6.a's Nyheds Redaktion - Anmeldelser

Anmeldelser af spil.   ***
Sims 3.                                                                                               4fa259d2b834a03052012.jpg

Sims er et spil, hvor man starter sin egen familie. Man styrer deres følelser, og deres måde at være på. Man starter med skabe en familie, man kan selv bestemme hvilken person det er man laver. Hvordan den ser ud, og væremåden. Efter det finder du en grund, eller køber en ejendom. Derefter kan du selv indrette huset. Du kan gøre ligesom du vil gøre i dit eget liv, hvis det er det du har lyst til. Det gælder om at bygge forhold op, til andre simmere. Både familie, og venskab. Man kan både lave børn selv, eller adoptere dem. Når man laver en simmer kan man starte dem som tumling, barn, teenager, ung voksen, voksen, og gamling. Man kan få succes og karriere, ved fx kok, sport og musik branchen. Man kan komme op i niveau ved fx i kokketalenter, er det ved at se kokke i fjernsynet, der lære en at lave flere retter. Eller man kan købe opskrifter ved boghandleren. Der er også en by i sims, hvor der er blandt andet: Spabad, træningscenter, restauranter og mange flere ting. Der er en masse muligheder, når du spiller Sims.

Spillet koster op til 400 kr. du kan købe dem i Fona eller andre elektronik butikker.

Du kan se det billigste her http://www.pricerunner.dk/pl/129-1083517/PC-spil/The-Sims-3-Sammenlign-Priser

                                                                                  

Pige bøger.

DØDE PIGER LYVER IKKE *****

 

Hannah Baker har begået selvmord som 16 årig. 16 årige Clay, har været forelsket i Hannah i lang tid og er meget sur og forvirret over selvmordet. En dag da Clay kommer hjem fra skole, ser han en kasse ude foran hans hus. Den er fyldt med kassettebånd, indtalt af Hannah, hvor hun fortæller, hvorfor hun gjorde, som hun gjorde. Der er 13 grunde til, at Hannah begik selvmord, og Clay er en af dem.. En lang nat med et kort over byen, hører han Hannahs stemme og hendes grunde til at begå selvmord.

 

 

Wild child              4f8fe68f2316f19042012.jpg

Wild child er en film om pigen Poppy (Emma Roberts), som lever et liv med en rig far i Malibu. Hendes mor døde, da hun var meget lille og hun vil ikke have at hendes far finder en ny kæreste. Hun sørger for, at alle hendes fars potentielle kærester ikke flytter ind hos dem. Men en dag går hun for langt, og hun bliver sendt på pigeskole i England. Da hun ankommer, tager det lidt tid for alle på pigeskolen at vænne sig til hende. Hun flytter ind på et værelse sammen med 4 andre piger, bla. Kate
(Kimberley Nixon), som hjælper Poppy med at blive smidt ud. Men der er også piger, der slet ikke ønsker Poppy på skolen, og de gør livet surt for hende. Kate og hendes venner går meget igennem, imens de hjælper Poppy med at blive smidt ud, og da skolen en dag brander bliver Poppys lighter fundet, hvor branden er antændt. Poppy er nu blevet beskyldt for at have startet branden og står nu til udvisning. Men hun er nu begyndt at holde af skolen og ikke mindst af forstanderens søn Freddie (Alex Pettyfer). Nu står pigerne til et mysterium som kan få alvorlige konsekvenser for Poppy, til sidst kommer hun til at se lidt af sig selv i skolen.

Wild child er en super pigefilm om venskab og kærlighed. Filmen er på engelsk med undertekster, så man skal nok være 8-10 år for at forstå hvad de siger men 9+ for at forstå handlingen.

 

Instruktør: Nick Moore

Jeg vil give filmen 3 ud af 5 stjerner 4f8fd60b7cf1719042012.jpg4f8fd63adfe3619042012.jpg4f8fd64fe036e19042012.jpg

 

SKUESPILLERE

            POPPY          EMMA ROBERTS
MRS KINGSLY         NATASHA RICHARDSON
          HERRIET        GEORGIA KING
               KATE         KIMBERLEY NIXON
           DRIPPY         JUNO TEMPLE
                 KIKI         SOPHIE WU

 


              JOSIE         LINZEY COCKER
        FREDDIE         ALEX PETTYFER

DER ER FLERE SKUESPILLERE MEN DE NÆVTE ER HOVED OG BIROLLERNE FRA FILMEN   

 

Josefine 6.a

 

 
Panel title

© 2018 deledansk

Antal besøg: 117

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32086896896362sekunder