Lea Dichmann - Lea Dichmann
                 Lea Dichmann                    
4fde230f24e9b17062012.jpg
Jeg hedder som sagt Lea, jeg er en pige på 16 år. Jeg har redet siden jeg var 10 år, så det er jo ved at være 6 år på hesteryg. Da jeg blev 12 fik jeg lov til, at få min egen hest! Der gik min største drøm i opfyldelse. Vi skulle da også kun ud, at kigge på to heste før jeg var solgt, det var den dejligste frederiksborg / palomino blanding man kunne tænke sig, en rigtig bamse hest! Bifrost hed han, og dagen kom hvor jeg fik ham hjem, jeg var den lykkeligste lille pige! Hans gamle ejer havde lovet os, at hun i den første tid ville undervise mig, så jeg lærte ham ordentligt at kende. Det blev der også brug for! Det første år gik med buk, buk og atter buk, jeg blev bange for ham og det endte med at jeg ikke ville ride ham alene... Mine forældre ville så give mig en ny sadel i fødselsdagsgave, den sadel jeg fik med ham var 24 år gammel, men da jeg fik den nye sadel, stoppede det hele pludseligt! Ingen buk bare en sød og rolig hest som den jeg faldt for et år forinden! Jeg fandt tilliden til ham igen og vi begyndte, at samarbejde i stedet for, at modarbejde hinanden. Det viste sig så, at den gamle sadel for lille, men det havde vi jo ikke tænkt over... 
Men noget fik jeg ud af det år, jeg lærte at man ikke skal give op det lykkes tilsidst!
Den dag i dag har jeg haft Bifrost i 4 år, og har ikke fortrudt at det var ham jeg valgte.
Jeg er lige blevet færdig med 9. klasse her, og er nu startet i 1.g på Randers Statsskole. Mit slut mål er at læse medicin på Århus universitet.
I min hverdag rider jeg selvfølgelig, bl.a. på Bifrost men også et par andre heste, som kan i læse mere om på deres sider. Jeg er også sammen med mine venner og veninder i hverdagen, men især min skønne kæreste gennem 1 år, fylder meget i min hverdag. 
Det var lige lidt om mig håber i vil kigge lidt videre på min side!

4fde274e14d9017062012.jpg


 
Panel title

© 2019 dichmann

Antal besøg: 6228

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45504999160767sekunder