DogBreeder - Hunde
4f07e47769af807012012.png
Nr.: 001
Navn: -
Alder: 8 uger
Køn: Tæve
Race: Welsh corgi cardigan
Renlighed: 10 %
Socialiseret: 50 %
Tricks: - 

Agility: -
Rally: -
Spor:
Vandredning: -

Udstillet: Nej
Klasse: -
Rosetter: -

En nysgerrig og kvik hvalp, som formentlig vil egne sig godt til rally/lydighed. Hun er i hverdagen en sød hvalp, men har alligevel en del krudt i sig, og elsker (som mange andre hvalpe) at tumle på græsplænen - gerne med sine legekammerater. Hun er godt socialiseret, og denne træning skal selvfølgelig fortsætte, når hun kommer til sit nye hjem, så hun kan blive socialiseret helt. Hun er vant til andre hunde, katte, mennesker og små børn.

4f07ec854a8b207012012.png
Navn: Dingo (kan ændres)
Alder: 10 uger
Køn: Han
Race: Staffordshire bullterrier
Renlighed: 10 %
Socialiseret: 50 %
Tricks: - 

Agility: -
Rally: -
Spor:
Vandredning: -

Udstillet: Nej
Klasse: -
Rosetter: -

En rar hund, men en smule tilbageholdende,  er nogle ord, der meget godt godt beskriver "Dingo", som vi kalder ham. Han er altid med på en sjov leg, eller hyggelig gåtur, men vil ligeså gerne ligge og flade ud i sofaen. Han er dog en smule nervøs mht. til nye steder, og andre hunde, men på ingen måde aggressiv. Han er meget kærlig overfor små børn, og er stille og rolig, når han omgås dem. Hvis man vil fortsætte med at socialisere ham godt, og give ham en tryg og kærlig opdragelse, vil man næsten helt sikkert, ende ud med en rigtig dejlig hund!
Dingo vil måske på sigt kunne blive en god rally-hund. 

4f07ee4f8bc1c07012012.png
Navn: Dexter (kan ændres)
Alder: 15 uger
Køn: Han
Race: Staffordshire bullterrier
Renlighed: 40 %
Socialiseret: 75 %
Tricks: Indkald, gå i snor.

Agility: -
Rally: -
Spor:
Vandredning: -

Udstillet: Nej
Klasse: -
Rosetter: -

Dexter er en glad hund med et stort mod på livet. Han var den mindste hvalp i et kuld på fire, men er kommet efter det, og har altid været en livsglad lille fyr. Han elsker at bevæge sig, blive udfordret. Ikke at han ikke nyder en hyggestund på sofaen, men der skal ske noget, før den hyggestund indtræder; så har han det bedst. Hvis man er villig til at udfordre ham mentalt, vil han helt sikkert fortsat være en dejlig hund.
Han er rigtig god til små børn, og er meget forsigtig, men alligevel interesseret. Dexter er vant til at køre i bil og har en enkelt gang været med på stranden, hvilket han i den grad nød. Dexter er relativt renlig, går ofte selv til døren, men han har stadig lidt "uheld" indenfor. Med lidt træning, kan disse uheld helt sikkert forsvinde ret hurtigt. 


 
Panel title

© 2018 dogbreeder

Antal besøg: 30

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50939512252808sekunder