Danerland - Danerland - blog
Nov
12
2016

DER BLIVER TRÆNGSEL HOS HÆMORIDE PARTIERNE.


Nye Borgerlige holder deres første landsmøde i denne weekend og har i den forbindelse præsenteret deres første politiske økonomi plan.

Det er en tynd kop the, meget af det er kopi af kopierne hos LA / Saxo Bank og det er totalt visions løst.


   58269fbe5d64f12112016.jpg

Vi har i forvejen 2½ radikalt parti i Folketinget, de radikale egoister, som heldigvis er på vej imod spærregrænsen og så Cirkus Uffe og LA / Saxo Bank, som begge er befolket med tidligere rundforvirrede radikale, blot tilsat lidt flere bøsser og hos LA / Saxo Bank, ambitiøse handels skoleelever, der drømmer om, at følge i Lars Seiers fodspor og få råd til, at blive skatteflygtning i Schweiz.

Nu melder Nye Borgerlige sig også under de radikale faner og så kan Dansk Folkeparti sove roligt, godt nok forsøger NB, at udstille sig selv, som endnu mere effektive indvandrer begrænsende end DF, men de tør ikke melde rent ud, at det største problem er, at bekæmpe den muslimske invasion og så bliver de totalt ligegyldige.
Jeg bød NB velkommen fordi jeg håbede på, at de kunne afløse de konservative, som et stabilt borgerligt parti, i modsætning til de konservative og LA / Saxo Bank, det er ikke sket. Pernille Vermund har haft travlt med, at kritisere Dansk Folkeparti og knap nok nævnt den virkelige fjende i dansk politik, som er de radikale egoister og rødfascisterne fra Enhedslisten og det er desværre ret tamt.

 

NB vil spare 27,5 milliarder på udlændinge og det er fint nok, men ren kopi af DF.
NB vil spare 44,7 milliarder på afskaffelse af arbejdsmarkedsbidraget ? men fortæller ikke hvorfor.
NB vil afskaffe 3,9 milliarder på afskaffelse af arveafgiften, det er sådan et rigmands problem og blot igen LA kopiering.

NB vil halvere afgiften på øl, vin og spiritus ? måske til glæde for Portvins enkerne i whisky bæltet, et rent pjatte forslag.

NB vil spare 10,9 milliarder på fjernelse af registreringsafgiften, igen et plagiat af LA / Saxo Bank.
NB vil spare 8,6 milliarder på fjernelse af top skatten, igen et LA / Saxo Bank plagiat.

NB vil spare 36 milliarder Kr. på fjernelse af selskabs skatten ? det fniser de meget af hos Coca Cola, der aldrig har betalt over 2 millioner Kr. i skat i Danmark, eller Saxo Bank der betalte 1,2 % i selskabsskat, men igen et LA / Saxo Bank plagiat.
Så vil NB også lige spare 2 milliarder på, at afskaffe bro afgiften på Storebælt, nu ved jeg ikke lige hvad de baserer det tal på ? 30.000 biler årligt giver ca. 8 milliarder Kr. og så er der noget vedligeholdelse. Men NB har åbenbart helt glemt Femern projektet ? i det øjeblik det blev gratis, at passere Storebælt, så vil Femern Broen, eller Tunnelen aldrig kunne realiseres.

  5826a01b087e412112016.jpg

 

NB vil også spare 0,5% af det offentlige forbrug ? men ikke et ord om DJØF Mafiaen og de million lønninger de opretholder på skatteborgernes regning, det er fuldstændig vanvittigt, at en kommunal direktør eller en departementschef får 2,5 millioner Kr. i årlig løn, det er en million mere end Statsministeren og det er et område, hvor OVER lønningerne går hele vejen ned igennem DJØF Mafiaens systemer.
En ordinær kontorchef i det offentlige, får det samme, som en Minister ca. 1,5 millioner Kr. og en ordinær kontormand får mere end et Folketingsmedlem.
Så er så lige besparelser for 38 milliarder Kr., som Pernille ikke kan redegøre for.

Der bliver trængsel omkring spærregrænsen for de fire radikale hæmoride partier og så skal man jo ikke glemme SF og Konservative, som også kommer til, at deltage i den kamp.

Politik i Danmark kommer efter Præsident Trumps tiltræden den 20 Januar 2017 ikke mere til, at handle om pernittengryn og spare milliardærer for Topskat. den kommer til, at handle om NATO og forsvarsudgifter og de bliver gigantiske.
Bare hvis Danmark skal nå op på, at bidrage med 2% til Nato, så vil det koste 19 milliarder Kr.
Der vil også blive tale om nødvendigheden af, at oprette et grænse politi igen, som enten er under politiet, eller Told & Skat, men det vil så næsten blive selv finansierende, fordi det spare Danmark for en stor del af den muslimske invasion og udgifterne til Øst kriminelle og så skal man ikke glemme de mange nye job, som ligger her.


Desuden savner jeg helt, at 15 års reglen bliver afskaffet igen, den rullede det rød / radikale Regime tilbage, så politiet måtte opgive 1.206 sager imod unge volds psykopater.

 582d401de9b8c17112016.png


------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1520979

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.092527151107788sekunder