Dragonologi - Gæstebog
Date:Mon February 10th at 10:23 pm

From:
karoline

Website: københavn
Message:
Hej jeg er en pige på 12 der har læst bogen Dragonologi af Ernest Drake. Jeg syntes at den lød interessant. Jeg har også siden jeg var lille tænkt meget på alt det som mange overser. Som fx . et mærkeligt spor i en skov eller en pludselig varme i en bjerg grotte. Mange er tilbøjelige til at overse den fantastiske verden der omgiver os.
Date:Sat October 26th at 5:31 pm

From:
William

Website: Vedde
Message:
det hele startede på en varm sommer dag med at jeg var en tur i skoven da jeg kun bor et par km fra en skov , da jeg var et godt stykke inde i skoven hørte jeg skrig , først troede jeg at det var en form for arrangement men efter skriget var der helt stille , det var et højt hæst metallisk skrig , jeg begyndte så at kunne lugte røg eller en sveden lugt , jeg fulgte denne lugt og kom til en lysning en stor lysning omkring 20 - 30 træer var brændt ned til stuppen , jeg mærkede på flere af disse stuppe og de var stadig varme , jeg hørte da en hvæsen det løb mig koldt ned af ryggen og det var svært at høre hvor det kom fra men jeg vidste at jeg ikke længere var alene, noget bag mig fløg op i luften og jeg hørte skriget igen meget meget højere det var meget tæt på , jeg tog benene på nakken og løb hjem , den dag idag ved jeg stadig ikke hvad det var men der er ikke gået en dag uden at jeg har tænkt over det , jeg har siden kommet på mange ideér om hvad det kan ha været og jeg er næsten overbevidst om at det var en form for drage, så vær venlig at lukke mig ind i jeres forening/selskab så jeg kan få at vide hvad det var der var ude i den skov , eller i hvertfald hvad race det var.
Date:Mon September 17th at 1:35 pm

From:
Mathilde

Website: Børkop, Denmark
Message:
Hej! Jeg er en pige på elleve år, der gerne vil være med i jeres selskab. Jeg var engang ude at gå en tur ude på en eng, da jeg pludselig lagde mærke til noget: der var et område der var trådt ned. Min lillesøster og jeg, gik rundt om området, og det lignede et dragefodspor. Det var cirka 160 cm. Højt. Siden da har jeg troet at der er mere mellem himmel og jord, end man spdan lige umilbart tror, og at man sagtens kan se det, hvis man bare kigger efter. Derfor håber jeg, at i vil rage ig med i jeres dragonologi-selskab.
Date:Mon July 2nd at 7:56 pm

From:
Svend.bro

Website: aarhus.n
Message:
Hej jeg hedder Svend. jeg ved at drager findes pga. jeg en gang fandt en stor grotte ude i skoven, jeg gik lidt ind i grotten og lige da jeg var kommet ind fandt jeg til venstre for indgangen et stort grønt æg. jeg har læst et par bøger om drager "dragonologi" og "sådan avler og holder du drager" og " how to catch a dragon
Date:Fri June 19th at 11:17 am

From:
Frederik T.

Message:
Hej. Jeg er god ved af Liv, som også har en "bruger" her inde. OG vi går ofte på dragejagt - Vi har et drageæg der hjemme som vi regner med snart klækker . Ja jeg har en masse oplysninger, og er godt intreserret i Ernest Drake.
Date:Wed June 10th at 8:25 am

From:
Fenris3

Message:
Herinde skal du skrive, hvis du ønsker at blive medlem af Dragonologi sitet. eks. Navn: Fenris3 (Man må godt bruge kaldenavne) Alder: 13 år Email: Dragonologi@hotmail.dk (Bare en email jeg fandt på. Den findes ikke. i skal dog skrive jeres rigtige) Hvorfor i ønsker at blive medlem: Jeg har længe gået og lagt mærke til mystiske spor i skoven og afsvedte træer, og jeg har bare den føelse af, at der må være noget derude, som næsten ingen har set.


Write in 'Gæstebog':

 
Panel title

© 2023 dragonologi

Antal besøg: 4016

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12982416152954sekunder