det_hele_menneske - Hjælp til selvhjælp
   

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

 

Den tætte kontakt imellem forældre og barn, er grundlæggende for hele barnets udvikling. Vi udvikler os i samspillet med andre mennesker, ved at spejle os i dem, derfor er måden vi er sammen med det lille barn, meget vigtig for barnets opvækst.

Mange af de ting vi siger og gør til vores lille baby, falder os naturligt, f.eks. når vi taler med lysere stemme til den lille, smiler til barnet eller pludrer.

- Men hvad er det egentligt godt for?

Ved at filme forældre/barn sammen i en hverdagssituation, f.eks. ved puslebordet, vil man på filmen kunne forstørre hvordan vi kommunikere med barnet, og jeg vil kunne sætte ord på hvilke signaler barnet læser fra dig, og hvilke egenskaber du støtter dit barn i at udvikle.
I Marte Meo tankegangen ser vi altid kun på det positive og det der fungerer, så du skal ikke være nervøs for at få nogen form for kritik, men derimod vil du få af vide, hvad du gør godt for dit barn.

Vi snakker om hvad der kan være de store udfordringer i hjemmet, når man er blevet mor og far. Hvis der er behov for det kan man derefter gennemgå et Marte Meo forløb, hvor man vil får konkrete redskaber til at støtte jeres barns udvikling bedst muligt.

Marte Meo fokuserer på det barnet kan
og det den voksne støtter i samspillet med det lille barn


 

HOME-PARTY 

 

Saml venner og familie, der alle er forældre, til en aften, hvor vi kan snakke om hvordan vi bedst håndterer udfordringerne i børnefamilien.

Efter et oplæg om Marte Meos kommunikationsprincipper omsætter vi teorien til praksiseksempler fra jeres hverdag.

Formålet med home partyet er, at vi laver et frirum for forældre. En hyggelig aften, hvor deltagerne får vendt relevante emner om deres børn og går derfra med konkrete kommunikationsredskaber til at støtte og forstå deres barn, hvilket giver en gladere hverdag i børnefamilien.

Kontakt mig for yderligere information.

 
Panel title
Antal besøg: 5936

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44419693946838sekunder