Danerland - Klassikere.
May
31
2013

NÅR DANMARK BRYDER TOTALT NED. og ALT GÅR i SORT.Internettet er tredoblet om fire år, det forudser Cisco i en omfattende analyse af internettets udvikling.


              51dd35fd973b210072013.jpg

 

Denne videnskabelige artikel fra Cisco har været offentliggjort i flere medier for to dage siden, men fik kun 12 kommentarer i Ekstra Bladet, hvor en forkert farve kjole på en pop sangerinde, ellers giver 400 kommentarer, men det er faktisk, som jeg havde forventet.

For PC familien.dk læser nemlig ikke tørt og oplysende stof, de læser kun overskrifter, eller venter til bogen udkommer, som film.

 

For det betyder ganske enkelt, at PC familien Danmark er godt og grundigt på røven, de aner simpelthen ikke hvor afhængige de er, af noget så hverdagsagtigt, som strøm.


        51a85e5c4edf431052013.jpg

 

Den yngre del af de erhvervsaktive, hvor farmand er op til 40 - 45 år og mor er i den fødedygtige alder, har aldrig prøvet, at være uden strøm i mere end nogle få timer, enkelte måske i 3 dage på grund af stormskader, men det er hurtigt glemt.


   51a85e88038b231052013.jpg

 

For den PC familie er ikke opvokset med kakkelovn, de har ikke hentet koks i mørke, hvis de har set et brændekomfur, er det på et museum. 2 Verdenskrig er noget, de måske har set noget om på TV, Den Kolde Krig er ikke rigtig noget de interesserer sig for, for det er jo mange år siden og nogle af PC familierne kan endda finde på, at stemme på Enhedslisten og de ved slet ikke, at omkring 55 Øst spioner, stadig er aktive i Statsadministrationen og EU.

 

PC familien.dk vågner, når det elektriske vækkeur brummer, eller mobilen gør det, så tændes der for kaffemaskinen og nogle har en elektrisk bage maskine, så der er frisk brød. Ungerne på 7 og 12 år vækkes, de planter sig foran TV, eller tjekker deres mobiler eller tablets, for beskeder fra " vennerne ".

 

Hvem der kører først hjemmefra, eller kører ungerne i skole, er forskelligt, men GPS `en startes og radioen indstilles på P4 og trafikradioen, den anden tager måske toget til jobbet, i løbet af dagen har man kontakt pr. mobil eller SMS, eller Skype.

------------------------

 

I de gode gamle dage, vidste man, at en krig var ensbetydende med " russerne kommer " og måske Atom våben eller invasion, det ville i dag betyde lukning eller sprængning af Storebæltsbroen og Øresundsbroen og sabotage af togdriften og stop for benzin og diesel.


   51a85f0683f4331052013.jpg

 

Men i dagens Danmark er en Verdenskrig næppe lige forestående, men måske en borgerkrig, eller terror angreb, det være sig med bomber eller sabotage af internettet og dermed EL værkerne.

 

Hvis strømmen forsvinder i bare tre dage, så bryder Danmark fuldstændig sammen, du kan ikke handle i Supermarkedet, deres døre kan ikke åbne og deres kort terminaler virker ikke, du kan ikke hæve kontanter, bankerne er også lukkede og de åbner ikke igen før de får strøm, togene kan ikke køre, heller ikke diesel togene, for signalerne virker ikke. Taxaerne vil kun køre imod kontant betaling og det samme gælder de få forretninger, som har åbent, når det bliver kendt, at ingen ved om og hvornår der kommer strøm igen. Trafik signalerne virker heller ikke, telefon nettet bryder sammen og telefon boksene eksisterer ikke mere, din mobil kan ikke oplades og dit TV og dermed nyhederne, virker ikke og TV stationerne har heller ikke strøm og antennemasterne og dine net forbindelser, virker heller ikke, for de kræver også strøm.

De fleste kan heller ikke lave mad, selvom der er masser, at tage af, for din fryser og dit køleskab er også stoppet og indholdet fordærves i løbet af få dage.

Mange har selvfølgelig en grill og færre en campingvogn, men sker det om vinteren, så bliver det svært, at holde varmen, for dit oliefyr er også gået ud og fjernvarmeværkernes pumper kræver også strøm og hvor mange har en gas kamin, med en gas flaske ?


      51a8f970923fd31052013.jpg

          Land familierne har selvfølgelig visse fordele.

 

Du kan i løbet af få dage ikke mere komme på arbejde, for tankstationerne virker heller ikke og hvis du kan, så hjælper det ikke meget, for heller ikke der, er der noget der virker.


    51a85f4d8079c31052013.jpg

 

Det sorte marked vil blomstre op og det vil især være indvandrerne, der scorer på det, for de bruger kontanter og ikke banker og Dan kort, for så kan man ikke køre en sort forretning, hvor skatte væsenet ikke skal blande sig, men priserne vil eksplodere, for du har ikke kontanter hjemme, du betaler gerne et franskbrød hos bageren med dit Dan kort, så hvad har du, at tusk handle med ? Dit elektroniske isenkram får du ikke meget for og dine smykker, kan hurtigt blive omsat til fødevarer, fra skumle steder.

--------------

 

Tror du ovennævnte er SORTSYN ? Så se dig omkring, hvis din PC og dit TV lige nu slukkede, hvad ville du så gøre ?

 

Ja, du ville måske ringe til en eller anden, blot for, at konstatere, at også her var alt gået i sort og i løbet af få timer er mobil nettet så overbelastet, at det bare dutter og lidt senere, er der bare stille, for nødstrømmen virker heller ikke mere.

Så vil du høre eller se Nyheder, men HOV !

 

Så er det her, at du starter forfra, eller begynder, at tænke. Hvor meget dåsemad har du ? Hvor meget drikkevand ? Hvor mange kontanter.? Hvor mange batterier ?

For vores afhængighed af strøm og nettet, bliver tredoblet om tre år.----------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Mon. d. 20. Jan.

Så er det jo godt man er udstyret med en lille smule OCD og derfor altid har batterier nok til et par måneders forbrug ;) Måske skulle man udvide til også at gemme en tusse eller 2 i madradssen. Du har fuldstændig ret! Vi er DYBT afhængige af strøm og det ville være et oplagt terrormål. Men jeg er nu ret sikker på at el-værkerne har taget visse forholdsregler i den forbindelse så det bliver maks et par dage vi kommer til at leve uden.

skrevet: Thu. d. 15. Aug.

Uhyggelige - men sande - perspektiver!

 
Panel title
Antal besøg: 1552748

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.80901217460632sekunder