dellprecision - Forside

Dell klimmer de tweede grootste verkoper van computers


Als we spreken over de meest vertrouwde merken in de computers van de naam die niet kan passeren zonder vermelding is Dell. Het merk is al lang bekend om zijn kwaliteit, prestaties en goed inspelen op de behoeften van de massa's. Dell's geschiedenis gaat terug in de jaren 1980 en 1990, toen het werd de grootste verkoper van pc's en servers voor de periode. Hoewel als we de huidige positie te zien zijn staat tweede met HP in de computer de verkoop binnen de industrie. Naast computers van het bedrijf biedt ook een productlijn van servers, dataopslag, netwerk-switches, software en randapparatuur. Daarnaast is het ook de verkoper van HDTV's vervaardigd door andere merken.


Laat zien hoe Dell klimmer de ladder van de op een na grootste verkoper van computers. Nadat hij de 25ste grootste bedrijf in de Fortune 500-lijst gerangschikt door het tijdschrift Fortune in 2006. In 2007 duurde het een grote sprong en gevangen 34e rang in dezelfde lijst. In die tijd werd het ook boven 8e tot de meest bewonderde bedrijven in de VS en kreeg ook het prestige van een van de high performance bedrijven. Sindsdien is het merk is consequent klimmen in termen van prestaties en aanbod.


Dell ruim twee markten richt, aan de ene kant waar het zorgt voor een lange levensduur, betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn Business Class klanten zich vooral richt het segment van de personal computers en binnenlandse pc's met de belofte van prestaties en uitbreidingsmogelijkheden. OptiPlex, dell latitude en dell precision zijn de populaire productlijnen voor business class, terwijl Inspiron-en XPS-merken zijn goed bekend bij thuisgebruikers. Het toevoegen van tot nu toe is het bereik van randapparatuur met een gediversifieerd aanbod van USB keydrives, LCD-televisies en printers. Kijkend naar de concurrentie op de markt van Dell rivalen zijn onder andere Apple, Hewlett-Packard (HP), Sun Microsystems, Gateway, Lenovo, Sony, Acer, Toshiba en Asus. HP vormt de belangrijkste bedreiging uit het bovenstaande.


Er is een scherpe concurrentie tussen de Alienware van Dell en Voodoo PC van HP. Wanneer we het marktaandeel te vergelijken voor de twee, in 2006 Dell bezet ongeveer 20% van het wereldwijde aandeel van de pc-markt, in vergelijking met HP met ongeveer 15%. Dell's kracht ligt in het aantrekkelijke aanbod van personal computer. Het is gericht op dit segment van haar concurrenten te bestrijden. Onlangs Dell was in nieuws voor Adamo, die is het merk voor dunste laptop ter wereld. Naast dit werd ook gevangen in controverse over beweren de Latitude D630 en D830 Latitude om 's werelds meest veilige notebooks zijn zonder genoeg bewijs waaruit blijkt dat de claim. Afgezien hiervan is de Dell is het merk dat de meesten van ons willen en zou blijven als een van de beste die we hebben.


 
Panel title
Antal besøg: 561

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36284494400024sekunder