Danerland - Klassikere.
April
1
2012

MOGENS GLISTRUP – en højt begavet særling.


 

Ny førstemand i DF butikken.

 

Jeg har altid ment, at Glistrup var ret så genial, men uegnet til samarbejde med andre og eftertiden viste, at han fik ret.

 

Derfor var det nødvendigt, at DF blev skabt, for Glistrup burde ikke vises frem, men sidde i bagbutikken og lade Pia Kjærsgaard stå ved disken og klare det udadvendte.


   50226672cc71408082012.jpg


DF har været en succes historie, Pia har gjort det fremragende og nu er det tid til, at tredje generation tager over, så kommisen Kristian Thulesen Dahl bliver forfremmet til ny førstemand i DF butikken, det er jeg ganske tryg ved.
 502266564fc3108082012.jpg   

--------------------------


Mogens Glistrup døde den 1 Juli 2008 og den 2 Juli 2008 skrev jeg dette indlæg.

 

Så er Mogens Glistrup blevet knækket. !

4f7794823709a01042012.jpg

Ikke af det politiske eller juridiske system, men af naturens orden, efter længere tids skrantende helbred, har MG fået fred og han er en af dem der virkelig, kan skrive, HVAD SAGDE JEG, på sin gravsten

 

Som en del ekstremt højt begavede mennesker, havde MG en total mangel på menneskekundskab og en udpræget mangel på tålmodighed, overfor mennesker, som var mindre begavet end ham, det vil sige, ikke forstod hans budskaber, eller abstrakte fremsynethed.

 

Derfor var det ganske få mennesker, han kunne kommunikere med på et ligeværdigt niveau. En af de få var Simon Spies, som også var om ikke en ven, så en god bekendt, fra dagene på Københavns Universitet. Jeg tror ikke MG beskæftigede sig, med hverken venskaber eller had. Undtagen på det helt personlige plan, med sin livslange kærlighed til Fru Lene, som MG godt vidste, han var totalt afhængig af, uden hende havde MG været totalt hjælpeløs og havde hverken fået vådt eller tørt

 

Men det vil irritere ham frygteligt, hvis han ikke kan høre radioavis deroppe hos Fru Vorherre og så kan han godt finde på, at synge en sang *S* selvom han absolut ikke kan.

Men den samme foragt havde MG til bureaukrater, offentligt ansatte mappedyr, som uden særlig viden, tryner andre mennesker med systemets velsignelse. Selv sine egne i det juridiske univers, havde MG ikke meget til overs for, det gjaldt både advokater og dommere. Det har været et mareridt for ham, at blive stillet for retten og bedømt af anklagere og dommere, som sad med de lærebøger i skatteret, foran sig, som Glistrup selv havde skrevet.

En total mangel på kommunikationsevne og bedrevidende arrogance, til både partimedlemmer og journalister, gjorde MG jaget vildt, hvilket er forståeligt.

 

54fdacb68250e09032015.jpg

Jeg har altid sammenlignet Fremskridtspartiet med en Købmandsbutik og de kunne sagtens have eksisteret i dag, hvis MG havde holdt sig ude i bagbutikken, hvor han kunne regne og dividere og så ellers overlade det udadvendte arbejde ved disken, til de rigtige personer, som kunne sælge varen. Men Glistrup ville det hele selv, en total mangel på selverkendelse, var hans store svaghed.

Det være sig, at spille fodbold f.eks. Enhver, som har set Glistrup, vil vide, at han bestemt ikke var skabt til fodbold, men det forhindrede langt fra Glistrup i, at spille fodbold, hvilket han gjorde med stor begejstring, f. eks sammen med Dirch Passer på Stjerneholdet. En spinddoktor ville ikke have haft en chance hos Glistrup. VIL SELV, kunne have været hans motto.

Glistrup havde skam også humor, men hans anstrengte latteranfald og det, at andre ikke kunne følge ham, fik den til, at falde til jorden.

Efter jordskredsvalget med de 28 mandater, havde MG pludselig fået et påhæng, hvoraf en stor del var ” landsbytosser ” og de politiske pendlere, som altid følger i kølvandet på et nyt parti, dem så MG mere, som et underordnet personale, der blot skulle trykke på de knapper, som MG anviste, det var naturligvis dømt til undergang.

Glistrups totale mangel på vilje til, at samarbejde med andre partier, umuliggjorde et politisk samarbejde med andre borgerlige partier. Finansminister Poul Møller blev en knækket mand af Fremskridtpartiets umiddelbare succes, det skabte kaotiske scener på den politiske scene og skabte plads til Anker Jørgensens totalt mislykkede regeringer omkring økonomien.

Til alle dem der mener, at Glistrups eftermæle er en racist med et sort menneskesyn, så tager i grundigt fejl.

MG var en særdeles vrissen og højt begavet Knagsted, men totalt uden empati for mennesker af alle racer, som havde en mindre IQ end ham selv og dem er der unægteligt en del af, nok op imod 99%.

En gennemgang af bloggene i dag og kommentarerne til avisernes artikler viser, at langt de fleste ikke forstod MG, ord som racist og hadefulde koms er gennemgående. Men Glistrup sagde tingene lige ud og når han foragtede muhamedanere, så havde det intet med race, at gøre. MG var bare forud for sin tid, tag f. eks den undersøgelse, som Helmuth Nyborg har lavet omkring religion, den viser, at den gennemsnitlige IQ i muslimske lande er 71, hvor den f. eks i Danmark er 94. Den undersøgelse bliver haglet ned lige nu og afvist, som useriøs, racistisk og meget andet. Men det minder påfaldende meget om, den første der påstod, at jorden er rund, eller – at kvinders hjerne er mindre end mænds. Så om 10 år, vil ” man ” måske have en rationel indgang til denne undersøgelse. ?

 

Men Mogens Glistrup var altså ikke racist, uagtet hans domme for racistiske udtalelser, så bunder de IKKE i racehygiejne, men en sand foragt for muhamedanere ( som MG kaldte dem ), det vi i dag kalder for ekstreme muslimer, denne foragt dækkede også de såkaldte ” lærde “, altså gamle forstokkede mullaher, med middelalder tro og uden almen viden.

 

 

.....

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Fri. d. 1. Jun.

Bravo. En god filosofisk gennemgang af emnet. De der ikke vil lytte må føle kunne der også stå på Glistrups gravsten. En skandale at han ikke blev lyttet mere til blandt politikerne og en skandale at han blev dømt til fængsel.Fin hjemmeside og forfriskende ærlig.

 
Panel title
Antal besøg: 1552782

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12004494667053sekunder