De-Tre-Musketerer - Fodbold news
AC Milan er nød til at sælge stjerne spillere


De italienske giganter fra AC Milan har besluttet sig at holde på Zlatan Ibrahimović og Thiago Silva, men har samtidig indset, at man er tvunget til at sælge minimum én af sine andre stærke spillere, hvis man har planer om at styrke truppen i det kommende transfervindue. Én af følgende fire spillere har angiveligt fået ny arbejdsgiver inden næste sæson, erfarer goal.com: Kevin-Prince Boateng, Antonio Cassano, Alexandre Pato eller Robinho.

22-årige Alexandre Pato var tæt på et skifte til Paris Saint-Germain i vinters, men skiftet faldt til jorden. Nu spekuleres der i, at PSG-træner Carlo Ancelotti vil gøre alt for at bringe brasilianeren til Ligue 1-klubben i dette transfervindue.

Robinho bliver sat i forbindelse med et comeback til Santos, mens Kevin-Prince Boateng har tiltrukket sig interesse fra et hav af Premier League-klubber. Antonio Cassano er i modsætning til de andre tre spillere ikke særlig attraktiv, da han lige er vendt tilbage efter en større hjerteoperation. AC Milan håber dog på, at en god EM-præstation fra den tidligere Real Madrid-spiller kan udløse interesse fra andre klubber.
 
Panel title
Antal besøg: 155

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46929001808167sekunder