Drommen - Arbejdspladsens indretning

Her på drømmen har vi som en fælldes værdi at arbejdsmiljøet er godt, og derfor

Vi har valgt at ligge stor fokus på det udendørs, da vi ved at det er vigtigt at komme ud og få noget frisk luft og bevæge sig. Vi har et meget stort udendørs areal som de unge benytter meget. Vi har valgt at anskaffe os 3 gokart og har i fælskab med de unge lavet en gokart bane, da det er vores erfaring at de unge godt kan lide at få brændt noget energi af i en gokart. Vi ligger meget vægt på sikkerheden omkring banen, og er glade for at vi har en ansat (Torben) som har gjort dette muligt for de unge, Torben er gammel gokart-mekaniker og har arbejdet 10 år indenfor det fag, så han har godt styr på sikkerheden omkring banen og ikke mindst omkring gokarten, Torben er også altid til stede når der bliver kørt på banen for hvis uheldet skulle være ude er han der til at gribe ind selvom vi selvfølelig ikke regner med at dette ville blive nødvendigt. Vi har sammen med de unge også valgt at anskaffe os nogle dyr da det er vores lige så vel som deres ønske at lære at tage et sådan ansvar! 

vi har en super lækker fodbold bane og en lækker "legeplads" som giver flere muligheder udendørs.

Indendørs har vi valgt at der også skal være mulighed for at lave aktiviteter, derfor har vi et danse/idræts rum hvor man kan være og lave sjove aktiviteter og lege.

huset har 12 værelser til rettet til de unge, 2 til de voksne og 3 akut værelser til unge, som kommer ude fra som har brug for et sted og være ind til de bliver registret på drømmen. Huset har også et stort fællesrum hvor alle kan slappe af og hygge sig, også har vi også spisestue og køkken lige ved siden af hinanden. Drømmen har også sin egen pool hvor medarbejderne og de unge kan være. 

Vi har også en vaske kælder for at undgå unødvendig støj fra tørretumbleren og vaskemaskinden. med et lille rum hvor de unge kan sidde og læse eller snakke med hinanden der er også et sprytan maskine så de unge kan få noget farve uden at huden tager skade. 


   
 
Panel title

© 2018 drommen

Antal besøg: 59

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35928797721863sekunder