Den skovelviske kirke i Vinterskoven - Holdledere

Gritt Otkjær

5032ba6f2920921082012.jpgNavn: Gritt Vanglo Otkjær.

Position på holdet: Sissianna præstinde. In game leder da hun bestemmer i alle religiøse andliggender. Hun er en af de fire off-game holdledere

In game navn: Araleya Aelin-Uial

Den unge Araleya Aelin-Uial er blevet uddannet til præstinde i Santilia. Hun tager sin tro meget seriøst og blev sendt til Vinterskoven dels for at få styr på situationen og for at fred fra den fanatiske præstinde. Araleya har en hemmelighed i sin bagage som ingen endnu kender til.


Niels Jacobsen

Navn: Niels Jacobsen

Position på holdet: Migiltura. Har endelig bestemmelse i krigs situationer og er en af de fire off-game holdledere

In game navn: Kommer snarest

Niels rolle er sent til Vinterskoven med den unge præstinde Araleya.
Linnea Trix

Navn: Linnea Samson Trix

Position på holdet: I lære som læge og alkymist. Hun er den der lapper folk sammen når de er kommet til skade. Hun er en af de fire off-game holdledere.

In game navn: Rønnike (Rødkvist) Rød-Kvist

Rønnike levede sammen med sin familie men kom i en turbulent tid. Hun havde nogle hårde år og prøver nu at rode bod. Hun mødte Araleya og besluttede sig for at tage med hende til Vinterskoven. Rønnikke har en hemmelighed i bagagen ingen endnu kender til.


Heidi Olsen

Navn: Heidi Møller Olsen

Position på holdet: I lære som Lyane præstinde. Hun bestemmer i religøse anliggender i Araleyas fravær. Hun er en af de fire off-game ledere på holdet.

In game navn: Svane Rantell

Havde et godt liv i Santilia indtil hun havde et uheldigt møde med et menneske. Der efter sov hun i mange år indtil hun vågnede. Hun mente hun havde fået hjælp til at vågne og søgte derfor optagelse som Lyane præstinde. Før uddannelsen blev fuldbragt skete der voldsomme forandringer og hun vandre nu alene.

 
Panel title
Antal besøg: 169

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60762500762939sekunder