Danerland - Danerland - blog
Dec
9
2016

DANSK FOLKEPARTIS EU " FRONTSVIN " ER EN GAVE TIL EU TOSSERNE.


Tulle har et personale problem og det er Kenneth Kristensen Berth.
Europol sagen er ved, at blive tabt på gulvet for DF og det skyldes udelukkende, at Tulle er gået i flyverskjul og Morten Messerschmidt er sat på pause.

  584a8629ba6e609122016.jpg
Pludselig står Kenneth Berth i forreste række, som NEJ sigernes repræsentant og hvem kan føle sig repræsenteret af Kenneth Berth ?
Nu har jeg haft den blandede fornøjelse, at følge Kenneth. lige fra han startede i DFU, tag ikke fejl Kenneth er fagligt dygtig og kan sine ting, men sympatisk er han altså ikke og troværdighed er ikke noget man forbinder ham med.
Man er ikke herre over hvordan man ser ud, men fotogen er han altså ikke og han bliver aldrig valgt til Svigermors drøm.
Jeg har hørt Kenneths første taler, hans skingre stemme kunne give en talepædagog en solid indtjening, hans retorik får en til, at føle, at man sidder med en håndgranat i hånden og stiften er rusten og monteret af Morten Østergaard. Når han rigtig var varmet op, så kom der gloser, der egner sig mere til en ølstue.
Kenneths forbillede var Mogens Camre, som var en blændende taler, men han kunne heller ikke kontrollere de værste gloser fra, problemet for Kenneth er, at Camre var blændende begavet, det er Kenneth ikke, han er belæst, men kan ikke sælge varen.
Man er nød til, at erkende, at udseende og fremtoning betyder uhyre meget i politik, tag bare Johanne Schmidt - Nielsen, som lignede naboens søde datter, hvad hun langtfra er, hun er rødfascist og muslim sympatisør, men slipper godt fra det, fordi hun har let til smil, er en blændende debattør, undtagen når Tulle kan pisse hende af, så blev hun også skinger.

  584a869638aaf09122016.jpg
Europol sagen kørte på skinner, så længe det var Tulle og MM, der kørte den, men det er det altså ikke mere, jeg ved ikke hvor skamskudt Messerschmidt er og hvor længe han vil være sygemeldt, men klokken er 2 minutter i 12 og det er på tide, at Morten kommer på banen igen.
Der er ingen kvalificerede afløsere i DF for Kenneth Berth, for EU og Europol er særdeles kompliceret og det er kun Tulle selv, der har den kapacitet, han kan til gengæld så let, som ingen ting save Venstres Jan Ejnar Jørgensen midt over, med tunge argumenter.

   584a86d67ea6e09122016.jpg


Men med Kenneth, som " frontsvin " ( dem der har læst Sven Hazel ved hvad det er ), så er det alt for let for DF hadere, som David Træls, Clement og Jan Ejnar, at sætte DF skakmat.
Her til morgen i DR2, sagde Jan Ejnar - citat - " Kenneth Kristensen Berth vil altså hjælpe danske kriminelle, så rumænsk og bulgarsk politi ikke kan få oplysninger om dem " ? citat slut. Den slags nonsens ville Jan Ejnar aldrig nogensinde turde bruge imod Tulle eller Morten Messerschmidt, for så var han blevet savet midt over.
Det viser tydeligt hvor lidt respekt Jan Ejnar har for Kenneth Berth, for han ved udmærket hvor usympatisk Kenneths fremtræden er, det samme kunne man se på de to kvindelige DR2 værter, de kikker på Kenneth med afsky. som en død mus katten har slæbt ind.
Europol og EU er altså, alt for vigtig til, at blive tabt på gulvet, ellers vinder EU Tosserne og så Danmark på vej til, at tabe sin selvstændighed, så retspolitik, asyl og indvandring vil blive overladt til det korrupte EU og det vil være katastrofalt.
Tulle er nød til, at træde ind i den debat med 100% og se så, at få Morten Messerschmidt på banen igen.

 --------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521116

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.095553159713745sekunder