Danerland - Klassikere.
April
3
2012

ÆDER JOHANNE SCHMIDT - NIELSEN BABY DELFINER ?

skrevet 14 Juni 2011 ( før valget )


 

Enhedslisten står til fremgang i meningsmålingerne og det kan gavne blå stue, fordi det svækker S og SF og giver kaos for en " 12 minutters " regering, med de rundtforvirrede radikale på højrefløjen og ENHL på venstrefløjen, de to fløje vil sønderrive S og SF fra hver sit hjørne.

 

Den teoretiske fremgang skyldes Johanne Schmidt - Nielsens
uskyldige " naboens datter " look, det falder overfladiske danske vælgere for, især de unge kvindelige vælgere og de ukritiske, som er ret ligeglade med politik. Johanne blev nemlig af dagbladet Politiken kåret, som mest troværdige partileder og slog Villy stor stygt i popularitet.
 
 
Men tag ikke fejl, Johanne er, som en horny barracuda i et akvarium med baby delfiner.

 
       518823afa72c206052013.jpg
 
 
Lige bag den tynde ENHL facade, som Johanne udgør, gemmer sig masser af fraktioner, lige fra unge gadeterrorister fra Ungdomshuset, til gamle VS og KAK ekstremister, der kan trække en lige linie til persongalleriet bag Blekinge banden, men nu er også frafaldne socialdemokrater kommet til, fordi de ikke kan leve med, at S og SF ikke giver plads til de 39 til 46% EU modstandere / skeptikere ( det manglende parti ? ) i de to partier.
 
 
Det giver intern uro i det lille venstrefløjs parti, der kun er et tørklæde fra den totale vælgerflugt. Det ved de få besindige i ENHL udmærket, derfor kommer der nogle helt besynderlige udmeldinger fra ENHL.
 
 
F,eks demonstrerede Johanne i 2007 på Rådhuspladsen, imod krigen i Irak, hvor ENHL smed " 60 lig ".
Men den 18 Marts 2011 stemte ENHL FOR dansk deltagelse i krigen i Libyen, men igen, 12 dage efter trak ENHL sin støtte. ?
 
 
Johanne er helt sikkert veltalende, men kun de overfladiske kommentatorer vil kalde hende en god debattør, for hun er alt for nem, at pisse af for de erfarne debattører, som Kristian Thulesen Dahl og Klaus Hjort Frederiksen, de kan pisse hende af på sekunder og så bliver hun skinger og afbryder folk igen og igen.
 
 
Havde det været for 25 år siden, ville man sige, at Johanne var skolet i Østtyskland og Moskva, læg mærke til, at Johanne ALDRIG siger øhhhh...
 
 
Nå, ja - lige med undtagelse af, hvis nogen siger DF eller Pia Kjærsgaard, så får hun kolik og facaden bryder sammen.
 
 
Men pudsigt nok er Pia Kjærsgaard inspirator for Johanne og ENHL, de vil nemlig gerne have samme rolle i en Helle styret " 12 minutters regering ", men Helle Thorning har berøringsangst overfor Johanne og vil ikke tale højt om sin afhængighed af ENHL.
 
 
Meningsmålinger er en ting og valgresultater en anden, både ENHL og Liberal Alliance, kan få alt fra 0 til 12 mandater, afhængig af hvad der sker i partierne.
 
 
Pernille Rosenkrantz - Theil ville provokere og lave stunts og happenings.
På samme tidspunkt, hvor Pernille lukkede de to " malingsterrorister " ind på Christiansborg, som overfaldt Statsminister Anders Fogh Rasmussen og Per Stig med rød maling, ville Pernille have tørklæde provokatøren astmaa abdul hamid, på Folketingets talerstol.
 
 
Det ville kunne ske, hvis en af enhedslistens folketingsmedlemmer sygemeldte sig, så astmaa kom ind, som suppleant. Det ville virkelig have skabt sensation og forsider, men ENHL lå dengang under spærregrænsen og nogle af de mere besindige fik stoppet Pernilles planer, der ville have sendt ENHL helt ud i mørket.
 
øv - øv og tre gange øv.
 
 
 
Defor gik Pernille fra ENHL og blev socialdemokrat, men først efter, at have lovet, at ville efterleve socialdemokratiets taber kurs, herunder - at være EU tilhænger.
 
 
 
Det skal blive spændende, at observere Pernille, som socialdemokrat *gg* hun kan slet ikke undgå, at blive valgt. Men den sædvanlige slappe S kultur går hårde tider i møde og Pernille er altså ikke Helles kælekanin.
 
 
Jeg tror ikke et øjeblik på, at Pernille er blevet tilhænger af det korrupte EU " over night ", men socialdemokratiet giver hverken støtte eller plads til EU skeptikere.? såååhhhh ....
 
 
Måske bliver det Pernille, som stifter et nyt " manglende parti " nemlig et soft socialistisk EU skeptisk parti, det vil give Folketinget helt nye samarbejdsmuligheder, fordi det vil kunne få imellem 20 og 40 mandater.
 
 
Ekstra Bladet var engang sjovt og havde en " slyngelstue " hvor gamle erfarne journalister kunne hælde nogle bajere igennem halsen, de er totalt udrenset, selvom de havde gode kontakter i det politiske liv, men de røg også cigarer !
 
 
De er erstattet af unge historie løse brusehoveder, der fiser rundt med en bærbar i den ene hånd og en danskvand i den anden, men måske er der håb, eller også har de haft julefrokost.
 
 
For en af brusehovederne kårede Johanne til kommende Statsminister, fordi hun var helt clean og ikke havde noget snavs i vaskekurven.
 
 
Det beror naturligvis på manglende journalistisk talent, hos de nye vandrivende skriver drenge og piger på EB.
 
 
Johanne har nemlig deltaget i voldelige optøjer, under topmøde demonstrationer både i Prag, Bruxelles, Gøteborg og Rostock, som ENHL udsendt.
 
 
Hun har også været med til, at smide 200 kg. pasta og 40 liter ketchup på Finansmisteriets trappe.
 
 
12 November 2007 deltog Johanne for første gang i et partileder møde på TV2, som den yngste nogensinde.
 
 
Den ellers " Fyn besindige " Bent Bentsen, K. troede hun var piccoline og bad hende hente kaffe, det var vand på ENHL møllen *gg*
 
 
Mandebladet FHM valgte Johanne Schmidt - Nielsen til 99 mest sexede kvinde i 2008 ? det er selvfølgelig en beskeden placering, men kunne antyde, at der er andre end mig, der har lidt af grå stær ? 

518823d3d78e306052013.jpg Nummer 99 ?
-------------------------

Kan man overhovedet sige noget godt om Enhedslisten ?
Ja, det kan man godt, men skal altså grave rigtig dybt.
Hun hedder Jette Gottlieb og er en politiker med hjertet.


----------------------

Selvfølgelig er det ærgerligt for BLÅ STUE, at Johanne ikke ligner en Østtysk beton fribryder lebbe med kort hår, men selvom Johanne udadtil ligner en " sød " pige, så er ENHL stadig kun et tørklæde fra total udslettelse.
KOM IGEN astmaa !

         518823fd895c806052013.jpg

I Nordkorea skal alle mænd nu have en Diktator Kim frisure.
Når Johanne kommer til, skal ALLE have en orange hanekam *S*


5333793a21e4a27032014.jpg------------
 
 
 
.....

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Mon. d. 22. Apr.

Godt Danerland Bare giv de snottøser nogle over nakken. Med dem i baghaven bør vi andre aldrig holde os tilbage men kalde en skovl for en skovl.

 
Panel title
Antal besøg: 1552778

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11470198631287sekunder