De Sorte Ulve - De Sorte Ulve

 En lejesoldatsgruppe til Helios-kampagnen, der oprindeligt udsprang af Nordlives styregruppe og spillerskare, men som nu er et åbent projekt for alle unge og interesserede.

Gruppens formål offgame:
At skabe en hyggelig fællesnævner for alle som har lyst, samt at fungerere som træningslejr, for de af os som gerne vil blive bedre til at kæmpe. Det lægges også vægt på at skabe et trygt og rart indlærings miljø for den enkelte deltager.

Velkommen til De Sorte Ulve.
For at komme godt i gang, som spiller i gruppen, får du brug for noget viden, specielt fordi vi gerne ser at du skriver en baggrunds historie. Her er lidt info om gruppen, både som in-game gruppe samt som off-game gruppe med alt hvad der hører derunder.

De Sorte Ulves Baggrunds historie:
De Sorte Ulve består af alle slags folk, som ikke passede ind andre steder. Mange i Kompagniet har den holdning at det er verden mod dem, hvilket den i nogle tilfælde også er. Kompagniet er mange hundrede år gammelt, men for ca. 60-70år siden tog det navneskifte til 'De Sorte Ulve'. Udadtil var det af ukendte årsager.
Deres stil blev mere brutal på nogle områder og mere elegant på andre. De højst rangerende bar ulve skind for at vise deres magt og Alpha position eller som tegn på storhed.
For ca. 9år siden blev kompagniet opløst af kaptajnen grundet mangel på arbejde, og at mændene tyede til landevejs røverrier. Men for over 1 år siden spredte Kompagni-troldmanden Bern og Kaptajnen rygtet om arbejde. En komtesse havde meldt sig som arbejdsgiver og betalte fyrsteligt for beskyttelse.

Militær Struktur:
Øverst har vi ”Kaptajnen” som står for alt fra dagligledelse til avancerede taktiske planer i kampens hede, han er den sidste man går til som Hvalp, vis der er problemer.
Under ham har vi side om side Vagtkaptajnen og Kommissæren, som er samme rang men har forskellige ansvars områder.
Vagtkaptajnen står for sikkerheden i fx lejeren eller andre steder vi bevogter, han står også for sikkerheden af fx vigtige personer vi skal beskytte eller tage til fange.
Kommissæren er en "moral officer", hvis ansvar det er at folk kæmper når der skal kæmpes, og løbe når der skal løbes, og så ellers holde humøret højt. Han er også den der tager sig af dessertører og Ulve der skal have en reprimande. En mand man ikke ønsker at komme i personlig snak med.
Dernæst har vi Sergenten, også kendt som Delingsføreren, som har til ansvar at træne og organisere delingerne og at lede dem i kamp. Sergenten er til for at gøre livet nemmere for en Ulv eller Hvalp.
En Sergent kan styre op til 4 grupper ad gangen, altså en deling.
Under Sergenten har vi Korporalen, også kendt som Gruppeføreren.
Korporalen er en Sergent-elev, han/hun er en Ulv/Hvalp, som har vist potentielle leder evner.
Korporalen har ansvaret for en gruppe på 2 – 3 personer, i samarbejde med sergenten skal de uddanne deres gruppe.
Den menige Ulv er rygraden i kompagniet. Det er ham som skal være sværdet, Buen, eller kniven. En Ulv er en udnævnt hvalp. Han er erfaren i kompagniet, han har klaret hvad han skulle, i så god stil at han for tildelt æren at bære Rangen Ulv. En ære der ikke skal tages let.
Så kommer Hvalpen, en Hvalp er en soldat, som enten har klaret sig dårligt eller lige er blevet rekrutteret. Der forventes ikke meget af Hvalpen. Nogle ville kalde en Hvalp for en milits gruppering og folk som bliver hyret til få dages opgaver, og ikke bliver i Ulvene, kaldes også Hvalpe. Det er også en joke blandt ulve at kalde hinanden Hvalp når de dummer sig.

Uden for rang:
Her under har vi Bannerbæren. Han/hun er en person som har ansvaret for at stolt vise Banneret frem når nødvendigt, og eller i kamp.
Det er også Bannerbærens opgave at nedskrive kompagniets historie.
Feltskæreren står for at lappe Ulvene sammen når de er kommet til skade. Der har med tiden vidst sig en tendens til at de fleste feltskærer også leger med alkymi.
Kompagni troldmænd har til opgave at tage sig af de ukulte ting samt stå for ”artilleriet” til kamptropperne

Religion:
De sorte ulve har officielt altid hadet alt der hedder religion, fordi det kan splitte en hær i flere 100 fraktioner. Det er ikke velset i ulvene at man prædiker for kompagniet. Kommissæren er det tætteste der kommer på en præst i kompagniet.
Men det siges dog, at så længe en troende holder sin tro væk fra kompagniet, bliver der ikke gjort noget ved det.

Kompagniet:
Kompagniet er en familie, som består af meget mere end blot kamp og slåskampe. Er du en af dem som gerne vil prøve kræfter med at være ansvarlig for fx en hel lejer som Fortholderske / hushovmester, eller en mindre opgave som budbringer eller skjald som står for underholdningen til lejerens fester.
Vis du har en ide, har de sorte ulve en stilling til det. Det er ikke kunne drenge der er velkommen på holdet.
Som spiller på holdet er det også vores allesammens ansvar at vi ikke sviner og at vi først går fra skoven når alt er ordentligt og pænt. Det hele handler om sammen hold, og vi er en familie.

Race:
De Sorte Ulve tager alt ind der er villig til at gennem gå prøverne og tage eden for at blive optaget i kompagniet. Man kommer ikke ind i en hær, man kommer ind i en familie.

Holdning:
De sorte ulve er ikke blevet kendt på at vise deres fjender nåde.
En Ulv sagde en gang ”det er ikke nok med at knuse fjenden, man skal totalt ydmyge dem.”
En fjende vil med andre ord ikke møde nogen form for nåde eller venlige ord blandt Ulvene, det er den officielle holdning. Hvordan folk er ud over dette, er selvfølgelig op til vær enkelt.

Visionen:
De sorte ulve er et projekt for børn og unge, som gerne vil blive bedre til at slås. Eller vil have nogel sjove og spændende oplevelser med hjem. Her kan børn lære noget fra alle de voksne som glædeligt vil lære dem alt hjertet begærer. Hvem ved, måske lære de voksne også en ting eller to.
Det handler også om at vise ”Live” miljøet at voksne og børn/unge sagtens kan spille sammen side om side og ikke som voksen og barn, samt at skabe et indlærings miljø i trygge omgivelser.

Målet med gruppen:
Det eneste mål der er, er at sørge for at alle går hjem med en fed oplevelse og et smil på læben. 

offgame info:
Specielle roller som er i spil i gruppen kender mand ikke som ny, med mindre man laver en aftale med ledelsen, det kunne jo være man ville spille søn/datter af en gammel Ulv, eller hvad man nu kunne tænke sig. Så skriv til E-mailen, så for man svar hurtigst muligt.

Pris:
Prisen ligger på 30kr per spilgang i helios. det gør den fordi at vi spare op til federe udstyr og fordi at vi laver vores egen mad, og mad kan godt blive dyrt til 35+ mennesker. Er dette et problem eller kan man ikke forstå dette beløb. Så kontakt ledelsen på E-mailen.

 

 
Panel title

© 2018 Marc Krogh

Antal besøg: 295045

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34237813949585sekunder