Danerland - Danerland - blog
Nov
26
2016

ZENIA og ELITEN

 

Som sædvanligt var de radikale egoister OVER repræsenteret hos Clement i Debatten på DR.
Det lille egoist parti har altså kun 4,6% af stemmerne i Danmark, men hvis ser på statistikken for Clements udsendelser på DR, så deltager de i 80% af samtlige debatter, hvor Dansk Folkeparti med 21,1 % af stemmerne kun deltager i omkring 20 % af hans udsendelser.


  5839d0a6943fc26112016.jpg

Det er jo en skævvridning af dimensioner, som Clement aldrig nedlader sig til, at forklare ?

I den omtalte Debatten udsendelse var både Zenia Stampe og Ida Auken med og selvom Ida kun er en ussel pendler politiker, der skred fra SF, så må hun alligevel regnes med hos de radikale egoister.
Ida påstod, at de radikale egoister skam ikke hører med til kultur eliten, for hun var været ude i samfundet og besøgt nogle stakler ? Hun valgte derfor, at angribe Dansk Folkeparti for, at gemme sig bag de radikale egoister ? ( mon de kan være bag den lille forkølede gruppe - alle sammen ? ).
Hun påstod, at DF ikke ville være med til, at skaffe arbejdspladser ?
Ida Aukens egen erhvervserfaring er yderst begrænset, hun er uddannet, som Præst, herunder har hun haft to korte praktikansættelser, som fængselspræst og Hospitals præst og to år, som forlagsredaktør, ret langt fra alment job virksomhed.


5839d19f3811d26112016.jpg

Zenia Stampe er student, men har ikke nogen erhvervs erfaring, hun har anført, at hun er blog skribent og klaget over politiinspektør Ove Dahl, der vovede, at skrive sandheden om kriminelle rumænere i forbindelse med mordet på en norsk stewardesse udført, af en rumænsk vaneforbryder.
Hun har været formand og stifter af Republikanernes Grundlovsbevægelse, der vil afskaffe Kongehuset, men i 2011 troede hun, at Margrethe Vestager ville udnævne hende til Minister, så meldte hun sig ud i en fart, men det tilbud kom aldrig til Zenias store forbitrelse.

Hvis man kikker bag tallene vedrørende de radikale egoister, så findes deres vælgere kun iblandt offentligt ansatte i DJØF Mafiaen og kultur eliten i København og Nord på, hvor de har opnået imellem 6 og 11 %, der er ingen i produktive erhverv, som stemmer på de radikale egoister, det er udelukkende bureaukrater.
Zenia Stampe har altid haft meget svært ved, at blive opstillet og valgt til Folketinget, selvom hun har pendlet rundt i hele Danmark for, at finde et sted og få sugerøret ned, hun forsøgte i Vordingborg, Køge, Aarhus, Roskilde og nu Næstved.
I Næstved hvor Zenia er opstillet gik de radikale egoister 68 % tilbage og fik kun 2,2 % af stemmerne. På Lolland og Falster er de radikale egoister næsten helt udslettet, de fik kun 1,1 % af samtlige stemmer, hvilket bekræfter, at det er et storbys fænomen.

Zenia Stampe er kendt, som muslim sympatisør og hun arbejder for fri indvandring, så tæt på, at være landsforræder, som en landsskadelig politiker kan være uden, at blive fængslet.

Lige siden 2 Verdenskrig har de radikale flirtet med landsforræder titlen, dengang var det den tyske besættelse, som de ikke kunne se et problem ved, nu er det den muslimske invasion, som de ikke kan se er farlig.
I det hele taget er de radikales historie præget af illoyalitet overfor Danmark, tag f. eks NATO, som blev stiftet i 1949, den var de radikale indædt modstander af, de mente slet ikke, at Danmark behøvede et forsvar ?
Under hele fodnote perioden var de radikale også flittige støtter til alt hvad der handlede om, at genere Danmarks forhold til NATO og USA, først i 1984 anerkendte de radikale egoister NATO.

Zenia Stampe er en af de mest modbydelige politikere i Danmark, blottet for moral og anstændighed, hun er på ingen måde debattør for hun evner ikke, at argumentere, hun udnytter sin facebook profil til ensidige angreb på alle politiske modstandere og går ikke af vejen for direkte løgne, men ingen modstandere får lejlighed til, at forsvare sig, for enhver, der kritiserer Zenia bliver omgående blokeret.
Zenia er nok den eneste politiker der har flere blokerede end hun har venner og det er mange tusinde.


  5839d1e3ad5eb26112016.jpg

Ida Auken er præget af sin Mor, som var pulverheksen en generation tilbage, nu er hun blot en ret debil gammel dame, som dog har formået, at få samlet ikke mindre end 6 offentlige pensioner, så hun kommer ikke til, at lide nød.
Ida Auken forsøger sig med et " sød pige " image, men det er hun langtfra, hun er en pestilens for de danske skatteydere, ligesom sin Mor Margrete Auken.

De har alle min uforbeholde foragt.

 --------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521089

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10053420066833sekunder