DanskBidrag - Partiprogram
Det er almindelig husholdnings økonomi at der ikke bruges penge man ikke har. Vi mener ikke det er i Danmarks bedste interesse at yde bidrag til ulandsstøtte og andre eksterne problemer. Vi mener at de penge skal holdes i Danmark og benyttes  med fornuft og omtanke, således at flere danskere kommer i arbejde og hullet i statskassen fyldes igen.

Vi mener at der skal lægges en klar linje overfor det danske indvandre problem. Det danske samfund er ved at være proppet til randen med kriminelle indvandrere og samfundssnyltere der kun tager fra statskassen og ikke bidrager med andet end  udanske og udemokratiske holdninger. Vi er et stolt folkefærd, men vi er faldet i søvn imens presset fra venstrefløjen har overtaget og, selv bevist sig med den nuværende regering, som det forkerte valg til at lede Danmark.
    Vi foreslår et princip hvor der tilbydes uddannelses støtte til indvandre, men ingen sociale ydelser. Det skal sikre at vi får den slags borgere Danmark har gavn af, og ikke pumper penge i  i et bundløst hul.  Det handler ikke om at vi skal være et hvidt Danmark, men at de mennesker der bor her har de indre danske værdier om at bidrage til fælleskabet intakte.

Det er også vores mening at der skal lukkes for grænserne, da EU’s åbning mod de Østeuropæiske lande og disses kriminalitet  der efterhånden har bredt sig som en virus igennem vores infrastruktur er blevet et unødigt og helt igennem selvforskyldt problem.

Der skal mere politi på gaden, det er efterhånden kun med dårlige associationer  at man kan tænke på vores hovedstad som burde være en smuk og indbydende hovedattraktion. Det kan ikke være rigtig at vi i den danske vældfærdspakke ikke kan garantere at et ungt menneske kan bevæge sig sikkert på gaden om aftenen, men at man skal frygte for sin sikkerhed, på grund af indvandrerbanderne der inficere vores ungdom med kriminalitet og ekstremistiske islamiske  holdninger.

Vi overfylder vores fængsler med vaneforbrydere og indvandrebander. Det er ikke længere nogen straf at være i fængsel i Danmark og det er der mange der udnytter. Vi skal derfor stramme op i de løse holdninger der er til stede med hensyn til at reintegrere en indsat. Vi mener at det er fuldstændig uansvarligt at så mange danske skattekroner betaler et ”ferieophold” for vaneforbrydere og indvandrerbander der har det bedre i vores fængsler end hvis de havde et samfundsbidragende arbejde. Det skal være træls og hårdt at være i fængsel, og det sociale aspekt  hvor forbryderene udvikler deres netværk skal fjernes. Et bedre og hårdere reintegrerings program skal til, efter gulerodsprincippet. 

Vi går ind for et Danmark for dem der vil og kan bidrage til fællesskabet. Et Danmark der gør op med det uendelige lange udenomssnak og millioner af halve løsninger der bliver opfundet hver dag i den siddende regering. Vi tror på et princip om at få gode ideer der holder vand er bedre end hundrede forskellige der skal finde ud af at passe sammen.  Der er for meget  bureaukrati, hvor der egentlig ikke burde siges så meget bare handles.

Danmark har brug for os før Holger Danske atter vækkes af sin patriotiske søvn.


 
Panel title

© 2018 danskbidrag

Antal besøg: 73

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37136006355286sekunder