Danerland - Klassikere.
Jan
14
2012

DET MANGLENDE PARTI - SOFT SOCIALISTERNE.

 

 

Den er helt gal med den politiske mening imellem de 179 Folketingsmedlemmer og den danske befolkning.

 

Vi er, som to helt forskellige lande.
 
I Folketinget er 16,1 % imod EU, eller EU skeptiske DF og ENHL.
Ude i samfundet er vi 55 til 58% der er imod EU, eller skeptiske.

Tilføjet 6/10-2012 - 

Ved valget 15 September 2011 steg EU modstanden til EL 6,7% og DF 12,3% = 19%

Meningsmåling 5 Oktober -2012 steg EU modstanden til EL 10,4% og DF 15% = 25,4%.

 

Dertil kan man så lægge alle de øvrige EU skeptikere og Schengen og EURO modstandere i de øvrige partier, så er man over 50%.

 
Man kan så gradbøje, hvem der vil helt ud af EU, eller bare er imod Schengen aftalen, eller hvem der er imod Euro, så er forskellen endnu større, over 64% er imod, at skifte til Euro, hvilket også vil være helt tåbeligt og unødvendigt.
 
Vælgerne kritiserer konstant politikerne, det er jo egentligt helt forkert, fordi vælgerne selv har valgt dem.
Problemet er, at vælgerne simpelthen ikke gider sætte sig ind i hvem de stemmer på og hvad de står for, en meget stor del, stemmer af vane.
 
Den største uoverensstemmelse imellem vælger og politiker, findes i S og SF, her er imellem 38 og 46 % imod EU, eller skeptiske.
 
Det er faktisk ½ million vælgere, der er HELT uden indflydelse, det svarer til omkring 35 mandater, fordi både S og SF (nu) er EU tilhængere.
Hverken S eller SF vil opstille eller støtte kandidater, der er EU modstandere/ skeptiske, det er en katastrofe for demokratiet og folkestyret.
 
Er denne ½ million vælgere, så dumme, eller bare ligeglade ?
 
Det må de være for den dødsyge Schengen aftale er skyld i, at vi har 100.000 Østarbejdere i Danmark, som har skubbet 100.000 danskere ud i arbejdsløshed.
 
Dette vanvid, taler hverken S eller SF om, de støtter begge det korrupte EU 100% og vil skide de danske arbejdsløse et stykke.
 
Selv den rebelske EU modstander Pernille Rosenkrantz er blevet en tam kælekanin for djøf Margrethe og taler ALDRIG om EU mere.


  4fe85e08b8dd625062012.jpg

 
Ihvertfald finder den ½ million S og SF vælgere sig i, at deres stemme bliver brugt af EU tilhængere, uden deres egen indflydelse.
 
 
Der mangler simpelthen et parti, IMELLEM S og SF, et soft socialistisk parti, der er EU modstandere / skeptikere, de vil få imellem 25 og 40 mandater og totalt forandre Folketingets sammensætning og samarbejds forhold.
 
Sammensætningen af Folketingets og befolkningens, indtægter og uddannelse, er også ulogisk forskellig og problemet er stigende.
 
Der vil ske en djøf `fisering af FT ved næste valg, det har Altinget undersøgt ved, at undersøge de kommende Folketingkandidater.
 
Hele 37% af de valgte vil være medlem af djøf, selvom kun 8% af befolkningen er medlem af denne taleban fagforening.
Jeg kan dog ikke få de 8% til, at stemme, djøf har nemlig kun 120.000 medlemmer.

Men undersøgelsen regner måske kandidater med, som har samme uddannelse, økonomer, advokater, bureaukrater i almindelighed osv.
Hvis du ikke ved hvad djøf er,
 
så læs her ===> HER ER VELFÆRDSSAMFUNDET BEGRAVET - DET STORE djøf RØVERI ==>http://www.tinyurl.dk/31833


Vælgerforeningernes medlemstal er minimale ca. 151.000 ud af 4.022.000 stemmeberettigede, det er Tordenskjolds soldater.

 
Det er der mange årsager til, som jeg ikke skal ind på her, men den seneste afvandring skyldes rygeloven.

 
Jeg har selv været formand for et parti i 6 år, været i Amtsbestyrelsen osv. Jeg var lykkelig, da jeg fandt en hamrende dygtig kvinde i den fødedygtige alder, men to solide uddannelser, indenfor syge og psykiatri sektoren, hende fik vi også valgt til kommunal bestyrelsen.

 
Der var bare lige en ting, jeg ikke havde taget højde for, hun var fanatisk IKKE ryger, det skulle vi så pludselig tage stilling til og det endte med, at der ikke måtte ryges under bestyrelses møderne.

 
Nu er det et temmelig tidskrævende arbejde, at være formand og jeg vil altså også have det sjovt, når vi arbejder frivilligt, det betød, at jeg trak mig ved næste generalforsamling, det samme gjorde to andre.

 
Det samme er sket i masser af andre vælgerforeninger og det betyder, at det er de frelste IKKE rygere, der er tilbage og det afspejler sig igen, i hvem der bliver opstillet og valgt.

 
Det skete i 2003 og man kan jo se, hvor let hele ryger polemikken, er vendt, til IKKE rygernes fordel, nu laver man IKKE ryger bolig blokke, næste skridt er, at forbyde rygning udendørs.

 
Arbejdere findes jo ikke mere ! så lad os kalde det lønmodtagere, de ender i den GLOBALE SLAVEHÆR, indtil deres lønninger er nede på Østeuropæiske eller kinesiske forhold.


Hvis lønmodtagerne ikke sætter hælene i nu og tager hånd om deres egen situation, så vil magten blive totalt overtaget af djøf, bureaukrater, industrien og giga landbrugene.


Gartnerier og landbrug antager reelt ikke danske lønmodtagere mere, de kan og vil af hensyn til konkurrenceevnen ikke betale mere end 30 til 60 Kr. i timen, byggeriet nærmer sig samme forhold.
Transport sektoren der kører varer ud, er overtaget af baltiske, polske, rumænske og bulgarske chauffører. lastbilerne er udflaget og kører på de ovennævnte landes nummerplader.Næste gang du kommer i Netto, så prøv og kik bagved butikken ved vareindleveringen, så finder du en litaunsk chauffør, der kører i en polsk indregistreret lastbil og hængeren har måske tyske nummerplader.

 
Har chaufføren kone og børn derhjemme, så sender Danmark imellem 40 og 57.000 Kr. om året i børnecheck til Litauen.
 
Ved kassen i Netto, sidder der en langtidsledig på et 9 Måneders jobtrænings tvangskursus, det får hun 1.000 Kr. brutto for hver Måned, udover sin kontanthjælp.
 
Det er sandelig ikke " mærkeligt ", at Helles 12 minutters regering er ved, at køre Danmark i sænk, når der ikke kommer AKTIVE skattekroner ind.

 
En EU globalisering, er bestemt ikke i lønmodtagernes interesse, hver gang en fabrik eller koncern udliciterer til Kina, står DI og fortæller, at det er helt nødvendigt for, at BEVARE konkurrence evnen ? lønningerne i Danmark er alt for høje !

 
Er DIN løn for høj ?
 
Stemmer du på RØD blok, så se, at blive aktiv og få etableret et
SOFT SOCIALISTISK parti.
Eller accepter magt misbruget og hold kæft.


    
51551b93c837d29032013.jpg

                 12 minutter regeringens bagmænd


Tror du de vil gøre noget for, at stoppe de 140.000 Øst arbejdere, der har sendt 140.000 danskere ud i arbejdsløshed ? 

Eller mon ikke Helle vil fortsætte sin konfliktskyhed og nægte, at tale om Schengen og de arbejdsløse, som den skaber.

---------

 

Skrevet i Juni 2009 og opdateret 6/10-2012..

 

 

.........

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet:

Egil A. Frøysadal. Jeg giver dig helt ret danske vælgere er alt for naive og ukritiske. Alt for få interesserer sig for politik men vil gerne brokke sig alligevel. Derefter går de ud stemmer som de plejer *S*

skrevet: Tir. d. 16. apr.

"Vælgerne kritiserer konstant politikerne det er jo egentligt helt forkert fordi vælgerne selv har valgt dem." Nej denne gang har S og regeringen sat ny rekord i brudte valgløfter og Thorning fik ekstra mange kvindelige vælger-stemmer fordi hun blev historiens første danske kvindelige statsminister. Jeg stemmer ikke rødt normalt (og heller ikke denne gang) men de som stemte på Thorning er blevet holdt for nar i den grad og det kunne de jo ikke forudsige.

skrevet:

ja det er så sandt... sikke en modbydelig agenda vores regering har haft kørende i årevis det er tydeligt at so den røde tråd..ned med standarden på alle fronter..eliten er kun ude på at få os i knæ som de får de regner os for at være..men vi har luret EU aldrig var andet end et pampervælde af kontrol og en undskyldning for at åbne grænser og til underminering af vores samfund..FY F..

skrevet: Tir. d. 8. jan.

Det ville være dejligt hvis man kunne skære de dårlige grene af imod Syd og Øst.

skrevet: Tir. d. 8. jan.

Jeg er af den holdning at vi skal helt ud af det svindelforetagende!! Et Nordisk samarbejde ville være langt at foretrække som modpol!!

 
Panel title
Antal besøg: 1052064

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80862307548523sekunder