Danerland - Klassikere.
April
27
2014

ER MARTIN KRASNIK RABIAT DANSK FJENDTLIG ?
I anledning af anholdelsen af den formodede gernings mand til attentatforsøget på Lars Hedegaard, har Martin Krasnik på DR2 valgt, at hudflette Lars Hedegaard og genudsender også et gammelt interview med L.H.


      535ceb6abd49b27042014.jpg

Det virker nærmest, som om Krasnik bebrejder Hedegaard, at en muslimsk galning forsøgte, at myrde ham ?

Eksempler.

1. Krasnik piller udtalelser ud, hvor Hedegaard siger om islamister " Sådan er de "
Så spørger Krasnik " Hvem er de " ?
Jamen HALLO Krasnik der er mindst 53 millioner muslimer i Europa og det tal er uden de illegale.

 

2. Krasnik bebrejder Hedegaard, at han har sammenlignet retsopgøret efter 2 Verdenskrig, med kollaboratører og landforrædere, med den nuværende situation i Danmark hvor en ukontrolleret muslimsk invasion siden 1967 har medført, at der i dag er omkring ½ million muslimer i Danmark.
Ingen danske politikere blev dømt efter retsopgøret og Krasnik spørger om det Hedegaard mener er, at nuværende danske politikere kan retsforfølges for landsforræderi og landskadelig virksomhed.

 

Nu tror jeg desværre ikke, at de landskadelige politikere og muslimer bliver stillet for retten i Danmark, for hverken forræderi eller landskadelig virksomhed, fordi justitsvæsenet er gennemsyret af radikale djøf Mafia medlemmer, selv dommerne er medlem af djøf Mafiaen.

Men jeg kunne sagtens finde gode relevante grunde til, at stille danske politikere for retten for landskadelig virksomhed og det gælder især medlemmer af de radikale egoister og Enhedslisten og bare for, at nævne nogen ved navn .....


535cebca064fc27042014.jpg

Margrethe Vestager for, at rulle en lovgivning tilbage, hvor man igen gjorde det straffrit, at være kriminel, hvis man er under 15 år, politiet måtte opgive 1.200 sager imod såkaldte mindreårige og det var alt fra voldtægt, mordforsøg, grov vold, vanvidskørsel osv.


535cebe2c9b9927042014.jpg

Marianne Jelved for, at hjælpe med, at smugle kriminelle muslimer ind i Danmark via Sverige, dengang 24 års reglen blev indført.


535cebf30e16927042014.jpg

 Anna Mee for sine forsøg på, at give særbehandling til muslimer og opførelsen af moskeer i København.

535cec1159b6427042014.jpg

Zenia Stampe er selvskreven med hendes mange udmeldinger om positiv særbehandling af muslimske kriminelle.

535cec755ae5727042014.jpg

Ahmed Akkari for sit forræderi imod Danmark under muhamed tegningerne.

Derudover er der en lang række radikale medløbere i flygtninge industrien, advokater der lever af, at anke sager for kriminelle muslimer, imaner og ekstreme moskeer, som opildner til had imod Danmark og danske borgere.

Hele Enhedslisten bagland af gammelkommunister, terror og Blekingegadebande sympatisører og deres støtte til diverse terror stemplede bander i udlandet.

Det ville være sund fornuft, at få stillet disse landsskadelige personer for retten og få prøvet deres metoder.

Desværre kommer det ikke til, at ske, men jeg forstår ikke, at Martin Krasnik, som jøde kan stille spørgsmålstegn ved ønsket om få prøvet sagerne ved en dansk ret ?

 

 

------------------------------ 


Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Sun. d. 27. Apr.

Har lige købt bogen af/om Akkari skammer lidt over at støtte ham men jeg vil sågu læse om jeg tager fejl i min mening om muslimer - det tror jeg nu ikke Mvh. Jytte

 
Panel title
Antal besøg: 1552698

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12173700332642sekunder