Danerland - Klassikere.
Feb
26
2012

HER HVILER DANMARKS fhv. VELFÆRDS SAMFUND. - DET STORE DJØF RØVERI

 

 


Fagforeningen djøf med 120.000 medlemmer, hvoraf de 70.000 er i diverse lederroller i det offentlige, har på 20 år opået, at kunne forhandle " med sig selv " idet Statens og kommunernes forhandlingsledere også er medlem af djøf Mafiaen.

Så når en kommunaldirektør forhandler sig frem til en årlig løn på 2½ million Kr. en giga pension og et gyldent håndtryk på 5 millioner Kr. hvis han bliver afsløret i svindel, eller uduelighed. Ja, så er den forhandlet på plads med en anden djøf`fer, hvilket er totalt vanvittigt og et tag selv bord, på skatteborgernes regning.
 
        4f50f56c0041302032012.jpg4f50f58b5645102032012.jpg
    Når djøf forhandler med djøf bløder Statskassen. 
 
 
 
 
 
De absurde overlønninger af bureaukrater, har nået groteske højder. I går udsendte djøf " Førerbunkeren " nemlig en overraskende nyhed.
 
Hvis Rød Fronts " 12 minutters regering " skulle komme til magten, så vil djøf have NEDSAT PENSIONEN ??? og udmøntet den i kontanter.
 
Se det lyder jo mystisk.Har djøf fået dårlig samvittighed over de alt for store lønninger, som koster almindelige danskeres velfærd ?
Nej, djøf egoismen fornægter sig ikke.
 
Det forholder sig nemlig sådan, at djøf Mafiaen i det offentlige system, rammer FRADRAGS LOFTET for skattefrie indbetalinger på 100.000 Kr. om året.
 
Lønningerne er simpelthen så høje, at en stor del kan indbetale 100.000 Kr. om året på deres pensions opsparing, fordi Staten også er FØRENDE, en djøf`er, får imellem 17,3% og 18,2% EKSTRA i pensions indbetaling. 
Derfor ramte alle dem i djøf Mafiaen, som tjener 550.000 Kr. årligt det gamle loft og det er rigtig mange.
 
Det kan man sammenligne med, at en borger på kontanthjælp eller syge/dag penge, får ca. 10.500 Kr. om Måneden brutto, eller en udbetaling efter skat på ca. 7.700 Kr. eller mindre end en djøf bureaukrat indbetaler til sin pension om Måneden.
 
Min påstand er, at ingen offentligt ansat kommunaldirektør er 2½ millioner Kr. værd, man kan roligt nedsætte deres lønninger med 50 til 70%, de tager simpelthen ikke ansvar for noget som helst, fordi de er totalt overvurderet og ALDRIG bliver stillet til personlig økonomisk ansvar.
 
En departementschef scorer mere end en Statsminister !
En kontorchef i det offentlige tjener mere end en Minister!
En ordinær kontormand tjener mere end et Folketingsmedlem !
 
Er det rimeligt ?
 
Nej, det er det naturligvis ikke, det er vanvid.
 
Men djøf udsugningen af " SAMFUNDSKASSEN " foregår hele vejen ned igennem det offentlige system, både i Stat og kommune.
 
Kommunerne har fyret 13.000 ansatte i 2010, allesammen " de varme " hænder, altså de produktive der servicerer de ældre og børnene.
 
I Københavns Kommune lavede man " TEAMS " med 12 hjemmehjælpere, men udnævnte så en TEAM LEDER, der aflønnes med 48.000 Kr. og som naturligvis måtte have en sekretær til 28.000 Kr. om Måneden !
 
Er det tilfældigt, at KONTROL stavet bagfra
siger LORT NOK ?
 
Men djøf Mafiaen i form af bureaukrater med almindelige kontorjob, til dobbeltløn, de fyres ikke, uanset hvor overflødige og udulige de er.
 
Når en djøf`fer ansætter en anden djøf`fer, ja så er det dyrt, at fyre de uduelige. Claus Hjort Frederiksen er Finansminister og dermed " Troldmanden fra Oz " der kan stoppe vanviddet, men det gør han bare ikke, for hverken Venstre eller ruinerne af de konservative, tør røre ved djøf Mafiaen i Finansministeriet, de har opbygget et system, der ikke bare får Al Capone til, at rotere i sin grav, men det er lovligt røveri af Danmarks velfærd.
 
Men det skuffer mig, at hverken Enhedslisten eller DF reagerer.
 
Enhedslisten, der er en parodi på en venstrefløj, har trods alt via Frank Aaen været opmærksomme på de multinationales skatteunddragelser.
 
DF har den skarpeste kniv i skuffen på Borgen og han er ovenikøbet formand for Finansudvalget, en stilling hvor man sagtens kan afsløre djøf røverierne, hvis man vil ?
 
Der er faktisk ikke nogen grund til, at Kristian Thulesen Dahl ikke starter en lavine, som Reagan gjorde da han tiltrådte i 1981 med, at fyre samtlige flyveledere i USA, som også havde opnået en urimelig faglig status, med million lønninger og en magt position, der umuliggjorde fyringer.
 
I Danmark kan vi se tilbage på andre FAGFORENINGER, der sejrede af helvede til, som Thomas Nielsen sagde.
 
Preben Møller Hansens matroser i Sømandsforbundet, der stoppede færgerne til højtiderne, eksisterer ikke mere, men er en underafd. i 3F.
 
Bryggeriarbejderne der tørlagde Danmark i 1965 for øl i seks uger, en national katastrofe, de er blevet til 175 bryggeriarbejdere i Fredericia.
 
Typograferne var engang en af Danmarks stærkeste fagforeninger, de lukkede Berlingske i 7 uger i 1977, en strejke der kostede pressen dyrt.
 
Jeg ved faktisk ikke om typografer eksisterer mere ? eller de er kommet på museum, erstattet af en PC i den ene ende, som spytter aviser ud i den anden.
 
djøf Mafiaen påstår, at de blot udnytter reglerne om efterspørgsel og udbud.
 
Det er løgn fra ende til anden, man bruger pression af det offentlige system, der er besat med andre bureaukrater, som ikke skal risikere noget.
 
Man kunne sagtens halvere lønnen, for de 70.000 dyreste offentligt ansatte, de vil stadig være lønnet over evne.

Hvis man bare normaliserede djøf Mafiaens lønninger til det samme, som i det private erhvervsliv, så kunne samfundet spare 11 milliarder Kr.
 
Så får man ikke kvalificerede ansøgere hævder djøf ?
 
Nå, gør man ikke det, hvor vil en offentlig ansat bureaukrat mon gå hen og få tilbudt en million lønning ?
 
Ikke i det private erhvervsliv. A.P. Møller, Novo, Carlsberg, Microsoft, Nokia, Mercedes og andre store internationale virksomheder, ville ikke være det, hvis deres ansatte var på niveau med offentligt ansatte.
 
Hvis Danmark ikke stopper den offentligt ansatte djøf overklasse, så bliver Danmark et samfund, hvor djøf styrer og privat ansatte lønmodtagere bliver anset, som en del af den GLOBALE SLAVEHÆR, på linie med Østeuropæere, men som skal betale fuld skat, både af løn, bolig og biler.
 
Vi har råd til velfærd, men ikke hvis djøf udsugningen består.

 

  51c715db7063b23062013.jpg       

----------------

skrevet af Danerland 25/5- 2011


Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Mon. d. 10. Dec.

Det er altid rart at blive bekræftet og Ralf Pittelkows artikel om djøf Margrethe er en ren tilståelses sag. - citat - Deres ( de radikale egoister ) absolutte kernevælgere kan findes i grupper som embedsmænd og journalister. Det er folk som ofte ser anderledes ud i hovedet end resten af befolkningen. - citat slut. Pittelkows artikel mangler den undersøgelse der viste at 73% af mediefolk støtter djøf Margrethe og 5% LA. Så pas på hvem du omgås !!!!!

skrevet: Tue. d. 2. Oct.

djøf Mafiaens medie første dame TV2 direktør Merete Eldrup er steget ½ million Kr. i løn samtidig med at TV2 har mistet 300.000 seere

 
Panel title
Antal besøg: 1552722

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.17971515655518sekunder