LEJGREJ.NU - Udlejning - Lejebetingelser
Udlejning/tilbagelevering

Udlevering og tilbagelevering af det lejede udstyr finder sted på hverdage i tidsrummet kl. 15.30 - 17.30 (eller efter aftale) på udlejers adresse Nøglens Kvarter 4E, 2620 Albertslund.

Det påhviler lejer at afhente og returnere de lejede effekter eller bekoste afhentning/returnering. Levering og afhentning kan eventuelt foranlediges af udlejer mod betaling for transporten og KUN mod forudgående aftale. Lejer sørger for at rengøre alle de lejede effekter inden returneringen.

Manglende returnering af det lejede indenfor 5 arbejdsdage giver udlejer ret til at kræve effekternes fulde nypris erstattet af lejer, medmindre længere lejeperiode på forhånd er aftalt.

Pris/lejeperiode
Lejer betaler for den tid effekten er lejet, og ikke den tid den anvendes i. 

Der betales altid pr. påbegyndt lejeperiode, og alle priser er inklusiv moms.

Der betales separat leje for mejsler, bor, skær, kæder og lignende.

Ved manglende rengøring betales der op til kr. 500,00 i rengøringsgebyr. 

Ansvar
Lejer har det fulde ansvar for alle lejede effekter i den aftalte lejeperiode, herunder også hændelige uheld.

Ethvert ansvar overfor offentlige myndigheder og andre påhviler alene lejeren. Herunder også skader på skjulte installationer, der skades ved lejers brug af de lejede effekter.

Udlejer har intet ansvar for person-, tingskader eller andre skader, der sker under lejeperioden.

Såfremt der er fejl eller mangler ved det lejede udstyr skal lejer straks reklamere overfor udlejer.

Det påhviler lejer selv at sætte sig ind i korrekt brug af de lejede effekter. Lejer er personlig ansvarlig for de eventuelle skader som anvendelse af de lejede effekter måtte afstedkomme.

Lejer er erstatningspligtig for enhver beskadigelse af de lejede effekter. 

Udlejer kan ikke gøres ansvarlig, hvis de lejede effekter ikke opfylder lejers ønsker og ej heller, hvis lejers arbejde må afbrydes på grund af tekniske fejl ved det udlejede materiel. Udlejer bekoster eventuelle reparationer af effekterne ved tekniske fejl. Dog betaler lejer for reparationer af effekterne, hvis de er følger af forkert brug eller lignende.

Diverse
Forlængerledninger
Der må KUN anvendes de af os anbefalede forlænger ledninger (eller forlængerledninger med 1,5 eller 2,5 kvadrat) i forbindelse med de lejede maskiner. I tilfælde af, at hobbykabler med videre anvendes, betragtes det som forkert brug, og eventuelle reparationer af de lejede effekter påhviler lejer.

Sikkerhedsudstyr
Det er meget vigtigt, at du anvender sikkerhedsudstyr i forbindelse med de udlejningsværktøjer, hvor vi anbefaler dette. Har du selv hjelm, høreværn med videre er du naturligvis velkommen til at bruge dette. Ellers lej det hos os - for din egen sikkerheds skyld.

Forbrugsvarer
Der må kun anvendes forbrugsvarer specielt produceret til effekterne i forbindelse med de udlejningsværktøjer, hvor noget sådan måtte anvendes - i modsat fald betragtes det som forkert brug, og eventuelle reparationsudgifter påhviler lejer.
 
Panel title

© 2018 delamotte_co

Antal besøg: 536

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29714393615723sekunder