DROP DET STOF - Amfetamin og heroin

stock photo : Heap of cocaine and money on a black background. Drugs addict.

AMFETAMIN.

Amfetamin er kemisk fremstillet og findes som pulver eller piller. Såkaldt metamfetamin er en variant af amfetamin, som er tre til fem gange kraftigere. Det findes ligeledes som pulver og piller, men også som krystaller. Speed kan sniffes gennem næsen, drikkes, spises eller sprøjtes direkte ind i blodårerne.

Amfetamin virker stimulerende på menneskets centralnervesystem. Derfor giver det en følelse af energi, tjek på tingene, overskud og selvtillid.

 

 

stock photo : Use of narcotics. Illegal substances. Cocaine addiction. Narcotics addiction.

HEROIN.

Heroin er et stof, der stammer fra opiumsvalmuen. Saften fra opiumsvalmuen bliver til opium. Denne saft kan så raffineres til heroin. Heroin forhandles ulovligt som et hvidt eller brunligt pulver. Hvid heroin er et pulver, der indtages gennem næsen eller ved indsprøjtning. Hvid heroin kan ikke ryges. Rygeheroin er et brunligt pulver, som både kan ryges og sprøjtes ind i blodbanen. Hvordan virker heroin? Den hurtigste virkning opnås ved indsprøjtning, hvor man får et kortvarigt 'sus', der opleves som et stort fysisk og psykisk velbehag.

stock photo : hands grabbing prison bars

ER HEROIN ULOVLIGT.?

Det er forbudt at tage heroin med ind i eller ud af landet. Det er desuden forbudt at sælge, købe, forarbejde, og besidde heroin. Straffen går fra advarsel eller bøde til 10 år i fængsel.

 
Panel title
Antal besøg: 80

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46794605255127sekunder