David Heering Nielsen - Nyheder 2013
Oct
1
2013

Ja, ja... Mit uheld fortsætter!

Vi kørte til Als allerede fredag og trænede i øsende regnvejr. Det var måske heldigt nok, for været var heller ikke med os om lørdagen. Tørvejr, regnvejr, tørvejr, regnvejr...
Vi var 15 Juniorer, så vi skulle ikke køre sammen med Minierne denne gang.
Jeg er ikke så glad for regnvejr, så det rakte kun til at blive nr. 13 i tidstagningen. Desværre blev det min bedste placering på dagen!! 
Jeg ved egentlig ikke helt hvad der skete, men jeg kunne bare ikke være med og endte næstsidst i både heat 1 og 2.
I 3. heat var der en hel flok der bøffede sammen i det første sving. Jeg var ikke indblandet og prøvede bare at køre forbi. En eller anden kom fri af de andre og kørte så lige ud i mig og blokerede mit baghjul. Det næste jeg husker er at jeg ligger i græsset med karten på ryggen.(Jeg har fået at vide, at jeg fløj ud af karten, ned i asfalten og op i græsset, karten slog en kolbøtte og landede oven på mig.) Jeg kan hører motorlarm, så jeg forsøger at kravle væk, jeg var bange for at blive kørt over. Det gør ondt ad h..... til og jeg lægger mig på græsset og der står pludselig en helt masse voksne rundt om mig. 
En mand trykker mig alle mulige steder og bevæger forsigtigt mine arme, ben og nakke inden han meget forsigtigt tager hjelmen af mig. Nej, hvor gør det ondt alle vegne og alligevel ikke... Jeg er vist mest forskrækket. 
De andre havde fået rødt flag imens, men da jeg var kommet lidt til mig selv, fik jeg lov til at komme med i omstarten.  Her var min mor faktisk glad for at jeg røg i et uheld igen i 1. sving og bøjede en sporstang så jeg ikke kunne køre mere den dag!! 
Da vi havde sundet os lidt i pitten, blev vi enige om at jeg vist hellere måtte komme til et tjek på skadestuen, bare for en sikkerheds skyld. Nøj, hvor var der langt ind til Aabenraa... Jo længere tid der gik, jo mere ondt fik jeg diverse steder. På skadestuen var de ikke helt tilfredse til at starte med, så der stod lige pludselig 10 mand rundt om mig og skulle lave alt muligt. Så jeg blev lagt på spineboard, fik lagt drop og blev kørt i scanneren. Først scannede de hoved, nakke og brystkasse for brud. Så fik jeg sprøjtet kontrast ind inden de scannede mine indre organer for blødninger.
Heldigvis var der ikke noget på billederne, men mig og mor skulle alligevel blive der natten over, til observation. Nøj, det var jeg ikke tilfreds med! Jeg ville ud i campingvognen og hygge som vi havde aftalt!!

Så her endte min tur til Als!   

PS. Jeg havde hovedpine i 4 dage bagefter, men ellers ikke så meget som et blåt mærke, så jeg slap heldigt fra det hele.

524acba58038701102013.jpg

Oct
1
2013

2. Klubløb 1.juni 2013

Ai altså, det kører slet ikke for mig...
Uheld på uheld, det må være 2013 der gør det.
I første heat var jeg med fra starten og endte på en 3. plads, sådan!! 
Andet heat startede ikke for godt og på et tidspunkt boksede jeg lidt med Magnus, så han endte ovenpå mig og min motor. Desværre blev tændrøret bøjet, så jeg kunne ikke starte igen og fuldføre heatet.
I tredje heat skulle jeg så starte bagerst sammen med Magnus. Igen lavede jeg en kanon start og var godt med. Denne gang var det så Rasmus jeg kom lidt op at slås med... Det endte så i sving 3 hvor jeg røg helt ud i græsset og næsten om til målstregen... Øv! 

May
14
2013

Kartskole

Så er 3 dages Kartskole i Grindsted overstået. 
Det var rigtig sjovt og jeg lærte en hel masse og kørt en masse omgange. Jeg fik også en masse nye venner fra hele Danmark. 
Søndag sluttede vi med et mini-løb og jeg hev en 2. plads hjem! 
Jeg blev også interviewet til Jyske Vestkysten, det var lidt sejt. Du kan læse artiklen her: http://www.jv.dk/artikel/1576710:Billund--Boern-og-unge-gav-den-gas-i-Grindsted

519223fd8b30914052013.jpg

May
8
2013

SydCup i Vojens

Så fik vi kørt årets første løb i SydCup, vi lagde ud i Vojens i lørdags.
Det var godt vejr og der var heldigvis kommet rigtig mange kører, så de blev nødt til at dele os op, så mini og junior kørte hver for sig. Det var rigtig godt. Vi var 17 i Cadett Junior, det største felt jeg har prøvet endnu, så nu skulle min nye motor rigtig testes. 
Desværre havde købet af ny motor betydet at tiden var løbet fra os, så jeg havde ikke nået at træne i Vojens inden løbet, kun lige kørt motoren til, 2 dage før. Så det var lidt et sats og mit mål var top 10.

Efter dagens træning og tidstagning, skulle jeg starte 13er i 1. heat. Der var trængsel i første sving og et par stykker røg af banen, jeg var heldigvis ikke imellem dem. Desværre for mig, kom de med igen og fik god fart, så de fik mig overhalet... På sidste omgang fik jeg overhalet de 2 der lå lige foran mig, desværre gik jeg så for langt ud i næste sving, så de tog mig igen, indenom! Øv øv. Det betød en startplads som nr. 15 i heat 2.

2. heat gik noget bedre og jeg fik kørt mig op som 12er. De kører dælme stærkt de knægte og i 3. og afgørende heat, kæmpede jeg virkelig med. Men det sluttede som det startede, med en 13. plads. 

Det var en god dag, selvom jeg ikke fik opfyldt mit mål. Så gør jeg det bare næste gang!
Til gengæld var jeg så heldig at møde Kevin Magnussen og fik lov til at blive fotograferet sammen med ham!! Se lige!!

518a908f9836708052013.jpg

April
7
2013

1. Klubløb i 2013

Så fik vi skudt 2013 sæsonen igang igår med mit første løb som junior.
Det gik ikke lige helt som det skulle, desværre...
Vi startede om morgenen med 3 graders frost, så det var en kold fornøjelse at køre træning. Men det gik fint. I tidstagningen lå jeg længe til en 3. plads, men det lykkedes Tobias at komme forbi mig og få sat en bedre tid end mig, så jeg skulle starte 4er til dagens første heat.
1. heat gik egentlig okay og jeg lå godt, indtil karten begyndte at tabe fart og pludselig gik i stå. Det viste sig, at bagakslen havde forskubbet sig så meget at min kæde var røget af! Øv!! 
I 2. heat skulle jeg starte næstsidst som følge af min tekniske defekt, men pyt. Jeg lavede en kanon start og kom lå pludselig helt oppe på 2. pladsen!! Fedt!! Desværre holdt det kun 2 omgange, inden Rasmus og mig stødte i hinanden for enden af langsiden og jeg endte i sandkassen!! Endnu mere øv!! Jeg fik dog karten trukket ud igen og kunne køre heatet færdigt. Jeg fik indhentet de bagerste og undgik at blive overhalet med en omgang. Men nu skulle jeg så igen starte bagerst!!
I 3. og sidste heat fik jeg igen lavet en kanon start og fik overhalet flere allerede i starten. Desværre lavede jeg en fejl i sving 3 og fik mig lige en snurretur... Jeg var dog hurtigt på rette kurs igen og fik mig kørt op gennem feltet til en 5. plads.
Så alt i alt var det både en god dag og en skidt dag hvor jeg endte som samlet nr. 4.
Jeg var ramt af uheld men fandt ud af, at jeg er rigtig god til at starte, karten kører som den skal og jeg kan sagtens følge med de andre.
Nu glæder jeg mig til at få trænet noget mere og så er jeg klar til næste løb den 4. maj i Vojens.

Dec
31
2012

Godt Nytår

Glædelig jul og godt nytår.

Tak for en god sæson 2012.

Tak til mine kammerater og konkurtenter for en super fed sæson, jeg glæder mig til at give jer baghjul til næste år. ;-)

Tak til familie og venner for al jeres støtte og opbakning, det vil jeg med glæde modtage igen i 2013.

Nytårsknus fra David

Dec
22
2012

Klubmesterskab 2012

En 3. plads!

5 point fra Tobias på 1. pladsen og á point Kevin på 2. pladsen. Kevin havde en heatsejr mere end mig, så derfor må jeg se mig besejret på målstregen.

Men jeg kom på skamlen!! Det er jeg bare så stolt af.

Nu glæder jeg mig til næste sæson og hvad den byder på af udfordringer.

Tak til Kim, Mor, Per og alle de andre som trofast har bakket mig op hele denne lange sæson. Uden jeres støtte havde jeg ikke klaret mig så godt. TAK

1632086811.jpg 

Dec
22
2012

4. klubløb 20. okt 2012

4. Klubløb blev kørt en kold og våd dag sidst i oktober.

Jeg lagde ok ud under træningen og blev helt overrasket over mig selv, da jeg blev 1er i tidstagningen! Magnus (junior) skulle dog lige starte foran mig, men den anden junior, Rasmus og resten af minierne skulle starte bag mig! Fedt!!

Det var glat, vådt og koldt men jeg fik en 2. plads i 1. heat.

2. heat kørte jeg SUVERÆNT og jeg fik min første HEAT-SEJR. Det var bare så fedt og jeg kunne slet ikke lade være med at hoppe og danse rundt. Samtidig gav det lige ekstra spænding til det samlede klubmesterskab.

3. heat skal vi helst ikke snakke for meget om. Der var lidt trængsel i første sving, så jeg kom til at køre af banen sad.gif  Jeg fik kørt mig op på en 5. plads i heatet og endte dagen på en samlet 2. plads.

Jeg er godt tilfreds og fik endnu en pokal til samlingen.

Nu er det slut for i år og jeg glæder mig til en velfortjent vinterpause.

874172939.jpg

Sept
10
2012

3. afd af Klubløb

Så fik vi kørt 3. afdeling af årets klubløb.

Jeg skulle efter tidstagningen starte 4er i 1. heat. Der lavede jeg så en dum fejl så jeg snurrede rundt og endte bagerst i feltet, men jeg fik kørt mig op på en 5. plads.

I andet heat gik det lidt bedre. Jeg kom hurtigt forbi Julie og senere også Noah, så jeg endte som 3er i heatet.

I sidste heat fandt jeg bare lige farten. Jeg kæmpede hårdt med Kevin og Tobias og på næstsidste omgang kom jeg forbi Kevin. Havde der bare været et par omgange mere, så tror jeg også jeg havde taget Tobias og fået 1. pladsen i heatet.

Det hele gav en samlet 3. plads i dagens løb, så der er spænding op til det sidste klubløb den 20. oktober. Vi er 4 der ligger meget tæt og har en chance for at vinde årets klubmesterskab. Det bliver rigtig spændende, så jeg håber at i vil komme og bakke mig op.

504d8edb0ff0010092012.jpg

Aug
19
2012

Afslutning på Syd Cup

Så fik jeg også prøvet banen på Als i den 4. og sidste afdeling af KartCupSyd. Det var en sjov bane, med nogle skarpe sving, men jeg lærte den hurtigt at kende. Til tidstagning lavede jeg 3. bedste tid og startede derfor 3er i 1. heat. Den forsvarede jeg godt og endte som 3er. I andet heat kom Mikkel forbi mig, så jeg blev nr. 4. Den var en varm dag i den gamle grusgrav, 30 grader, så til sidste heat var jeg så træt og varm at jeg mistede koncentrationen. Det betød at Kevin også kom forbi mig, så jeg sluttede på en 5. plads.

Det var som sagt sidste afdeling, så det samlede resultat blev gjort op. Jeg endte på en flot 3. plads i den samlede stilling og det er jeg ret stolt af!

Nu er der kun 2 klubløb tilbage for i år, håber de bliver lige så gode som de første mange løb i år.

5030eac2c038c19082012.jpg

July
8
2012

En 3. plads

Yes, det blev til en 3. plads i Skærbæk i 3. afd. af KartCupSyd. Det var en sjov men svær bane med mange sving. Jeg trænede hele fredag fra kl. 11 til kl 18.30 hvor jeg havde et uheld sammen med 3 andre. Øv, det betød bøjede sporstænger m.m. så Kim kom rigtig på arbejde med at rette ud og gøre klar til lørdagens løb. Vi havde campingvognen med og overnattede på banen, det var rigtig hyggeligt. Lørdag morgen var det tidligt op og ud til træning igen. 3 x træning, 1 x tidstagning, 3 x heat. Puha, jeg var træt og varm da vi var færdige. Super dejlig weekend med masser af ræs sammen med mine venner.

4ff94d4735fca08072012.jpg

June
3
2012

2. plads

Yeah!!

Så fik jeg en pokal mere!

Det blev til en 2. plads til klubløb igår, jubii.

Nu håber jeg at mine "sponsorer" husker at det giver 100,-

4fcb3b894cc1f03062012.jpg

May
19
2012

Min første pokal

Så lykkedes det mig endelig at vinde min første pokal!

Det blev til en 2. plads i Baltic Cup efter tre nervepirrende heats. Det var tæt ræs, men det var sjovt!

4fb7c8924a51319052012.jpg

May
17
2012

Ny gokart

Yes yes yes!

Nu er min nye gokart endelig kommet hejm og er blevet samlet. Jeg har lige været ude at prøve den for første gang idag. Det var godt, den styrer som en drøm fra himlen!

4fb53680d7af617052012.jpg

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 32761

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41205286979675sekunder