det_hele_menneske - Hvem er vi

HVEM ER VI


Vi er 2 mennesker fra Sæby i Nordjylland, som gerne vil hjælpe dig til at blive et helt menneske. Vi er begge uddannet pædagoger og har begge arbejdet for og med mennesker i over 15 år. Det handler om at blive et helt menneske; at turde arbejde og udvikle sig og komme videre med sit liv.

 

  • Mogens er ID-Psykoterapeut-studerende og uddannet massør 

 

  • Tina er uddannet Marte Meo terapeut

 

Vi henvender os til alle mennesker i alle aldre:
Det kan være du har ondt i kroppen af spændinger og derfor trænger til MASSAGE.
eller det kan være at du noget der gør ondt inden i kroppen/sjælen/psyken og derfor har brug for PSYKOTERAPI.

Måske er du lige blevet forældre, det er en stor opgave for mange mennesker, at stå med et nyfødt barn i hænderne er en fantastisk oplevelse, det er stort og giver mange dejlige glæder i livet.

Men der kan opstå problemer i familien:

  • Når barnet pludselig ikke vil spise
  • Når barnet ikke vil sove
  • Barnet kan lukke sig inde i sig selv og vil ikke være i kontakten
  • Der kan opstå uhensigtsmæssig adfærd, barnet begynder måske at slå sig selv, bide andre børn eller der kan komme andre faresignaler.

 

MARTE MEO er et redskab til relationen og kommunikation imellem to mennesker.

Marte Meo kan bruges både til enlige med børn/par med børn/adoptionsforhold/pleje- og aflastningsfamilier.

Institutioner kan være; dag- og døgninstitutioner, diverse bosteder for voksne, specialinstitutioner og skoler, folkeskoler, plejehjem m.m.

I princippet er intet umuligt, så kontakt os, hvis dit behov ikke fremgår og du skulle være inspireret.

I de andre faner kan du læse om, hvordan MASSAGE virker og hvordan man bruger MARTE MEO.


4f0c8ce64715b10012012.jpg

Mogens

Jeg blev uddannet pædagog i 1998 på Aalborg Socialpædagogiske Seminarium Maj 2001 blev jeg uddannet Idrætsmassør fra Skolen For Idræts Massage i Aalborg. I september 2012 begyndte jeg at studere til Psykoterapeut på ID-Academy. Som et led i uddannelsen skal jeg give træningsterapi.

 

4f0c8c324ca4610012012.jpg

Tina

Jeg er uddannet pædagog i 1996 på Aalborg Socialpædagogiske Seminarium 2005 blev jeg uddannet folkeskolelærer i musik og dansk 2011 blev jeg uddannet Marte Meo terapeut

Under min uddannelse som pædagog blev jeg præcenteret for Marte Meo og synes det lød, som et spændende værktøj. Men efter min læreruddannelse fik jeg lysten til at tage Marte Meo uddannelsen, da jeg nød dette at undervise og hjælpe og støtte andre mennesker.

Jeg oplever metoden lige passer til mit menneskesyn. For mig er det fascinerende at der lægges vægt på det positive og at man bliver sin egen rolle model. Derudover giver metoden enkle redskaber til udviklingsstøttende samspil, anerkendelse og kommunikation.
Jeg oplever gang på gang at metoden virker ved at den skaber en masse selvværd og glæde, både for børn og voksne. Desuden giver Marte Meo redskaber til den voksne, som kan udvikle sig videre efter forløbet.

 

 
Panel title
Antal besøg: 6160

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60486793518066sekunder