbart og det har ledelsen af facebook nu erkendt, men hvor meget bliver der blødt op ?
Man kan nemlig ikke klage og kommunikere med facebook, du kan sende en klage, som aldrig bliver besvaret.
Min sidste udelukkelse skyldes, at jeg har citeret koranen og skrev, at deres himmelnisse, som de kalder allah, giftede sig med den 6 årige pige Aisha og derefter misbrugte hende seksuelt fra hun var 9 år. Det er jo et faktuelt citat, som aldrig kan være en overtrædelse og nogen som helst regler, heller ikke facebooks.
Min gode ven Herman, blev udelukket i 8 dage for, at ønske Bob Dylan tillykke med Nobel prisen og samtidig bemærke det forunderlige i, at 8 millioner jøder har vundet 187 Nobel priser, men 1,6 milliarder muslimer kun har fået 11, Danmark har vundet 13. Men han skrev også, at kunne have noget med IQ, at gøre.
Det er jo igen et faktuelt citat, som ikke overtræder nogle regler, men hans indlæg blev fjernet og han blev udelukket i 8 dage.

Det sjove er så, at det samme indlæg også står på min blog side, hvor jeg udgiver mine foto collager, her har det overlevet.

 

Men nu er det jo ikke bare mig, der bliver ramt, det politikere, medier og organisationer også, det gælder Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med bryst kræft.
Uffe Elbæk, som er formand for Cirkus Uffe, driver sit parti via facebook og har over 30.000 følgere, han tog nogle billeder af nogle nøgne mennesker i en mudderpøl på Kulturnatten, så blev hans indlæg slettet og han blev udelukket.
Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt, blev også udelukket, men de kunne via medier og advokater komme i kontakt med facebook, der herefter måtte trække deres censur tilbage.

Jeg er meget omhyggelig med, hvad jeg skriver på facebook og hvordan jeg formulerer det, så jeg ved, at jeg aldrig har overtrådt facebook reglerne, men alligevel bliver jeg ramt gang på gang og det skyldes udelukkende snagerne fra de radikale egoister og den muslimske mediemaskine.

Jeg har skrevet om politik i mere end 30 år  og er blevet truet, forfulgt af psykopater på de elektroniske medier, hver gang jeg åbner min postkasse på facebook, der hedder andet, det vil sige folk jeg ikke er venner med, så vælter det frem med trusler, mest fra muslimer, som vil skyde, hænge, brænde eller stikke mig med kniv.

Jeg var med til, at starte Dansk Folkeparti og var formand for en lokalforening i en årrække og medlem af Amtsbestyrelsen, det kunne også give trusler og hærværk.
Men da nettet kom op og køre og jeg kunne skrive blogs i diverse aviser, så udartede truslerne sig, en bestemt psykopat fulgte mig overalt på nettet og jeg fik trusler om, at ville sende tæskehold, der ville sparke min dør ind og brænde mit hus af. Tre politi anmeldelser hjalp ikke noget, for politiet svarede, at manden jo var dømt, som psykopat og han i øvrigt også truede andre politikere og menighedsråd ? og præster, men jeg kunne ringe igen, når han havde brændt mit hus af.
Derfor har jeg haft hemmelig adresse i 16 år og jeg har ingen personlige oplysninger på min facebook profil, det gode ved facebook er, at man kan blokere net terroristerne.
Men min blog Danerland blog er ved, at runde 1 million læsere og den bliver jo citeret overalt, hvilket også er meningen.

 

Nogle skriver, at facebook jo er gratis og så man finde sig i en vis censur ? det er måske delvist rigtigt, men når man overholder reglerne og aldrig udgiver nogle af de vanvittige muslimske videoer af henrettelser, eller muslimske dyre mishandlinger, så er den censur ikke berettiget, her kan man jo undres sig over, at facebook straffer budbringeren og ikke udøveren ?


Jeg ser sådan på det, at facebook har en gratis arbejdskraft i mig, jeg er en de virkelig aktive brugere, som laver debat skabende indlæg og kommentarer, på facebook har jeg for længst passeret 1 million læsere, bare et enkelt af mine foto collager er set af mere end 750.000 brugere og det er delt 46.000 gange, dertil kan man lægge alle dem, der har stjålet det og udgivet det, som deres eget og der er faktisk mere end 300 fotocollager på min blog side på facebook.


Så faktisk burde jeg have lønforhøjelse, men det får jeg nok ikke ?


--------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1520969

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11086106300354sekunder