6.a's Nyheds Redaktion - Sporten

Fodbold

CHAMPIONS LEAGUE: Vi er jo kommet godt i gang med Champions League 1/8 finalerne. Men Champions League er også kommet med nogle engelske skuffelser for både Manchester United og Manchester City, som ikke er gået videre fra gruppespillet. Men der er også mange gode hold som er gået videre f. eks. Bayern München, Inter, Real Madrid, Chelsea, Arsenal, AC Milan og FC Barcelona. De sidste kampe, der er blevet spillet, er Real Madrid mod CSKA Moskva, og der vandt Real Madrid 4-1. Chelsea vandt 4-1 over Napoli.  Så alle kvartfinalerne er faktisk blevet spillet. De hold, som nu går videre er Apol, Chelsea, AC Milan, Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid, Benfica og Marseille. Så det bliver nogle meget spændende kampe i semi-finalerne, som vi glæder os til at skrive om, når de er blevet spillet.

                                                     Kristian B. og Jakob F.

SUPERLIGAEN: Det danske fodbold er jo ikke lige så godt som det engelske eller det spanske. Men FCK er jo vores tophold her i Danmark og de kom jo også i 1/8 finalen, i sidste Champions League. Men røg desværre til Barcelona som jo er et godt hold. Desværre har vi ikke nogen danske hold med i årets champions League, men der er jo altid næste år. Men tilbage til superligaen. Stillingen lige nu er sådan, at FCK ligger nummer 1 og Nordsjælland ligger nummer 2 og til sidst ligger Midtjylland nummer 3. Vi ligger et link ud som i kan trykke på, hvis i vil følge med i stillingen som bliver opdateret hele tiden.

 www.bold.dk/fodbold/superligaen

                                                                                                             Jakob F og Kristian B

 

CYKLING: Contador må ikke være med i tour de france pga. doping mener CAS. Men Jens Evald fra anti doping Danmark også kaldt ADD, mener at det var en bøf, men det doping stof som Contador er dømt for, ikke kan produceres af kroppen.

Mads Würtz Schmidt kom på en suveræn 1. plads i Paris – roubaix, junior klassen og den belgiske Tom Boonen vandt den originale tur.

 

 
Panel title

© 2018 deledansk

Antal besøg: 120

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38499689102173sekunder