dinarv_ditvalg - Forside

Hej og velkommen til Din Arv Dit Valg

Velkommen til vores side. Vi er en selvstændig hjælpe-hjemmeside for børn og unge, der har problemer i hjemmet, eller som er offer for negativ social arv.

Negativ arv er de ting, vi har lært hjemmefra som vaner, opdragelse og meget andet. Det kan være, ens far/mor drikker, er stofmisbruger, er kriminel eller har et eller andre ting. Det kan endda være sådan en enkel ting som fedme. Social arv kan selvfølgelig også være positiv. det kan være, man det er, man spiser sundt, dyrker motion og slapper nok af. 


Hvis du har nogle forældre med sådanne problemer, er chancerne, for at du selv kommer til at få deres eller andre problemer ,større.

Selvom du har problemer med forældrene, er det ikke sikkert, du får problemer. Egentlig er det de færreste, der kommer til at få problemer, selvom forældrene har nogle. 
Selv hvis du er opvokset i en familie, hvor f. eks. mange af dine familiemedlemmer er drankere eller kriminelle, kan du sagtens bryde mønstreret. Det er dit ansvar for et godt liv, og det er dit valg. 

Kæmp for et "Jeg" du kan være stolt af!

Det kan sagtens være, du ikke har nogle egentlige problemer, men at du så til gengæld kender nogen, der har problemer. Det kan også være, du bare har en anelse om noget, og for dem kan du gøre en forskel. Du kan vise dem tryghed, nærved, omsorg og venskab. Vis dem at der findes tryghed i hjemmet.

Du kan åbne nye døre for dig selv of for andre! 
Panel title
Antal besøg: 862

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35269784927368sekunder