Drommen - Kroppens opbygning og funktion
Vores hjem drømmen ser meget på det gode arbejdsmiljø, men også lige så meget på kroppen, da vi som medarbejder på drømmen bruger rigtig meget vores krop rent fysik.

Vores krop består af en hel masse celler som ligesom skaber vores knogler og indre organer. mennesket har i alt 206 knogler som er med til at beskytte vores indre organer men også med til at vi kan bevæge os. 

Vær gang to knogler mødes er der inden i mellem dem, det som hedder et led. Et led består af noget brusk og en helmasse ledvæske.   

Vi mennesker består også af en hel masse muskler som er med til at gøre at vi kan bevæge os, man kan træne sine muskler så de bliver større og bedre, det er især godt at træne ens muskler når man arbejder med mennesker da man kan komme ud for at skulle løfte en masse tungt. 
Man kan så undgå arbejdsskader ved at træne ens muskler. 

Mennesket har et hjerte og to lunger som bruges til at give energi til vores krop. hjertets opgave er at punpe blodet rundt i kroppen, og der ved kommer der ilt og næring ud til alle celler i kroppen. Hjertet er i sig selv en stor muskel som helletiden arbejder for at vi kan bevæge os.
 
På vores arbejdsplads drømmen har vi valgt at lave et danse/idræts rum hvor både persionale og de unge kan lave mange aktiviteter og øvelser, da vi synes at det er vigtigt at både persionale og unge for brugt kroppen.


 
Panel title

© 2018 drommen

Antal besøg: 60

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50021886825562sekunder